Egreat A10 Pro 4K Ultra HD HDR TV Box

100% of 100

Een unieke Media Speler met een krachtige en stabiele prestatie om films of series mee te kijken, te gamen of om als NAS te gebruiken. De prestaties van de Egreat A10 pro bezorgen je een ultiem kijk- en luistergenot.

Ontvang bij aankoop
minimaal 149 SOS spaarpunten
(t.w.v. €14,90)i
In voorraad
Gratis verzenden
Product op voorraad
Zelf samenstellen:
Welke Toetsenbord met mousepad moet ik kiezen?
Toetsenbord + mousepad

Wil je snel en makkelijk je Media Speler bedienen? Bedien jouw Media Speler dan ook draadloos met het gemak van een toetsenbord met ingebouwde mousepad. Alle toetsenborden, met uitzondering van de Measy Smart Remote Bluetooth en Ipazzport KP-810 Bluetooth, hebben een acculader. De Measy Smart Remote Bluetooth en Ipazzport KP-810 Bluetooth zijn voorzien van batterijen. Kies een toetsenbord op basis van: design, accu of op batterijen, draadloos bereik en draadloze verbinding.

Tip: De draadloze verbinding kan op twee manieren ingesteld worden. Via bluetooth of 2,4Ghz Wi-Fi verbinding. Mocht het Wi-Fi signaal in huis verstoord worden door externe factoren, kies dan voor een bluetooth verbinding. Beide verbindingen zijn compatibel met de Media Speler.

Welke Flymouse kan ik kiezen?
Flymouse

Wil jij gemakkelijk met je afstandsbediening over het beeld kunnen bewegen? Gebruik dan een Flymouse om “over het scherm heen te zweven”. De werking van de Flymouse is vergelijkbaar met een Wii controller. Surf makkelijk over het web of gebruikt het voor je games.

Tip: Alle Flymouse afstandsbedieningen zijn oplaadbaar, met uitzondering van de Minix A2 Lite en de Kodi Air mouse. Kies wat het beste bij jou past; batterijen vervangen of de accu opladen.

Welke HDMI kabel moet ik kiezen?
HDMI-Kabel

Ben je van plan om jouw Media Speler aan te sluiten op een beeldscherm? Kies er dan een HDMI kabel bij van de door jouw gewenste aantal meter(s). De HDMI 1.4 versie kabel is een aansluiting voor audio- en videosignalen in ongecomprimeerde digitale vorm. Dit houdt in dat je een razendsnelle en hoge kwaliteit verbinding hebt. Geschikt voor een resolutie hoger van 1080p, 4K, 3D en Deep Colour.

Laat meer opties zien Verberg opties
Welke netwerkkabel moet ik kiezen?
Netwerkkabels

Is je Wi-Fi signaal niet stabiel of snel genoeg? Verbind je Media Speler dan met je lokale LAN internet. Maak een keuze uit het aantal benodigde meters van de netwerkkabel en geniet van een ultrasnelle en betrouwbare verbinding.

Hoe stel ik mijn pakket samen?
Standaard Inbegrepen

In iedere set zit een basisproduct die altijd inbegrepen zit. Dit kun je zien onder het kopje “Zelf samenstellen:”.

Daarnaast kan het zijn dat enkele optie keuzes ook standaard inbegrepen zijn. Deze opties herken je aan de €0,- prijs.

Wil je je pakket uitbreiden? Klik dan de producten aan die je toe wilt voegen. Je zult zien dat de totale prijs zich aanpast en de producten worden toegevoegd aan de balk onderin het scherm.

Tip: Klik op de vragen onder de optie keuzes om hulp te krijgen bij het kiezen van de juiste optie.

Egreat A10   + € 0,00 € 0,00

€ 299,99 € 247,93

Samenvatting:
  Laat opties zien
  Verberg opties

  De Eagreat A10 pro is uniek onder de Media Spelers door de combinatie van ultiem beeld, kwalitatief geluid en top prestaties. De Media Speler kan daarnaast als een volledig Blu-ray menu tonen, net alsof je een Blu-ray file in de Media Speler hebt zitten. Ook worden covers en informatie van films en series automatisch getoond. Eventueel is de Media Speler ook als externe NAS te gebruiken. De Egreat A10 pro is Plug & Play met Kodi installatie. Zelf dien je nog wel Add-ons zoals Exodus of Specto te installeren. Hoe je dit makkelijk kunt installeren kun je terugvinden via Youtube of Google.

  Besturingssysteem: Android 5.1

  Product Specificaties

  • Merk: Egreat
  • Garantie: 2 jaar

  Fysieke eigenschappen

  • Front paneel: O1 x LED White-Light dot matrix panel, 1x Power LED indicator
  • Mogelijkheid om harde schijf in te bouwen, Max 8TB

  Features overig

  • CPU (processor): Hi3798CV200 Quad core ARM Cortex-A53 up to 2.0GHz, ARMv8-A architecture with multimedia accelerator engine Neon, build in hardware JAVA accelerator and hardware floating point coprocessor
  • GPU : High-Performance MultiCore GPU MaliT720
  • RAM (werkgeheugen) 2GB 1866MHz DDR3
  • ROM Flashgeheugen/Opslag: 16GB Flash 
  • Storage Interface: Build in ARM Mali-720 3D GPU, OpenGL ES 3.1/3.0/2.0/1.1/1.0 en OpenVG 1.1 Support, OpenCL 1.2/1.1 fu;; profile/RenderScript support, Microsoft DirectX 11 FL9_3 Support, ASTC (Adaptive Scalable Texture Compression) support, Pixel fill rate greater than 2.7Gpix/s, triangle up to 280Mtri/s,floating point operations up to 103GFLOPS
  • Video Interface: HDMI 2.0 a high-defenition video output
  • Audio Interface: HDMI 2.0 a HD Audio output, Optical fiber audio output, Coaxiaal audio output, Stereo audio output
  • Network Interface: 802.11 b/g/n/ac 2.4G/5G Wi-Fi, Bleutooth 4.0, 10/100/1000M RJ45 Adaptive ethernet
  • Power adapter: AC in JAck (110~220V 50/60Hz)
  Meer informatie
  Merk Egreat
  Reviews
  Schrijf uw eigen review
  Je plaatst een review over:Egreat A10 Pro 4K Ultra HD HDR TV Box
  Uw waardering
  Vragen over dit product
  Gerelateerde producten