2.2 18-bit color TFT LCD display with microSD card breakout

2.2 18-bit color TFT LCD display with microSD card breakout

€ 27,95

Niet op voorraad

Gratis verzending

Vaste lage prijzen
Standaard 2 jaar garantie
Betaal pas na 14 dagen met afterpay
Product beschrijving

Deze mooie 2.2 18-bit color TFT LCD display is de beste manier om een klein en licht beeldscherm vol kleuren aan elk project toe te voegen. De display gebruikt 4-wire SPI om te communiceren en het heeft een eigen framebuffer met aanpasbare pixels die gebruikt kan worden met elke microcontroller. Zelfs met een heel kleine met weinig geheugen en slechts een paar pinnen beschikbaar. De 2.2 display heeft 320x240 kleuren pixels. In tegenstelling tot de goedkope Nokia 6110 en vergelijkbare LCD displays (CSTN typen die slechte kleuren hebben en traag refreshen) heb je met deze display een goede in huis. Het is een echte TFT! De TFT driver (IL9340 of compatible) kan full 18-bit kleur weergeven. De LCD komt met dezelfde driver chip dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je code het niet doet van de een naar de ander. De breakout heeft het TFT display erop gesoldeerd op net zoals een ultra-low-dropout 3.3V regulator en een 3/5V level shifter zodat je 'm kunt gebruiken met 3.3V of 5V power en logica. Er was ook nog een plaatsje over waar een Micro SD-kaart houder is geplaatst zodat je gemakkelijk je full color bitmaps kunt laten van een FAT16/FAT32 formatted Micro SD-kaart. Deze SD-kaart wordt niet standaard meegeleverd. Je kunt een full open source graphics bibliotheek vinden die pixels, lijnen, rechthoeken, cirkels, tekst en bitmaps kan tekenen. Ook voorbeeldcodes zijn te vinden. Deze code is te vinden voor Arduino maar kan gemakkelijk overgezet worden naar je favoriete microcontroller. De bedrading is makkelijk en we adviseren je gebruik te maken van de hardware SPI pins van je Arduino omdat de software SPI duidelijk slomer is wanneer het met dit type display te maken krijgt. 

Verzenden & garantie

Bij SOS Solutions kunt u bij verzendingen in Nederland altijd voor gratis verzending kiezen. 

 

Tijdens het bestellen, maakt u zelf een keuze uit verschillde bezorgopties (verschillende bezorgopties worden hieronder uitgelegd). Voorradige artikelen heeft u meestal de volgende dag al in huis. U ontvangt van ons een email wanneer de bestelling is verzonden.  


Let op! Bestellingen voor de Waddeneilanden hebben soms  - ivm de boottocht - 1 à 2 dagen vertraging. Ook kan de bezorgdag afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. 

 

Onderstaand tabel geeft een indicatie van de bezorgdagen van PostNL en GLS:


Bestelling geplaatst op Bezorgdag PostNL Bezorgdag GLS
     
Zondag Dinsdag Dinsdag
Maandag (voor 17:00 uur) Dinsdag Dinsdag
Dinsdag (voor 17:00 uur) Woensdag Woensdag
Woensdag (voor 17:00 uur) Donderdag Donderdag
Donderdag (voor 17:00 uur) Vrijdag Vrijdag
Vrijdag (voor 17:00 uur) Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag


Bent u niet thuis? 

Wanneer u onverwachts niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt aangeboden dan geven we deze af bij uw buren. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. 


Deellevering

Wanneer één of meerdere artikelen van de bestelling niet direct leverbaar zijn, zal de levering bestaan uit meerdere delen. Alle voorradige artikelen worden direct geleverd. De overige artikelen zo spoedig mogelijk.   

 

Afhalen

SOSsolutions biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel in Eindhoven af te halen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u dit aangeven tijdens het aanmaken van een order.

 
Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. 

 

Uw rechten tijdens de garantieperiode

Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Is het probleem met het artikel uw eigen schuld? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Heeft u het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van uw geld.

 

Garantiebewijs

Bij SOSsolutions.nl is de factuur van uw bestelling tevens het garantiebewijs van uw artikel. Als u aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur.

Service & openingstijden

Onze klantenservice is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur

U kunt onze klantenservice bereiken op:

 

Mail: [email protected]
Tel: 040 844 2149
WhatsApp: 06 3070 1179

 

Winkel in Eindhoven

Onze winkel in Eindhoven is alle werkdagen geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

FAQ

Heeft u een vraag over bestellen & betalen of over onze producten? Kijk dan eerst even op onze FAQ.

  • Thuiswinkel
  • Qshops
  • Webshop
  • ICT
  • Forusp
  • Mister Cash
  • Pin
  • Mastercard
  • Visa
  • iDeal