Aeotec Multi Sensor 6

Multisensor6 is de basis van een moderne slimme woning; binnen zijn pefecte kleine buitenkant ligt alle technologie voor real-time intelligentie.

€ 59,99 € 49,58
Ontvang bij aankoop
minimaal 29 SOS spaarpunten
(t.w.v. €2,90)i
Op voorraad
Gratis verzenden
Nog 1 beschikbaar

Aeotec Multisensor 6

 
 
 

6 sensors.
6 times the smarts.

motion

Bewegings Sensor

Beweging voor veiligheid, beweging voor aanwezigheid. Motie voor het management. De bewegings sensor van de Multisensor 6 is perfect voor meer dan alleeen een intelligent beveilingssysteem. Met een bereik van 5 meter en een gezichtsveld van 120° legt Multi sensor 6 bewegings gegevens vast die voor alles kunnen worden gebruikt, van beveiliging tot verwarmingsbeheer tot energiebesparing. Weten of een ruimte bezet is of een hal wordt gebruikt, is een krachtig gegeven- MultiSensor 6 maakt uw domotica systeem krachtiger en intelligenter

1

 

 

 
 
temperature

Temperatuur sensor.

Van gemotoriseerde gordijnen en ramen tot ventilatoren en thermostaten, er zijn veel manieren waarop u Z-Wave kunt gebruiken om de temperatuur van een kamer absoluut perfect te houden.
MultiSensor 6 biedt de intelligentie om precies dat te doen.
Binnen elke sensor bevindt zich een incrementele temperatuursensor die nauwkeurig tussen -10 ~ 50 ° C (14 tot 122 ° F) kan meten en temperatuurveranderingen terug naar een slimme gateway kan melden.

2

light

Licht sensor.

Geautomatiseerde verlichting is alleen zo slim als het systeem dat deze aanstuurt.
Met de realtime, digitale lichtsensor van de MultiSensor 6 die het lichtniveau in een ruimte meet, kan uw home control-systeem op intelligente wijze de sfeer behouden. Van het openen en sluiten van gordijnen, tot het instellen van verlichting tot het perfecte niveau, of het nu overdag of 's nachts is, de MultiSensor 6 is het slimme achter slimme verlichting.

 
humidity

Vochtigheidssensor.

Ruimten zoals badkamers en keukens kunnen te vochtig zijn, terwijl sommige omgevingen vaak niet vochtig genoeg zijn.
MultiSensor 6 biedt een incrementele bewaking van een luchtvochtigheid van 0% tot 100%, waardoor intelligente ventilatoren, gemotoriseerde ramen, ontvochtigers en luchtbevochtigers kunnen worden geautomatiseerd.
MultiSensor 6 bewaakt uw huis op zo'n oneindig klein niveau, zodat uw huisbeheersysteem uw omgeving echt perfect kan maken.

 

vibration

Vibratiesensor.

Het meet de omgeving waarin het zich bevindt, en het meet ook zichzelf. MultiSensor 6 bevat een seismische sensor die in staat is om op gebeurtenissen gebaseerde trillingen te detecteren en te rapporteren. Die kleine veranderingen kunnen worden gebruikt om MultiSensor 6 te beschermen - het zal weten of een indringer ermee knoeit of dat de sensor per ongeluk is verplaatst van zijn plaats van installatie. Ze kunnen ook seismische activiteit in uw huis detecteren.

 
UV sensor

UV sensor.

Een omgeving perfect beheren betekent het perfect begrijpen. MultiSensor 6 meet nauwkeurig ultraviolet licht; het soort licht dat alles veroorzaakt, van het bleken van meubels tot oogschade. Gemeten in lijn met de UV-index van de Wereldgezondheidsorganisatie meet MultiSensor 6 het UV-niveau van een kamer, zodat een omgeving kan worden beheerd via gordijnen, tinten en verlichting, en zodat aanbevelingen voor gezondheid en eigendommen kunnen worden gedaan.

Eenvoudig te installeren op zoveel verschillende manieren.
Omdat het in staat is zoveel nuttige gegevens vast te leggen en zoveel intelligentie aan uw slimme huis biedt, zijn er veel plaatsen waar u MultiSensor 6 misschien binnen uw huis wilt installeren. Ja, de traditionele locatie aan het plafond is er een van. Maar omdat het nu 70% kleiner is dan de vorige MultiSensors en weegt slechts 74 gram, kan MultiSensor 6 nu bijna overal worden geïnstalleerd.

 

Niet alle MultiSensors zijn gelijk gemaakt.

 
Er zijn MultiSensors en dan zijn er MultiSensors. MultiSensor 6 is niet alleen een herontwerp van de meest intelligente sensor van Aeotec, het is een complete herinrichting van binnenuit. We hebben niet alleen onze eerste multisensor aangepast, we hebben deze opnieuw gedefinieerd.

 

Sabotage bescherming.
De MultiSensor 6 is nu veiliger en biedt sabotagebeveiliging, waarbij hij zichzelf voortdurend controleert om te waarschuwen voor bewegingen of pogingen om te voorkomen dat hij uw huis beveiligt.

Veilige communicatie 
Omdat het uw huis beveiligt en bewaakt, is MultiSensor 6 nu zelf veilig. De communicatie tussen de sensor en uw Z-Wave-netwerk is nu gecodeerd met behulp van de AES-128 bit-gegevenscodering.

Superieur draadloos
Verder en sneller bereiken de draadloze signalen van de MultiSensor 6 nu 50% verder, tot 150 meter en 250% sneller.

Kalibratie.
Voor superieure nauwkeurigheid kan MultiSensor 6 worden gekalibreerd voor elke kamer en elke omgeving met handmatige kalibraties draadloos beschikbaar voor zijn temperatuur-, vochtigheids-, licht- en UV-metingen.

4 keer het leven
Vergeet een paar keer per jaar uw batterijen te vervangen. MultiSensor 6 werkt nu tot 2 jaar voordat u batterijen moet vervangen met een vier keer langere batterijduur dan de eerste MultiSensor.

Superieure kwaliteit
We hebben de hele wereld afgezocht naar de beste sensoren om de zes sensoren van stroom te voorzien. De gespecialiseerde sensoren van MultiSensor 6 zijn nu afkomstig van toonaangevende bedrijven in Zwitserland en de Verenigde Staten.

De helft van de batterijen
Vier verschillende AAA-batterijen hebben MultiSensors gevoed. Ondanks het verdubbelen van de batterijduur van MultiSensor 6, hebben we het aantal batterijen dat de batterij uitschakelt teruggebracht tot slechts 2.

Lichter en gemakkelijker 
De MultiSensor 6 is eenvoudiger op allerlei manieren te installeren en weegt 50% minder dan de eerste MultiSensor, waardoor hij zelfs met dubbelzijdige tape kan worden geïnstalleerd.

Hallo Fahrenheit
Waar ter wereld u ook bent, MultiSensor 6 spreekt uw taal. Imperial Fahrenheit voegt zich bij Celsius in de nieuwe sensor.

Digitaal licht
Licht meten tussen 0 lux en 30000 lux, weg is de analoge lichtsensor die in MultiSensor 6's is vervangen door realtime, digitale metingen.

70% kleiner
Soms is kleiner beter. Volledig opnieuw ontworpen en opnieuw ontworpen, MultiSensor 6 is 70% kleiner en 100% eleganter.

6 op 1
Verbazingwekkende dingen komen in kleinere pakketten. MultiSensor 6 biedt 6 verschillende sensoren, met UV- en trillingssensoren die licht-, vochtigheids-, bewegings- en temperatuursensoren verbinden.

Niet alleen klein. Perfect klein.

Het maken van een object dat is ontworpen om uw huis te beveiligen en te beheren, vereist precisie. Het vergt ook subtiliteit. MultiSensor 6 is perfect klein. Dankzij de prachtig taps toelopende body van 42 mm kan hij overal in huis worden gebruikt, maar het ontwerp en de styling zijn niet alleen gemaakt om aantrekkelijk te zijn. Dankzij een vierkante basis biedt MultiSensor 6 een batterijduur van meer dan 2 jaar, het beste van elke Z-Wave bewegingssensor. Afgeronde randen afstand MultiSensor 6 van de oculaire, bewakingscamera styling van de ronde MultiSensor die we pionierden en dat invasief aanvoelt in dit tijdperk van privacy.

MultiSensor 6 is ontworpen om meer dan mooi te zijn; het is zo ontworpen dat de aanwezigheid in een kamer nooit voor de hand ligt. Subtiel is slim.

mult backmultsidemult front

Fijnmechanica.
Sensortechnologie wordt elke dag indrukwekkender. Uw smartphone profiteert ervan en nu kan uw huis dat ook.

MultiSensor 6 is met precisie ontworpen op basis van een heel eenvoudig uitgangspunt: om een ​​slimme woning echt slim te laten zijn, moet ze intelligent zijn. Echt intelligent. Om dat idee hebben we een sensor gebouwd die uw huis 6 belangrijke intelligentiepunten biedt die Z-Wave smart home-systemen kunnen gebruiken om echt slimme beslissingen te nemen.

Buitensensor.
Gebruik intelligentie buitenshuis. Indien geïnstalleerd in een waterdichte en anticondensbehuizing, kunt u de niet-bewegingssensoren van de MultiSensor 6 buitenshuis gebruiken.


Nauwkeurige sensor.
Ontworpen en gekalibreerd om zo nauwkeurig mogelijk te zijn, zijn de zes sensoren van de MultiSensor 6 nauwkeurig afgesteld om nauwkeurigheidsvariaties te hebben van slechts ± 0,2%.


Bijgewerkte sensor.
Een intelligente sensor die steeds intelligenter wordt, u kunt de instellingen en firmware van MultiSensor 6 draadloos bijwerken.

Batterijherkenning.
Wanneer hij op batterijen werkt, stuurt MultiSensor 6 waarschuwingen voor een bijna lege batterij naar uw Z-Wave-gateway voordat het tijd is om ze te vervangen.


Gevoeligheid.
MultiSensor 6 is gevoelig voor verandering. Maar het is misschien te gevoelig voor uw behoeften. U kunt de gevoeligheid van de sensor verlagen of verhogen vanaf uw Z-Wave-gateway.


Kalibratie.
Elke MultiSensor 6 is door onze ingenieurs gekalibreerd voor precisie. En u kunt het ook kalibreren door de waarden van de sensoren aan te passen om nauwkeurig te zijn voor uw huis, binnen en buiten.


Vermogensmodi.
De batterijduur van 2 jaar is fantastisch. Maar voed hem via de kabel en MultiSensor 6 kan nog nauwkeurigere en frequentere sensormetingen uitvoeren.


Sabotagedetectie.
De beveiligingsfuncties zijn zelf beveiligd. De AES 128-bits draadloze encryptie van MultiSensor 6 wordt aangevuld met anti-sabotage- en valsensoren.

150m
Perfect draadloos.
Een intelligentie- en beveiligingssensor moet betrouwbare draadloze verbindingen bieden. MultiSensor 6 doet dat. Dankzij de nauwkeurig afgestelde antenne kan hij communiceren met andere Z-Wave-apparaten tot op 150 meter / 492 voet afstand.

De beste MultiSensor. De beste Z-Wave.

MultiSensor 6 heeft de nieuwste versie van Z-Wave ingebouwd. Het is een betere versie van Z-Wave dan je zult vinden in onze eerste MultiSensor en in concurrerende producten. Het maakt gebruik van de nieuwste chips en firmware voor geavanceerde prestaties.

Die Z-Wave is Gen5.
MultiSensor 6 maakt deel uit van het Aeotec ’Gen5-assortiment van Z-Wave-producten. Dat betekent dat het beter presteert dan alles wat eraan vooraf is gegaan. Het is gebouwd op de nieuwste Z-Wave 500-serie chip en firmware, biedt een 67% groter draadloos bereik en een 250% hogere communicatiesnelheid dan eerdere Z-Wave-producten. En omdat beveiliging een integraal onderdeel is, heeft het altijd AES 128-bits beveiligingsversleuteling ingebouwd.

z-wave sirene Nieuwste Z-Wave. MultiSensor 6 wordt aangedreven door de nieuwe generatie 500-serie chip van Z-Wave, de beste basis voor moderne smart home-apparaten.
Beveiliging sirene Altijd beveiliging. Er wordt voorzien in de behoefte aan veilige communicatie; MultiSensor 6 profiteert van AES 128-bit communicatie-encryptie.
draadloze sireneBetter Wireless. De draadloze communicatie van de MultiSensor 6 is 250% sneller en zendt uit over een afstand van wel 150 meter.

 

Meer informatie
Artikelnummer 1220000013100
Merk Aeotec
EAN 1220000013100
Fabrikantcode ZW100
Garantie 2 Jaar
Kleur Wit
Features Overig
  • Bewegingssensor
  • Temperatuursensor
  • Lichtsensor
  • Vochtigheidssensor
  • Trillingssensor
  • UV sensor
  • Batterijen: CR123A (Niet Meegeleverd)
Compatibiliteit

Handleidingen
Standaard Meegeleverd
  • MultiSensor 6
  • USB Kabel van 1,5 meter 
  • Montage arm
Reviews
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Aeotec Multi Sensor 6
Uw waardering
Vragen over dit product
Gerelateerde producten
Search engine powered by ElasticSuite