Aeotec Water Sensor 6

Gemakkelijke water sensr van Aeotec, neemt water al waar vanaf 0,5 mm

Bestel nu en ontvang op 14-07-2020.
€ 59,95 € 49,55
Ontvang bij aankoop
minimaal 29 SOS spaarpunten
(t.w.v. €2,90)i
Op voorraad
Gratis verzenden
Nog 1 beschikbaar

Watersensor 6.
Flood sensor.
Leksensor.
Veiligheidssensor.
Watersensor 6.
Het 6e zintuig van je huis.

We beschermen onze huizen op zoveel verschillende manieren.
Met rooksensoren, deursloten en beveiligingssystemen.
Maar meer huizen worden elk jaar beschadigd door kleine lekken dan door verwoestende branden of inbraken.
Watersensor 6 verandert dat, met behulp van Z-Wave Plus, stilzwijgend gebieden van uw huis bewaakt met risico op water en vervolgens actie onderneemt wanneer het ergste zich voordoet.

Totale controle, Water Sensor6 monitord jouw thuis. 

 Leaks & bursts. Watersensor 6 kan minuscule hoeveelheden water detecteren - zo weinig als 0,5 mm / 0,02 "water. Dat maakt het uw eerste verdedigingslinie tegen beschadigd loodgieterswerk!

Overstromingen. Of het nu een kleine of grote hoeveelheid is, Watersensor 6 is ook perfect om te beschermen tegen de overstromingen waarop u kunt anticiperen, zoals putten en in kelders.

Overflows. Ongelukken gebeuren maar dat maakt de schade veroorzaakt door vergeten kranen niet minder duur. Watersensor 6 kan u waarschuwen voor het water dat u bent vergeten uit te schakelen voordat het te laat is.


Watersensor 6 bewaakt niet alleen wanneer een buis barst of lekt, maar kan beschermende maatregelen nemen om de hoeveelheid veroorzaakte schade te beperken.
Met behulp van de kracht van Z-Wave kun je Watersensor 6 gebruiken om andere Z-Wave-apparaten te bedienen, zodat watersensor 6, wanneer het ergst gebeurt, iets doet, van het verzenden van waarschuwingen tot het uitschakelen van elektriciteit en waterkleppen om je huis te beschermen en je geliefden.

water klep lek Sluit de waterkleppen automatisch. In het geval van een pijpburst, gebruikt u Watersensor 6 om elektronische waterkleppen via Z-Wave uit te schakelen.

z-wave sump-pomp Zet sumppompen aan. Wanneer er water wordt gedetecteerd, schakelt u elektronische zinkputpompen in op uw gateway of Z-Wave-schakelaars.

uitschakelen Schakel de stroom uit. Water en elektriciteit mengen zich niet. Bescherm uw huis en gezin door elektronica uit te schakelen in geval van een lek of overstroming

*Beschermende acties hebben een Z-Wave netwerk en extra apparaten nodig


Lekbescherming overal.
Lekken gebeuren vaak op de slechtste plaatsen. Achter dingen, onder dingen en op al die moeilijk te zien plaatsen, betekent dat je het lek pas ziet als het veel te laat is.
Daarom is Watersensor 6 zo slank - hij is slechts 3,8 cm breed en 2,4 cm lang. Dat betekent dat watersensor 6 past en past overal waar je het nodig hebt, of dat nu in een moeilijk bereikbare ruimte is of waar het te zien is.

Watersensor 6 is een onderdeel van Aeotecs Z-Wave intelligentiebereik.
Het is ontworpen om uw huis te beschermen en het is ook ontworpen om uw slimme huis slimmer te maken.
Er zijn drie afzonderlijke sensoren in elke watersensor 6 gemaakt. Elk van deze sensoren kan worden gebruikt om intelligente scenario's voor thuisregeling te creëren via uw Z-Wave gateway, inclusief het beheer van vloerverwarming, HVAC-regeling en opritverwarming.

Water sensor. 4 gouden getipte watersondes controleren actief op lekken en druppels
Vibration sensor. Sabotage- en noodevents worden bevestigd door een algoritme dat trillings detectie omvat
Temperature sensor. Vervaardigd voor verwarmingsbeheer, kan een ingebouwde temperatuursensor temperaturen tussen -20°C en 100°C (-4°F tot 212°F) bewaken.

Product Specificaties

  • Merk: Aeotec
  • Garantie: 2 jaar

Fysieke eigenschappen

  • Afmetingen: 3,8 x 2,4 cm 

Extra:

Meer informatie
Merk Aeotec
Reviews
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Aeotec Water Sensor 6
Uw waardering
Vragen over dit product
Gerelateerde producten