BBC Micro:Bit training voor Scholen

Gedurende deze training leer je hoe je de Micro:bit kunt programmeren, flashen, welke sensoren aanwezig zijn en helpen wij je hands-on op weg. Daarnaast prikkelen wij je fantasie met verschillende demonstraties en tonen wij je welke resources er voor jouw beschikbaar zijn

€ 0,00 € 0,00
Ontvang bij aankoop
minimaal 0 SOS spaarpunten
(t.w.v. €0,00)i
In voorraad
Gratis verzenden
Nu besteld, morgen in huis

Micro:Bit cursus voor docenten en scholen
Bij het vrijblijvend bestellen vult u uw gegevens in, er is verder nog geen betaling vereist, en u zit ook nergens aan vast.
Vervolgens zullen onze Micro:bit trainingspartners contact met u opnemen om met u de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Er worden 2 verschillende trainingen aangeboden:

Micro:bit basis Training

Inclusief compleet lesplan voor 10 uitdagende lessen

Tijdens een kick off training van een halve dag introduceren wij je de Micro:bit. Gedurende deze training leer je hoe je de Micro:bit kunt programmeren, flashen, welke sensoren aanwezig zijn en helpen wij je hands-on op weg. Daarnaast prikkelen wij je fantasie met verschillende demonstraties en tonen wij je welke resources er voor jouw beschikbaar zijn.

De Lesplannen

In opvolging van de Kick off training ontvang je 10 kant-en-klare lessen Met deze lessen helpen wij je op weg om nieuwe functies van de micro:bit te ontdekken. Uiteraard is dit slechts een basis en rekenen wij op de vindingrijkheid en creativiteit van de leerlingen (en leraren) om zo origineel mogelijk de challenge te volbrengen. Door het volgen van alle challenges ontdek je de vele mogelijke toepassingen. De lessen kunnen opgeslagen worden zodat ze ook voor gebruik in de nabije toekomst ingezet kunnen worden, de keuze is aan jou.

Voor wie is deze Micro:bit Challenge?

De Micro:bit challenge is geschikt voor zowel het primair als voortgezet onderwijs en kan gegeven worden aan leerlingen vanaf groep 7/8, maar ook voor het voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs is de micro:bit een passende aanvulling op het huidige lesmateriaal. Door gebruik te maken van verschillende programmeermogelijkheden kan er op ieder niveau les worden gegeven.

Heb ik programmeer ervaring nodig?

Nee, programmeerkennis is niet noodzakelijk maar interesse in technologie en motivatie om samen met leerlingen nieuwe kennis op te doen is wenselijk.

Inbegrepen bij de Micro:bit Training

 •  Kick off training (datum te kiezen op inschrijfformulier).
 •  1 Class pack: 10 x Micro:bit, 10 x battery pack, 10 x USB kabel
 •  10 uitdagende lesplannen

Micro:bit gevorderden Training

Micro:bit training voor gevorderden, inclusief compleet lesplan met uitdagingen voor de sensoren

Met de training Micro:bit hebben we ruim 1000 leraren de eerste basiskennis bijgebracht van de Micro:bit. Naast het volgen van de trainingen zijn de meegeleverde lesplannen vaak gebruikt binnen de scholen. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. Daarom hebben wij besloten om hier een vervolg aan te geven. De Micro:bit gevorderden training.

Inhoud:

In de Micro:bit basis training gaan we vooral in op de functionaliteiten van de Micro:bit. In de gevorderden training gaan we  dieper in op de vele mogelijkheden van extra sensoren. Hoe werken deze sensoren? Wat voor toepassingen kan ik samen met de leerlingen gaan maken? Waarmee daag ik mijn leerlingen echt uit?

Net zoals bij de Micro:bit basistraining ontvang je ook nu weer een kant-en-klaar lespakket zodat je direct met jouw eigen klas aan de slag kunt.

Ook laten wij je zien welke andere sensorpakket er te koop zijn en krijg je diverse voorbeelden van andere scholen te zien.

Let op: dit is een vervolg op de basistraining. Als je nog geen ervaring hebt met de Micro:bit dan adviseren wij je om eerst de Micro:bit basis training te volgen voordat je je inschrijft voor deze vervolg training.

Wat krijgt u bij de Micro:bit Challenge

 •  Halve dag training Micro:bit
 •  Sensorenpakket met uitleg en veel extra oefeningen
 •  Aanvullende lessen voor de sensoren die direct in de klas gebruikt kunnen worden
 •  1 Pakket sensoren

Sensorenpakket bestaat uit

 •  Shield
 •  Led lampje (meerdere kleuren en dimbaar)
 •  Temp & luchtvochtigheid sensor
 •  Geluid sensor
 •  Speaker
 •  Motor + ventilator
 •  Relais
 •  Infrarood sensor
 •  Draaiknopje (Rotary angle)
 •  Schakelaar
 •  Kabeltjes

Bij het vrijblijvend bestellen vult u uw gegevens in, er is verder nog geen betaling vereist, en u zit ook nergens aan vast.
Vervolgens zullen onze Micro:bit trainingspartners contact met u opnemen om met u de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: BBC Micro:Bit training voor Scholen
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten