Allo Kali Reclocker

Allo Kali Reclocker

€ 75,95

In voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 17:00u besteld morgen in huis.

OF
Vaste lage prijzen
Standaard 2 jaar garantie
Betaal pas na 14 dagen met afterpay
Product beschrijving

Kali The Goddess of Time
Elke SBC heeft een kristal dat het gebruikt om digitale signalen naar je DAC's te sturen. De nauwkeurigheid van het kristal is zeer belangrijk voor hoe goed de DAC het digitale signaal transformeert in analoge geluiden. Hoe beter het kristal, hoe beter het geluid. Er zijn 2 soorten frequenties voor digitale bestanden: 44.1Khz (wave) en 48khz (streamed music). Sommige SBCs zoals de Raspberry Pi kunnen alleen 48khz aan, dus de kwaliteit van het geluid kan verloren gaan. 

Kali will solve both of those problems
Allereerst heeft het een zeer lage jitter NDK crystal feed door LDOs in series voor extra stille stroomvoorziening. Ten tweede leest de FPGA de inkomende streams, buggert de DATA 0.7s terwijl de inkomende clocks gediscard worden. Dankzij de NDKs zal het de gebufferde data reclocken buiten de FPGA en voorziet het van een MCLK/BCLK dat direct van het kirstal komt. Dat zorgt ervoor dat het zo goed als jitter vrij naar je DAC gaat. 

First, it has a very low jitter NDK crystal feed by LDOs in series for ultra quiet power supply. Second, the FPGA will read the incoming stream, will buffer the DATA 0.7s while discarding the incoming clocks. Using the NDKs it will reclock the buffered data OUTSIDE the fpga (since fpgas introduce about 200ps of jitter) and provide a MCLK/BCLK that is direct from crystal, providing a jitter-free (almost) to your DAC. De correct crystal zorgt voor het fixen van de problemen die vastgesteld zijn op het begin. 

Works great with Piano
Wij raden Piano 2.1 aan - ze werken namelijk erg goed samen!

Is it worth it?
Als je wil genieten van goed geluid en prachtige beats dan is dit echt iets voor jou. Het moet gevoed worden met 5V en Kali zorgt voor stroom naar de SBC en DAC. Meer info vind je op: https://www.allo.com/sparky/kali-reclocker.html

 • FPGA based FIFO board
 • 44/48Mhz Oscillators
 • I2S input: 44.1 KHz, 48 KHz, 88.2 KHz, 96 KHz, 176.4 KHz, 192 KHz - 16bit, 24bit or 32bit
 • I2S output: 44.1 KHz, 48 KHz, 88.2 KHz, 96 KHz, 176.4 KHz, 192 KHz - 16bit, 24bit or 32bit
 • FIFO Memory: 4MB SRAM
 • Kan gebruikt worden met externe Crystal Oscillators voor MCLK or geupgraded worden naar een hogere kwaliteit, multi-frequency clock dat automatische Fs switching en een betere performance heeft
 • LED indicators (Power, Full, Lock, Empty, Sample Rate, Mclk)
 • DC voeding: (5V/3A) with Filter circuits
 • Multi-frequency output capability to support the full I2S working range from 44.1 KHz to 196 K
 • Automatically switching frequencies according to the input I2S signals
 • Extreeem snelle en low propagation vertraging Flip-Flops zijn toegevoegd op I2s signals output vab FPGA, voor het synchroniseren met MCLK voor het versturen naar DAC
 • Ultra-low-noise voltage regulators voor optimale audio performance
 • Geïntegreerde EEPROM voor automatische configuratie (with write-protection)
Verzenden & garantie

Bij SOS Solutions kunt u bij verzendingen in Nederland altijd voor gratis verzending kiezen. 

 

Tijdens het bestellen, maakt u zelf een keuze uit verschillde bezorgopties (verschillende bezorgopties worden hieronder uitgelegd). Voorradige artikelen heeft u meestal de volgende dag al in huis. U ontvangt van ons een email wanneer de bestelling is verzonden.  


Let op! Bestellingen voor de Waddeneilanden hebben soms  - ivm de boottocht - 1 à 2 dagen vertraging. Ook kan de bezorgdag afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. 

 

Onderstaand tabel geeft een indicatie van de bezorgdagen van PostNL en GLS:


Bestelling geplaatst op Bezorgdag PostNL Bezorgdag GLS
     
Zondag Dinsdag Dinsdag
Maandag (voor 17:00 uur) Dinsdag Dinsdag
Dinsdag (voor 17:00 uur) Woensdag Woensdag
Woensdag (voor 17:00 uur) Donderdag Donderdag
Donderdag (voor 17:00 uur) Vrijdag Vrijdag
Vrijdag (voor 17:00 uur) Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag


Bent u niet thuis? 

Wanneer u onverwachts niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt aangeboden dan geven we deze af bij uw buren. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. 


Deellevering

Wanneer één of meerdere artikelen van de bestelling niet direct leverbaar zijn, zal de levering bestaan uit meerdere delen. Alle voorradige artikelen worden direct geleverd. De overige artikelen zo spoedig mogelijk.   

 

Afhalen

SOSsolutions biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel in Eindhoven af te halen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u dit aangeven tijdens het aanmaken van een order.

 
Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. 

 

Uw rechten tijdens de garantieperiode

Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Is het probleem met het artikel uw eigen schuld? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Heeft u het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van uw geld.

 

Garantiebewijs

Bij SOSsolutions.nl is de factuur van uw bestelling tevens het garantiebewijs van uw artikel. Als u aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur.

Service & openingstijden

Onze klantenservice is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur

U kunt onze klantenservice bereiken op:

 

Mail: [email protected]
Tel: 040 844 2149
WhatsApp: 06 3070 1179

 

Winkel in Eindhoven

Onze winkel in Eindhoven is alle werkdagen geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

FAQ

Heeft u een vraag over bestellen & betalen of over onze producten? Kijk dan eerst even op onze FAQ.

 • Thuiswinkel
 • Qshops
 • Webshop
 • ICT
 • Forusp
 • Mister Cash
 • Pin
 • Mastercard
 • Visa
 • iDeal