7" Touchscreen Bundel Plug-And-Play op basis van de Raspberry 3 Model b

7" Touchscreen Bundel Plug-And-Play op basis van de Raspberry 3 Model b

Vaste lage prijzen
Standaard 2 jaar garantie
Betaal pas na 14 dagen met afterpay
Deskundige helpdesk

Pakketprijs: € 125,95

In voorraad

Op werkdagen voor 17:00uur besteld, morgen in huis

Verzending gratis vanaf €40

Zelf samenstellen:

Pakketprijs: € 125,95

Product beschrijving

Origineel Touchscreen

In september is de originele 7” touchscreen aangekondigd door de Britse stichting achter de Raspberry Pi. Het touchscreen heeft een resolutie van 800x480 pixels en ondersteunt aanraking met maximaal 10 vingers tegelijk. Het 7” Touchscreen voegt interactieve visuele mogelijkheden toe aan je Raspberry Pi. De toepassingen zijn enorm en je kunt innovatieve projecten beginnen zoals tablets, huisautomatiseringsystemen, embedded systemen en nog veel meer.

Features
Het 800x480 display wordt aangesloten via een adapterboard dat zorgt voor de data en stroomvoorziening. Slechts twee verbindingen met de Pi zijn nodig; stroom van de Pi’s GPIO en een flexkabel die wordt aangesloten op de DSI poort welke aanwezig is op alle Pi’s. Drivers voor het touchscreen met ondersteuning voor 10-vinger touch en een on-screen keyboard zijn geïntegreerd in de laatste versie van Raspbian voor volledige functionaliteit zonder de benodigdheid van een keyboard en muis. 

De mooiste behuizingen om je Touchscreen mee te beschermen vind je hier!

Inhoud pakket
- 7” Touchscreen Display
- Raspberry pi 3 B
- 2A voeding
- 8GB of 16GB (Naar keuze) Micro SD met Debian voorgeïnstalleerd (plug-and-play dus)
- Adapter Board
- DSI Flexkabel
- 4x afstandhouders en schroeven (om de Raspberry Pi en het adapter board aan de achterkant van het display te bevestigen)
- 4x Jumperwires (voor de stroomvoorziening van het adapter board)

Je hoeft alleen nog zelf het display met de behuizing en Raspberry Pi in elkaar te zetten (zie hieronder voor instructies).

Voorgestelde projecten
- Verander je Raspberry Pi in een tablet, infotainment systeem of een standalone apparaat met touchscreen.
- Echt interactief – De laatste drivers ondersteunen een virtueel on-screen keyboard zodat er geen fysiek toetsenbord nodig is.
- Maak je eigen ‘Internet of Things' (IoT) apparaten met een display.
- Sluit hem aan op een Raspberry Pi, maak een Python script om via het display te communiceren en je bent klaar om je eigen apparaten met touchscreen mogelijkheid te maken.
- Er zal educatieve software beschikbaar komen voor de Raspberry Pi met touch mogelijkheden om het leren en programmeren makkelijker te maken op de Raspberry Pi. 

Specificaties
- 7” Touchscreen Display
- Schermafmetingen: 194mm x 110mm x 20mm (inclusief spacers)
- Zichtbare schermgrootte: 155 x 86mm
- Schermresolutie: 800 x 480 pixels
- 10-vinger capacitieve touch
- Aansluiting Raspberry Pi via een flexkabel op de DSI poort.
- Adapter board wordt gebruikt voor stroomvoorziening en om de parallelle signalen van het display om te zetten naar de seriale (DSI) poort van de Raspberry Pi.

LET OP: De laatste versie van Raspbian is nodig voor correcte werking.
Het display is ontworpen voor gebruik met de Raspberry Pi A+, B+ ,2B en 3B. Hoewel hij technisch gezien op een Model B en A te gebruiken is, zijn de bevestigingsgaten niet compatibel met de oudere modellen.

Verzenden & garantie

Bij SOS Solutions kunt u bij verzendingen in Nederland altijd voor gratis verzending kiezen. 

 

Tijdens het bestellen, maakt u zelf een keuze uit verschillde bezorgopties (verschillende bezorgopties worden hieronder uitgelegd). Voorradige artikelen heeft u meestal de volgende dag al in huis. U ontvangt van ons een email wanneer de bestelling is verzonden.  


Let op! Bestellingen voor de Waddeneilanden hebben soms  - ivm de boottocht - 1 à 2 dagen vertraging. Ook kan de bezorgdag afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. 

 

Onderstaand tabel geeft een indicatie van de bezorgdagen van PostNL en GLS:


Bestelling geplaatst op Bezorgdag PostNL Bezorgdag GLS
     
Zondag Dinsdag Dinsdag
Maandag (voor 17:00 uur) Dinsdag Dinsdag
Dinsdag (voor 17:00 uur) Woensdag Woensdag
Woensdag (voor 17:00 uur) Donderdag Donderdag
Donderdag (voor 17:00 uur) Vrijdag Vrijdag
Vrijdag (voor 17:00 uur) Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag


Bent u niet thuis? 

Wanneer u onverwachts niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt aangeboden dan geven we deze af bij uw buren. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. 


Deellevering

Wanneer één of meerdere artikelen van de bestelling niet direct leverbaar zijn, zal de levering bestaan uit meerdere delen. Alle voorradige artikelen worden direct geleverd. De overige artikelen zo spoedig mogelijk.   

 

Afhalen

SOSsolutions biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel in Eindhoven af te halen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u dit aangeven tijdens het aanmaken van een order.

 
Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. 

 

Uw rechten tijdens de garantieperiode

Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Is het probleem met het artikel uw eigen schuld? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Heeft u het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van uw geld.

 

Garantiebewijs

Bij SOSsolutions.nl is de factuur van uw bestelling tevens het garantiebewijs van uw artikel. Als u aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur.

Service & openingstijden

Onze klantenservice is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur

U kunt onze klantenservice bereiken op:

 

Mail: [email protected]
Tel: 040 844 2149
WhatsApp: 06 3070 1179

 

Winkel in Eindhoven

Onze winkel in Eindhoven is alle werkdagen geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

FAQ

Heeft u een vraag over bestellen & betalen of over onze producten? Kijk dan eerst even op onze FAQ.

  • Thuiswinkel
  • Qshops
  • Webshop
  • ICT
  • Forusp
  • Mister Cash
  • Pin
  • Mastercard
  • Visa
  • iDeal