BitScope Blade Duo Pi BB02A

BitScope Blade Duo Pi BB02A

€ 29,95

In voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 17:00u besteld morgen in huis.

OF
Vaste lage prijzen
Standaard 2 jaar garantie
Betaal pas na 14 dagen met afterpay
Product beschrijving

Duo Pi is een BitScope Blade die een paar Raspberry Pi's kan verbinden en voorzien van stroom. Ook kan de Duo Pi dit doen voor de Raspberry Pi Display.

De Duo Pi is perfect om kleine tweeledig werkende servers of oplossingen van voor een autonome server op te zetten met één of twee Raspberry Pi's.

De Duo Pi heeft een ingebouwde 5 Volt switch mode toevoer die twee Raspberry Pi's en tot wel 8 aangesloten devices kan voorzien van stroom (aangesloten op de Raspberry Pi met USB).

De HDMI- en audiopoorten zijn toegankelijk van de Raspberry Pi in slot één. Op deze manier kan het gebruikt worden als workstation met de toevoeging van een monitor, toetsenbord en muis. De tweede (of beide) Raspberry Pi kunnen gebruikt worden als een extern beheerde server die is verbonden via een switch met de eerste Raspberry Pi of andere computers binnen het netwerk. Het is ook mogelijk om de Raspberry Pi te verbinden met het netwerk door gebruik te maken van WiFi dongles of met een directe Categorie 5 kabel verbinding tussen de etherpoorten.

Duo Pi kan voltages aan variërend van 7 tot en met 48 Volt. Hierdoor is de Duo Pi geschikt in combinatie met een 9V, 12V, 24V en 48V elektriciteitsbron. Daarnaast kan de Duo Pi tot wel 3 ampere op continue basis verschaffen en 4 ampere stroomgolven voor de Raspberry Pi of een ander verbonden device, zoals een Hard Disk, SSD, en BitScopes. De Duo Pi kan gebruikt worden met eenvoudige energie plug-ins, 12V batterijen, ongereguleerde energiebronnen zoals zonnepanelen, goedkope stroombronnen en zelfs stroom via Ethernet.

Externe energie is verbonden via een 2,5mm industrieel stopcontact op het paneel. Alternatieve stroom kan erbij komen via de aangebrachte tabs op de uiteinden van de blade. Deze verbindingsoptie maakt het mogelijk om Duo Pi op te stellen in stapels zonder bedrading. Isolerende 3mm klemmetjes zijn bijgevoegd voor autonome bureau- of muuropstellingen. Individuele oplossingen kunnen met een 3D printer gemaakt worden voor passende gebruiksvriendelijkheid.

Individuele regelaars zijn bijgevoegd voor de Raspberry Pi's, zodat deze los van elkaar gereset, aan- of uitgezet of vervangen kunnen worden. Dit is gemakkelijk op te zetten in clusters, zonder de verbinding van alle aangesloten devices uit te schakelen.

Specificaties

Product naam BB02 BitScope Blade Duo Pi
Compatibele Raspberry Pi versies Raspberry Pi 3, 2, B+, A+ en Pi Zero
Ondersteunt Raspberry Pi Display Ja (optioneel muurframe).
Raspberry Pi's per product 2
USB Poorten per product 8
HDMI- & geluidspoorten Ja (Raspberry Pi slot 1)
Primaire stroom 5V (Raspberry Pi J8 & USB)
Hulpstroom Ja (5V via de kop)
Indicator LEDs Board stroom & Devices beschikbaar
Device power-down kop Ja
Processor reset/onderbreking Ja
Blade frame tabs Vcc & Gnd met M3 plug-ins
Raspberry Pi frames M2.5 per HAT specificatie
Standaard inbegrepen Ja
19" rek compatibel 5RU (met metaalwerk optie)
DIN Rail compatibel Ja (Met DIN rail optie)
Energie 4A (Piek), 3A (continu)
UPS compatibel Ja (inclusief blokkerende diode)
PoE compatibel Ja (met passieve PoE kabel)
Energie vereisten 7V (4A) ~ 48 V (500mA)
Temperatuur tijdens draaitijd 0 °C to 40 °C
Vereisten voor het opbergen -40 °C ~ +40 °C / 5 % ~ 95 % RH
Afmetingen (Lengte x Breedte x Hoogte) 65 x 160 x 25 mm
Gewicht 64g
Verzenden & garantie

Bij SOS Solutions kunt u bij verzendingen in Nederland altijd voor gratis verzending kiezen. 

 

Tijdens het bestellen, maakt u zelf een keuze uit verschillde bezorgopties (verschillende bezorgopties worden hieronder uitgelegd). Voorradige artikelen heeft u meestal de volgende dag al in huis. U ontvangt van ons een email wanneer de bestelling is verzonden.  


Let op! Bestellingen voor de Waddeneilanden hebben soms  - ivm de boottocht - 1 à 2 dagen vertraging. Ook kan de bezorgdag afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. 

 

Onderstaand tabel geeft een indicatie van de bezorgdagen van PostNL en GLS:


Bestelling geplaatst op Bezorgdag PostNL Bezorgdag GLS
     
Zondag Dinsdag Dinsdag
Maandag (voor 17:00 uur) Dinsdag Dinsdag
Dinsdag (voor 17:00 uur) Woensdag Woensdag
Woensdag (voor 17:00 uur) Donderdag Donderdag
Donderdag (voor 17:00 uur) Vrijdag Vrijdag
Vrijdag (voor 17:00 uur) Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag


Bent u niet thuis? 

Wanneer u onverwachts niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt aangeboden dan geven we deze af bij uw buren. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. 


Deellevering

Wanneer één of meerdere artikelen van de bestelling niet direct leverbaar zijn, zal de levering bestaan uit meerdere delen. Alle voorradige artikelen worden direct geleverd. De overige artikelen zo spoedig mogelijk.   

 

Afhalen

SOSsolutions biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel in Eindhoven af te halen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u dit aangeven tijdens het aanmaken van een order.

 
Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. 

 

Uw rechten tijdens de garantieperiode

Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Is het probleem met het artikel uw eigen schuld? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Heeft u het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van uw geld.

 

Garantiebewijs

Bij SOSsolutions.nl is de factuur van uw bestelling tevens het garantiebewijs van uw artikel. Als u aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur.

Service & openingstijden

Onze klantenservice is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur

U kunt onze klantenservice bereiken op:

 

Mail: [email protected]
Tel: 040 844 2149
WhatsApp: 06 3070 1179

 

Winkel in Eindhoven

Onze winkel in Eindhoven is alle werkdagen geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

FAQ

Heeft u een vraag over bestellen & betalen of over onze producten? Kijk dan eerst even op onze FAQ.

  • Thuiswinkel
  • Qshops
  • Webshop
  • ICT
  • Forusp
  • Mister Cash
  • Pin
  • Mastercard
  • Visa
  • iDeal