NIEUW: Raspberry Pi 5


In de wereld van singleboard computers is er opwindend nieuws: de langverwachte Raspberry Pi 5 is eindelijk hier! Deze nieuwe release brengt baanbrekende prestaties en mogelijkheden naar het Raspberry Pi-ecosysteem en opent de deur naar een breed scala aan projecten voor makers, hobbyisten en professionals.

Kracht en Snelheid
Een van de meest opvallende verbeteringen van de Raspberry Pi 5 is de indrukwekkende rekenkracht. Uitgerust met een krachtige multicore-processor en voldoende RAM, biedt de Pi 5 de snelheid die nodig is voor veeleisende toepassingen zoals machine learning, 3D-rendering en videobewerking. Het is een echte krachtpatser in een compacte vormfactor.

Connectiviteit en Uitbreidbaarheid
De Raspberry Pi 5 beschikt over een breed scala aan connectiviteitsopties, waaronder meerdere USB-poorten, Gigabit Ethernet en draadloze connectiviteitsopties. Bovendien zijn er PCIe-slots beschikbaar voor het aansluiten van uitbreidingskaarten, waardoor je jouw projecten kunt aanpassen en uitbreiden zoals nooit tevoren.

4K Video en Dual Displays
Voor liefhebbers van multimedia biedt de Raspberry Pi 5 de mogelijkheid om 4K-video af te spelen en ondersteunt het dual displays. Hiermee kun je krachtige mediacentra bouwen of indrukwekkende digitale bewegwijzering maken.

Energiezuinig en Milieuvriendelijk
Ondanks de toegenomen prestaties is de Raspberry Pi 5 nog steeds opmerkelijk energiezuinig, wat betekent dat je projecten kunt uitvoeren zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen. Dit maakt het ook een milieuvriendelijke keuze voor duurzame projecten.

Toepassingen
De mogelijkheden van de Raspberry Pi 5 zijn eindeloos. Je kunt het gebruiken voor thuisautomatisering, robotica, IoT-toepassingen, educatieve projecten en nog veel meer. Het is een ideaal platform voor zowel beginners als ervaren makers.

Beschikbaarheid
De Raspberry Pi 5 is al te pre-orderen in onze webshop. Wees er snel bij, want de vraag is hoog en de eerste voorraad kan beperkt zijn. (Onbekend wanneer de eerst batch word geleverd)

De Raspberry Pi 5 is een opwindende toevoeging aan de Raspberry Pi-familie en opent de deuren naar ongekende mogelijkheden voor makers en ontwikkelaars. Met zijn indrukwekkende prestaties, connectiviteitsopties en veelzijdigheid is het de ideale keuze voor allerlei projecten. 

Gerelateerde producten
Search engine powered by ElasticSuite