Atten 50-Watt Soldering Iron - SA-50 110V!

Atten 50-Watt Soldering Iron - SA-50 110V!

€ 32,95

10 op voorraad

Gratis verzending

Voor 17:00u besteld morgen in huis

Liever afhalen in onze winkel?
X

Uw product liever ophalen in onze winkel in Eindhoven?

Dat kan! Klik hier voor meer informatie over onze locatie en openingstijden.

OF
Vaste lage prijzen
Standaard 2 jaar garantie
Betaal pas na 14 dagen met afterpay
Product beschrijving
Verwen jezelf met de Atten 50-Watt Soldering Iron, een mooi pen type soldeerijzer. De Atten 50-Watt Soldering Iron is zeer duurzaam, heeft een sterk geaard snoer en een mooi handvat. Daarnaast warmt de Atten 50-Watt Soldering Iron snel op. De Atten 50-Watt Soldering Iron is gemaakt van keramisch materiaal met PTC weerstand. Wanneer je geen groot soldeerijzer nodig hebt, is dit pen type een goed alternatief om uw wensen te vervullen. Het kan bij 50 Watt elke taak volbrengen. De mooie verstelbare knop aan de zijkant laat u de goede temperatuur instellen voor uw lood of loodvrij soldeer. Zodra het ijzer is afgekoeld, kan je het oprollen en opbergen in de gereedschapskist. Het ijzer is een verstelbaar 50 Watt ijzer met een temperatuurrange van 200 tot 500 graden celsius. Voor de meeste loodvrije solderingen wordt 400 graden celsius aangeraden. Voor soldeer op loodbasis is 350 graden voldoende. Pas de temperatuur aan wanneer dit noodzakelijk is! De Atten 50-Watt Soldering Iron is niet zo krachtig en makkelijk in gebruik als de Hakkobut. De Hakkobut is makkelijker verplaatsbaar en meer draagbaar. De Atten 50-Watt Soldering Iron bestelt u met één Soldeerijzer, één soldeerijzer houder, een handleiding en een universele soldeertop. De soldeertop is te verwisselen voor elke Hakko soldeertop, die past op de Atten 50-Watt Soldering Iron. Voor het vervoer hanteert de UPS nieuwe regels omtrent het gewicht van pakketjes.
Verzenden & garantie

Bij SOS Solutions kunt u bij verzendingen in Nederland altijd voor gratis verzending kiezen. 

 

Tijdens het bestellen, maakt u zelf een keuze uit verschillde bezorgopties (verschillende bezorgopties worden hieronder uitgelegd). Voorradige artikelen heeft u meestal de volgende dag al in huis. U ontvangt van ons een email wanneer de bestelling is verzonden.  


Let op! Bestellingen voor de Waddeneilanden hebben soms  - ivm de boottocht - 1 à 2 dagen vertraging. Ook kan de bezorgdag afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. 

 

Onderstaand tabel geeft een indicatie van de bezorgdagen van PostNL en GLS:


Bestelling geplaatst op Bezorgdag PostNL Bezorgdag GLS
     
Zondag Dinsdag Dinsdag
Maandag (voor 17:00 uur) Dinsdag Dinsdag
Dinsdag (voor 17:00 uur) Woensdag Woensdag
Woensdag (voor 17:00 uur) Donderdag Donderdag
Donderdag (voor 17:00 uur) Vrijdag Vrijdag
Vrijdag (voor 17:00 uur) Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag


Bent u niet thuis? 

Wanneer u onverwachts niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt aangeboden dan geven we deze af bij uw buren. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. 


Deellevering

Wanneer één of meerdere artikelen van de bestelling niet direct leverbaar zijn, zal de levering bestaan uit meerdere delen. Alle voorradige artikelen worden direct geleverd. De overige artikelen zo spoedig mogelijk.   

 

Afhalen

SOSsolutions biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel in Eindhoven af te halen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u dit aangeven tijdens het aanmaken van een order.

 
Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. 

 

Uw rechten tijdens de garantieperiode

Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Is het probleem met het artikel uw eigen schuld? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Heeft u het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van uw geld.

 

Garantiebewijs

Bij SOSsolutions.nl is de factuur van uw bestelling tevens het garantiebewijs van uw artikel. Als u aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur.

Service & openingstijden

Onze klantenservice is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur

 

U kunt onze klantenservice bereiken op:

 

Mail: [email protected]
Tel: 040 844 2149
WhatsApp: 06 3070 1179

 

Winkel in Eindhoven

Onze winkel in Eindhoven is alle werkdagen geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

FAQ

Heeft u een vraag over bestellen & betalen of over onze producten? Kijk dan eerst even op onze FAQ.

  • Thuiswinkel
  • Qshops
  • Webshop
  • ICT
  • Forusp
  • Mister Cash
  • Pin
  • Mastercard
  • Visa
  • iDeal