Aeotec Door/Window Sensor 6

Maak uw huis intelligenter met deze deur-&raamsesor 6 van Aeotec. 

Bestel nu en ontvang op 29-01-2021.
€ 48,95 € 40,45
Ontvang bij aankoop
minimaal 24 SOS spaarpunten
(t.w.v. €2,40)i
Op voorraad
Gratis verzenden
Nog 5 beschikbaar

Aeotec Deur/Raam Sensor 6

Is een deur geopend of gesloten? Of een raam? Zijn ze geopend terwijl ze dat niet zouden moeten zijn?

Door / Window Sensor 6 is ontworpen om op te gaan in elk huis en elk interieur en is ontworpen om uw huis slimmer te maken. Intelligentie maakt het verbonden huis slim. Met Door / Window Sensor 6 heeft uw Z-Wave-systeem informatie over de belangrijkste deuren en ramen in uw huis. Het weet wanneer ze open zijn. Het weet wanneer ze gesloten zijn. En het zal weten wanneer ze zijn geopend en dat mag niet zo zijn.

Deur- / raamsensor 6 biedt intelligentie aan 2 van de kerntaken waarvoor elk thuisintelligentiesysteem verantwoordelijk zou moeten zijn: de beveiliging en de controle over uw huis.

Veiligheid
Met Z-Wave wordt je huis slimmer. Met Door / Window Sensor 6 is uw Z-Wave beveiligingssysteem ook slimmer. Deze kleine sensor bewaakt uw ingangen 24/7 en kan detecteren wanneer een deur of raam is geopend. Als uw aangesloten alarm is ingeschakeld, kan deur- / raamsensor 6 het uitschakelen, verlichting en sirenes bedienen en meldingen over een mogelijke noodsituatie rechtstreeks naar uw mobiele telefoon sturen.

Verzenden-melding
Intelligentie voor meer dan alleen beveiliging, Door / Window Sensor 6 kan worden gebruikt om uw huis in realtime te beheren. In staat om elk ander Z-Wave-apparaat te bedienen, wanneer iets in uw huis wordt geopend of gesloten, kunt u alles regelen, van welkomstverlichting tot thermostaten, en logboeken bijhouden en meldingen verzenden.

Verbazingwekkend slank.
Traditionele beveiligingssensoren zijn altijd omvangrijk geweest. Ze zitten vast aan deuren en ramen en steken meer dan 2,5 cm uit. Er is geen leuke manier om het te zeggen: ze zijn lelijk geweest. Deur- / raamsensor 6 verandert dat allemaal.

Meer dan 50% dunner dan zijn concurrenten, deur- / raamsensor 6 trouwt met functie. Het biedt dezelfde, noodzakelijke functionaliteit die je nodig hebt van een beveiligingsapparaat, maar het verpakt alles in een prachtig ontworpen apparaat dat slechts 9 mm diep en 72 mm langs de rand is. Dit is wat wij beschouwen als subtiele beveiliging.

Uiterlijk.

De deur- / raamsensor 6 is gemaakt van ABS-kunststof en is ontworpen om te worden geverfd. Dus of uw deur nu wit of hout is, of uw ramen donker aluminium of iets traditioneler, de deur- / raamsensor 6 kan worden geverfd om op te gaan in uw interieur. Eindelijk is er een beveiligingssensor die is ontworpen als aanvulling op uw interieur.

Nauwkeurigheid.
Ondanks dat hij zo dun is, doet de deur- / raamsensor 6 geen concessies aan de nauwkeurigheid of kwaliteit.

Wanneer een deur of raam wordt geopend, wil je het weten en deze kleine sensor zal het feilloos detecteren. Deur- / raamsensor 6 is gebouwd met 2 krachtige magnetische reed-schakelaars langs de rand. Ze communiceren met een bijgeleverde slanke magneet van slechts 0,09 inch / 2 mm breed en kan tot 2,2 cm afstand worden geplaatst

Batterijen die lang meegaan.
U wilt intelligentie van een sensor, maar u hoeft de batterijen niet om de paar maanden te vervangen. De deur- / raamsensor 6 is gebouwd op basis van technologie die oorspronkelijk is ontworpen voor toonaangevende smartphones en gaat meer dan 1 jaar mee op ramen en 10 maanden op veelgebruikte deuren. Wanneer het nodig is, verwijdert u de sensor eenvoudig van de montageplaat en laadt u hem een ​​paar uur op via USB.

Door / Window Sensor 6's perfecte mix van slank ontwerp en krachtige batterijprestaties is mogelijk omdat het wordt aangedreven door 500 mAH batterijen en Aeon Labs 'Gen5 Z-Wave-technologie. Dat betekent dat een sterke batterijprestatie gepaard gaat met draadloze technologie die 50% minder stroom verbruikt om te communiceren.


Laad op via USB.

Makkelijk te gebruiken.
Even eenvoudig te installeren.
Om hem te gebruiken, hoeft u alleen maar de deur te openen of het raam waaraan het is bevestigd. Deur- / raamsensor 6 installeren is net zo eenvoudig.

Deur- / raamsensor 6 is ontworpen met 3 onderdelen; een sensor, een onzichtbare montagebeugel en een dunne magnetische scherf. Elk onderdeel is niet alleen verantwoordelijk voor het zo krachtig maken van Door / Window Sensor 6, maar ook voor het zo eenvoudig te installeren.

Zowel de montagebeugel als de magnetische scherf kunnen in een oogwenk worden geïnstalleerd met opties zoals dubbelzijdige tape, kleine schroeven en zelfs een beetje lijm. Zodra dat is gebeurd, hoeft de hoofdsensor eenvoudigweg op een Z-Wave-netwerk te worden aangesloten en op de montageplaat te worden bevestigd. Binnen enkele minuten bent u klaar.

Ontworpen om kleiner te zijn.
Ontworpen om beter te zijn.


Draadloos bereik
Hoe beter het draadloze bereik, hoe betrouwbaarder het product, en Door / Window Sensor 6 biedt een toonaangevende antenne. Deze kleine sensor is geoptimaliseerd voor betrouwbaarheid en kan draadloos communiceren over 150 meter / 492 voet.


Gen5
De beste antenne. De beste Z-Wave. Deur- / raamsensor 6 is gebouwd op de Z-Wave Plus en Aeotec's toonaangevende Gen5-technologie om u de snelste reactietijden en een optimale batterijduur tussen het opladen te bieden.


Veilige beveiliging
Als u een sensor gebruikt voor beveiliging, wilt u dat de communicatie veilig is. Daarom maakt Door / Window Sensor 6 gebruik van AES-128 draadloze gegevensversleuteling om het te beschermen tegen nieuwsgierige blikken en hackers.


Draadloze updates.
Of u hem nu gebruikt voor thuisinformatie of beveiliging, u wilt dat uw sensor altijd up-to-date blijft. Wanneer er firmware-udpdates voor zijn gemaakt, kunt u Door / Window Sensor 6 upgraden via Microsoft Windows of Z-Wave-gateways selecteren.

 

Meer informatie
Merk Aeotec
EAN 1220000013162
Fabrikantcode ZW112
Garantie 2 Jaar
Afmetingen 72 mm breedte x 9 mm hoogte
Kleur Wit
Stroomvoorziening Stroomvoorziening: 500m AH mAH oplaadbare geïntegreerde accu
Protocol Z-Wave
Handleidingen

 

Standaard Meegeleverd
  • Deur/Raam Sensor 6
  • Twee magneetstrips.
  • Twee dubbelzijdige tapes.
  • USB-kabel voor opladen.
  • Snelstartgids.
Reviews
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Aeotec Door/Window Sensor 6
Uw waardering
Vragen over dit product
Nog geen vragen. Ben jij de eerste?
Projecten
  1. Slimme ramen en rolgordijnen zijn geweldig om deze 6 redenen.

  2. Wat zijn de voordelen van Z-wave voor jouw Smart Home?

Stuur je eigen project in
En ontvang SOS spaarpunten
Project insturen
Gerelateerde producten