Behuizing voor alle Hifiberry + boards zoals Digi+ en RCA+ Neon

HiFiBerry behuizing voor alle Hifiberry DAC+ boards zoals Digi+ en RCA+ , geschikt voor B+ en 2B Gifgroen   Er wordt ook een plaatje bijgeleverd om de Digi Board in de behuizing te plaatsen, dus 1 plaatje voor de RCA uitgang, en 1 plaatje voor de Digi uitgang. Stap 1: Uitpakken Stap 2: Kies het juiste zijkantjeDe behuizing bevat 7 onderdelen, je...

€ 13,95 € 11,53
Ontvang bij aankoop
minimaal 6 SOS spaarpunten
(t.w.v. €0,60)i
In voorraad
Gratis verzenden
Nu besteld, morgen in huis

HiFiBerry behuizing voor alle Hifiberry DAC+ boards zoals Digi+ en RCA+ , geschikt voor B+ en 2B Gifgroen

 

Er wordt ook een plaatje bijgeleverd om de Digi Board in de behuizing te plaatsen, dus 1 plaatje voor de RCA uitgang, en 1 plaatje voor de Digi uitgang.

Stap 1: Uitpakken Stap 2: Kies het juiste zijkantjeDe behuizing bevat 7 onderdelen, je hebt er maar 6 nodig. Er zijn 2 verschillende zijkantjes, 1 voor de Hifiberry RCA versie, en 1 voor de Digi versie, kies het plaatje wat voor u geschikt is.

Stap 3: Verwijder het beschermfolie aan beiden kanten van alle plaatjesDit is een erg belangrijke stap, om het acryl te beschermen tijdens het transport is ere en beschermfolie aangebracht op beide zijden.Deze dient verwijderd te worden alvorens u de behuizing in elkaar gaat zetten, anders zullen er delen afbreken en/of niet passen! Stap 4: Plaats de Raspberry Pi op de bodenplaat Stap 5: Voeg de 2 zijkantjes toe, Links en rechtsVoeg de plaatjes toe, en wees er zeker van dat ze om de bodemplaat heen passen.Stap 6: Voeg de 2 kantjes toe met het SD kaart gaatje, USB en Netwerk aansluitingen

Stap 7: Voeg de bovenkant toeDuw de bovenkant aan 1 kant door het sleufje en zzorg er voor dat de bovenste 2 sleuven over de 2 nokjes vallen van de 2 zijplaatjes.LET OP: oefen GEEN druk uit op het er in duwen, want dit kan resulteren in breken van de behuizing. Stap 8: Klik de andere zijkant nu over de bovenkant plaat heenMet een klein beetje kracht kunt u nu de bovenplaat onder het andere zijkantje duwen (je schuift het zijkantje dus over de topplaat heen), hier moet wat voor geduwd worden OP de bovenplaat, de zijplaat aub niet er overheen proberen te ‘drukken’.

Gefeliciteerd, uw Hifiberry behuizing is nu good to go, veel plezier er mee!

Meer informatie
Geschikt voor Raspberry Pi Model 2B en 3B
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: Behuizing voor alle Hifiberry + boards zoals Digi+ en RCA+ Neon as
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!