Aeotec Multisensor 6

Multisensor6 is de basis van een moderne slimme woning; binnen zijn pefecte kleine buitenkant ligt alle technologie voor real-time intelligentie.

Bestel nu en ontvang op 04-06-2020.
€ 63,99 € 52,88
Ontvang bij aankoop
minimaal 31 SOS spaarpunten
(t.w.v. €3,10)i
Op voorraad
Gratis verzenden
Nog 4 beschikbaar

Maak je huis echt intelligent, een klein apparaat vol met intelligentie! 
een slim huis is alleen echt slim als het intelligent is. Een slimme woning moet meer bieden dan een planning; het moet in realtime reageren op wat zich in huis afspeelt.

Multisensor6 is de basis van een moderne slimme woning; binnen zijn pefecte kleine buitenkant ligt alle technologie voor real-time intelligentie.

De Multisensor bevat 6 Sensoren;

Bewegings Sensor
Beweging voor veiligheid, beweging voor aanwezigheid. Motie voor het management. De bewegings sensor van de Multisensor 6 is perfect voor meer dan alleeen een intelligent beveilingssysteem. Met een bereik van 5 meter en een gezichtsveld van 120° legt Multi sensor 6 bewegings gegevens vast die voor alles kunnen worden gebruikt, van beveiliging tot verwarmingsbeheer tot energiebesparing. Weten f een ruimte bezet is of een hal wordt gebruikt, is een krachtig gegeven- MultiSensor 6 maakt uw domotica systeem krachtiger en intelligenter

Temperatuursensor.
Van gemotoriseerde gordijnen en ramen tot ventilatoren en thermostaten, er zijn veel manieren waarop u Z-Wave kunt gebruiken om de temperatuur van een kamer absoluut perfect te houden.
MultiSensor 6 biedt de intelligentie om precies dat te doen.
Binnen elke sensor bevindt zich een incrementele temperatuursensor die nauwkeurig tussen -10 ~ 50 ° C (14 tot 122 ° F) kan meten en temperatuurveranderingen terug naar een slimme gateway kan melden.

Licht sensor.
Geautomatiseerde verlichting is alleen zo slim als het systeem dat deze aanstuurt.
Met de realtime, digitale lichtsensor van de MultiSensor 6 die het lichtniveau in een ruimte meet, kan uw home control-systeem op intelligente wijze de sfeer behouden. Van het openen en sluiten van gordijnen, tot het instellen van verlichting tot het perfecte niveau, of het nu overdag of 's nachts is, de MultiSensor 6 is het slimme achter slimme verlichting.

Vochtigheidssensor.
Ruimten zoals badkamers en keukens kunnen te vochtig zijn, terwijl sommige omgevingen vaak niet vochtig genoeg zijn.
MultiSensor 6 biedt een incrementele bewaking van een luchtvochtigheid van 0% tot 100%, waardoor intelligente ventilatoren, gemotoriseerde ramen, ontvochtigers en luchtbevochtigers kunnen worden geautomatiseerd.
MultiSensor 6 bewaakt uw huis op zo'n oneindig klein niveau, zodat uw huisbeheersysteem uw omgeving echt perfect kan maken.

Vibratiesensor.
Het meet de omgeving waarin het zich bevindt, en het meet ook zichzelf. MultiSensor 6 bevat een seismische sensor die in staat is om op gebeurtenissen gebaseerde trillingen te detecteren en te rapporteren. Die kleine veranderingen kunnen worden gebruikt om MultiSensor 6 te beschermen - het zal weten of een indringer ermee knoeit of dat de sensor per ongeluk is verplaatst van zijn plaats van installatie. Ze kunnen ook seismische activiteit in uw huis detecteren.

UV-sensor.
Een omgeving perfect beheren betekent het perfect begrijpen. MultiSensor 6 meet nauwkeurig ultraviolet licht; het soort licht dat alles veroorzaakt, van het bleken van meubels tot oogschade. Gemeten in lijn met de UV-index van de Wereldgezondheidsorganisatie meet MultiSensor 6 het UV-niveau van een kamer, zodat een omgeving kan worden beheerd via gordijnen, tinten en verlichting, en zodat aanbevelingen voor gezondheid en eigendommen kunnen worden gedaan.

Eenvoudig te installeren op zoveel verschillende manieren.
Omdat het in staat is zoveel nuttige gegevens vast te leggen en zoveel intelligentie aan uw slimme huis biedt, zijn er veel plaatsen waar u MultiSensor 6 misschien binnen uw huis wilt installeren. Ja, de traditionele locatie aan het plafond is er een van. Maar omdat het nu 70% kleiner is dan de vorige MultiSensors en weegt slechts 74 gram, kan MultiSensor 6 nu bijna overal worden geïnstalleerd.

Product Specificaties

 • Merk: Aeotec
 • Garantie: 2 jaar

Fysieke eigenschappen

 • Kleur: Wit

Features overig

 • Bewegingssensor
 • Temperatuursensor
 • Lichtsensor
 • Vochtigheidssensor
 • Trillingssensor
 • UV sensor
 • Batterijen: CR123A (Niet Meegeleverd)

Compatibiliteit

Inbegrepen Meegeleverd:

 • USB Kabel van 1,5 meter 
 • Montage arm

Niet Meegeleverd:

 • Batterijen CR123A
 • Adapter voor USB kabel
 • Recessor
Meer informatie
Merk Aeotec
Reviews
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Aeotec Multisensor 6
Uw waardering
Vragen over dit product
Gerelateerde producten