Retourprocedure voor bestellingen na 4 maart

Stap 1
Wanneer u gebruik wilt maken van uw retourrecht dan dient u deze aan te melden via onze website. Het aanmelden van een retour is nodig om het retourproces optimaal te laten verlopen. U kunt uw retour aanvraag aanmelden door te klikken op onderstaande op “Retour aanmelden”.  Dit wordt weergegeven in onderstaande afbeelding.

 

Stap 2:
U komt nu op de pagina waar u uw e-mailadres en ordernummer dient in te voeren. Uw ordernummer kunt u vinden in de bevestigingsmail van SOS Solutions. (Bestelling #100001070)

 

Stap 3:
Vul de gegevens in:

Item: Hier kunt u selecteren welk artikel u retour wilt sturen.
Aantal te retourneren: Het aantal van het geselecteerde artikel dat retour komt.
Oplossing: Welke oplossing wilt u.
Staat van het product: In welke staat wordt het product geretourneerd.
Reden van retour: Wat is uw redden van de retourzending.
Commentaar: Hier kunt u commentaar invullen. (is niet verplicht)

Als u meerdere artikelen retour wilt sturen dan dient u op “Product toevoegen aan retour” te klikken.

Na het invullen van de verplichte velden moet u op de groene “indienen” balk klikken.

 

Stap 4:
Na het indienen van het retourverzoek wordt uw retour in behandeling genomen.

 

 Zodra het retourverzoek is goedgekeurd (dit kan 1 werkdag duren) ontvangt u een e-mail met een bevestiging en een link naar het label welke uitgeprint dient te worden. Dit label moet worden verpakt bij het product welke retour wordt gezonden.

 

 Het label dat uitgeprint en meegestuurd moet worden ziet er als volgt uit:

 

Nadat u het pakket opgestuurd naar SOS Solutions dient u dit te bevestigen. Dit kunt u doen door  wederom op “retour aanmelden” te klikken. (onderaan de pagina)

Daarna klikt u op “kijken”, dit kunt u vinden achter het retour gestuurde product.

 

 Op deze pagina dient u op “Bevestig verzenden” te klikken. Er zal een pop-up verschijnen en hier drukt u op ok.

 

 

Alle stappen voor het succesvol retourneren van uw producten zijn nu doorlopen.

Het nieuwe product wordt verzonden zodra het geretourneerde product ontvangen is door SOS Solutions. Als u er voor heeft gekozen om uw geld retour te krijgen dan ontvangt u dit binnen 14 werkdagen op uw rekening.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons of aan SOS Solutions, Ondernemingenweg 3, 5627 BV Eindhoven terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening en U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

  • Thuiswinkel
  • Qshops
  • Webshop
  • ICT
  • Forusp
  • Mister Cash
  • Pin
  • Mastercard
  • Visa
  • iDeal