Gert VGA 666 v1.0

Gert VGA 666 v1.0

€ 11,95

Niet op voorraad

Gratis verzending

OF
 • Geschikt voor:
 • Raspberry Pi Model B+
 • Raspberry Pi Model 2B en 3B
Vaste lage prijzen
Standaard 2 jaar garantie
Betaal pas na 14 dagen met afterpay
Product beschrijving

LETOP: Zelf in elkaar solderen.

Het Gert VGA 666 (6 bits per kleurkanaal, vandaag 666) is een breakout/add on board voor de Raspberry Pi Model B+. Het werkt niet met Model A of B omdat de additionele GPIO pinnen die wel op Model B+ nodig zijn. Het is een open source hardware design dat is uitgegeven door Gert van Loo. Hij was een van de hardware engineels die heeft meegeholpen aan het originele Raspberry Pi design. Gert van Loo is ook een van de architecten van de BCM2835 chip die in de Raspberry Pi zit. 

Het is een nette en zeer nuttige oplossing voor het gebruik van een VGA scherm/monitor met je Raspberry Pi en is daarbij nog eens veel goedkoper dan een HDI naar VGA adapter of iets dergelijks. De VGA connectie werkt natuurlijk in de hardware over de GPIO pinnen (met gebruik van parallel interface) en gebruikt dezelfde CPU load als de HDMI connectie op het board. Het is mogelijk op video's tot wel 1080p60 VGA af te spelen zonder CPU load. Het is daarnaast ook mogelijk om deze interface tegelijkertijd te gebruiken met de HDMI connectie, zodat je van een dual screen setup kunt genieten. 

Inhoud pakket
- Gert VGA 666 PCB
- 40 pins GPIO header connector
- 15 pins female VGA connector
- 20 through hole weerstanden (2*120 Ohm, 3*499 ohm, 3*1kOhm, 3*2kOhm, 3*4kOhm, 3*8kOhm, 3*16kOhm)
- 2 Pi Supply Stickers

LETOP: Dit add on board gebruikt alle (behalve de 6 extra GPIO pins op Model B+) GPIO pins van de Raspberry Pi, dus het kan niet mogelijk zijn om een ander add on board op hetzelfde moment te gebruiken als de VGA adapter. 

Verzenden & garantie

Bij SOS Solutions kunt u bij verzendingen in Nederland altijd voor gratis verzending kiezen. 

 

Tijdens het bestellen, maakt u zelf een keuze uit verschillde bezorgopties (verschillende bezorgopties worden hieronder uitgelegd). Voorradige artikelen heeft u meestal de volgende dag al in huis. U ontvangt van ons een email wanneer de bestelling is verzonden.  


Let op! Bestellingen voor de Waddeneilanden hebben soms  - ivm de boottocht - 1 à 2 dagen vertraging. Ook kan de bezorgdag afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. 

 

Onderstaand tabel geeft een indicatie van de bezorgdagen van PostNL en GLS:


Bestelling geplaatst op Bezorgdag PostNL Bezorgdag GLS
     
Zondag Dinsdag Dinsdag
Maandag (voor 17:00 uur) Dinsdag Dinsdag
Dinsdag (voor 17:00 uur) Woensdag Woensdag
Woensdag (voor 17:00 uur) Donderdag Donderdag
Donderdag (voor 17:00 uur) Vrijdag Vrijdag
Vrijdag (voor 17:00 uur) Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag


Bent u niet thuis? 

Wanneer u onverwachts niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt aangeboden dan geven we deze af bij uw buren. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. 


Deellevering

Wanneer één of meerdere artikelen van de bestelling niet direct leverbaar zijn, zal de levering bestaan uit meerdere delen. Alle voorradige artikelen worden direct geleverd. De overige artikelen zo spoedig mogelijk.   

 

Afhalen

SOSsolutions biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel in Eindhoven af te halen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u dit aangeven tijdens het aanmaken van een order.

 
Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. 

 

Uw rechten tijdens de garantieperiode

Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Is het probleem met het artikel uw eigen schuld? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Heeft u het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van uw geld.

 

Garantiebewijs

Bij SOSsolutions.nl is de factuur van uw bestelling tevens het garantiebewijs van uw artikel. Als u aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur.

Service & openingstijden

Onze klantenservice is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur

 (Op koningsdag zijn wij gesloten)

U kunt onze klantenservice bereiken op:

 

Mail: [email protected]
Tel: 040 844 2149
WhatsApp: 06 3070 1179

 

Winkel in Eindhoven

Onze winkel in Eindhoven is alle werkdagen geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

FAQ

Heeft u een vraag over bestellen & betalen of over onze producten? Kijk dan eerst even op onze FAQ.

 • Thuiswinkel
 • Qshops
 • Webshop
 • ICT
 • Forusp
 • Mister Cash
 • Pin
 • Mastercard
 • Visa
 • iDeal