Aeotec Smart Dimmer 6

Smart Dimmer 6 profiteert van de technische knowhow van Aeotec voor bijna tien jaar. Maar om de perfecte opvolger van onze originele Smart Dimmer te bouwen, moesten ze beginnen met onze re-engineering van de grond af, elk onderdeel tegelijk. Bij het ontwerp van de Smart Dimmer 6 ging het niet alleen om het maken van verbeteringen, maar ook om het opnieuw in beeld brengen van wat het moderne huis echt nodig had van zijn lampen.

€ 49,99 € 41,31
Ontvang bij aankoop
minimaal 24 SOS spaarpunten
(t.w.v. €2,40)i
Niet in voorraad
Gratis verzenden
Bezorgtijd niet op voorraad

Smart Dimmer 6 profiteert van de technische knowhow van Aeotec voor bijna tien jaar.
Maar om de perfecte opvolger van onze originele Smart Dimmer te bouwen, moesten ze beginnen met onze re-engineering van de grond af, elk onderdeel tegelijk.
Bij het ontwerp van de Smart Dimmer 6 ging het niet alleen om het maken van verbeteringen, maar ook om het opnieuw in beeld brengen van wat het moderne huis echt nodig had van zijn lampen.

Lampen zijn niet alleen decoraties in huis; ze zijn een functioneel en frequent deel van de dag. Wordt gebruikt om overstromingen in een kamer met plafondverlichting te voorkomen.Gebruikt om te lezen. Gebruikt als achtergrond voor een film.
De lampen die we hebben en hoe we ze gebruiken, zijn net zo persoonlijk en individueel als de inrichting waar ze deel van uitmaken.
Smart Dimmer 6 is gemaakt om de lampen in uw huis subtiel te moderniseren, waardoor ze slimmer worden.

Dimming.
Het is niet genoeg om een kamer met licht te vullen, het moet gevuld zijn met het juiste licht.
Soms is dat vol licht om te lezen, vaak het schemerige licht om een film van te bekijken. Met Smart Dimmer 6 kunt u de juiste helderheid kiezen, voor de juiste stemming en een perfecte belichting bereiken.

Schedule.
Er zijn bepaalde tijden van de dag waarop verlichting moet worden ingeschakeld.
Met Smart Dimmer 6 kunt u de tijd plannen waarop uw lampen moeten worden ingeschakeld en hoe helder of zwak ze moeten zijn.

Draadloze bediening.
Ga verder dan het schema en bedien Smart Dimmer 6 draadloos op aanvraag.
Met behulp van Z-Wave kunt u lampen dimmen en bedienen via de afstandsbediening of een smartphone.

Energiebeheer.
Met de planning kunnen lampen alleen worden ingeschakeld wanneer dat nodig is, en dankzij de energiebewakingstechnologie van Smart Dimmer 6 weet u precies hoeveel geld de aangesloten lampen u kosten om te draaien. Er zijn tegenwoordig veel verschillende gloeilampen te koop.

Smart Dimmer 6 is zo ontworpen dat het compatibel is met zo veel mogelijk lampen, van traditionele gloeilampen tot energiezuinige halogeenlampen met of zonder transformatoren.
Smart Dimmer 6 is ook compatibel met dimbare LED-lampen die traditionele TRIAC-dimmen gebruiken.


Ongeacht het moment van de dag, of u nu een roman in de vroege uren van de ochtend leest of tot laat in de avond een kaskraker bekijkt, Smart Dimmer 6 biedt voor elk moment het perfecte lamplicht.
U kunt de Smart Dimmer 6 naar het perfecte niveau dimmen of oplichten via een hub, app, afstandsbediening of rechtstreeks vanaf de eigen bedieningsknop.
Smart Dimmer 6 kan uw lamplicht verlichten en dimmen van 0% tot 100% en weer terug.Zodat u nog steeds de volledige controle over uw lampen heeft,
is de Smart Dimmer 6 voorzien van een aanraakknop die is ingebouwd in de fascia die
de volledige aan / uit-functie en de helder / schemerbesturing mogelijk maakt.

Via 16 miljoen kleuren laat de LED-ring van Smart Dimmer 6 je weten hoeveel of hoe weinig je uitgeeft.
Smart Dimmer 6 is ontworpen om u het gemak te bieden van draadloze bediening, planning en bewaking van alles wat erop is aangesloten.
Maar omdat we in een tijd van USB-opladen leven, biedt Smart Dimmer 6 dat gemak ook.Discretely gevormd in elke slimme dimmer is een aan de zijkant gemonteerde USB-poort voor het opladen van smartphones en tablets.

Product Specificaties

  • Merk: Aeotec
  • Garantie: 2 jaar

Fysieke eigenschappen

  • Kleur: Wit
  • Afmetingen: 6 x 6 cm

Features overig

  • Laatste Z-Wave
  • Always on security
  • Bereik: 120 meter
  • Plug&Play

Compatibiliteit

  • Geschikt met: andere Z-wave apparaten
Meer informatie
Geschikt voor n.v.t.
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: Aeotec Smart Dimmer 6
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten