GoPiGo2 Motor robot Kit

De GoPiGoDe GoPiGo2 is een complete bouw-je-eigen remote control robot Inhoud pakketGoPiGo2 frame met 2 wielen en bijbehorende motorenGoPiGo2 print met batterypack (exclusief batterijen)Encoder wieltjesBevestigingsmateriaal Ideaal voor beginnersSnel: Monteer in slechts 20 minuten tijd of minder met een simpele kruiskop schroevendraaier. Soldeerbo...

€ 103,95 € 85,91
Ontvang bij aankoop
minimaal 51 SOS spaarpunten
(t.w.v. €5,10)i
In voorraad
Gratis verzenden
Nu besteld, morgen in huis

De GoPiGoDe GoPiGo2 is een complete bouw-je-eigen remote control robot

Inhoud pakketGoPiGo2 frame met 2 wielen en bijbehorende motorenGoPiGo2 print met batterypack (exclusief batterijen)Encoder wieltjesBevestigingsmateriaal

Ideaal voor beginnersSnel: Monteer in slechts 20 minuten tijd of minder met een simpele kruiskop schroevendraaier. Soldeerbout is niet nodig.Gemakkelijk: Geen kennis vereist. Volledige instructieset en tutorials beschikbaar online.Open: Al onze hardware, software en firmware is open source. Check de code en ontwerpen op de Dexter Industries Github repo. Momenteel in Python & Scratch. Java binnenkort. 

LeermateriaalDe GoPiGo2 is een geweldig hulpmiddel in het onderwijs. Onze volledige tutorials, projecten en forums maken het eenvoudig en leuk voor beginners om aan de slag te gaan met informatica, programmeren, elektronica of robotica. Zonder enige kennis gaat dit jou helemaal lukken. Er zijn genoeg hulpmiddelen beschikbaar. De GoPiGo is gebouwd voor de Raspberry Pi, die op zichzelf al is ontworpen speciaal voor het onderwijs. Hier lees je meer over de Raspberry Pi Foundation en de uitleg waarom de Raspberry Pi zo belangrijk is bij de ontwikkeling van een kind. 

ProjectenHieronder staan enkele projecten die zijn bedacht voor de GoPiGo. We zijn altijd op zoek naar nieuwe projecten om aan de lijst toe te voegen. 

Nerf CannonMaak van je GoPiGo een robot die rondrolt en nerf darts schiet

Video Remote Control RobotBekijk live videobeelden waar je GoPiGo ook heen gaat

GoPiGo Moving FastLaat je GoPiGo rondrollen in alle mogelijke richtingen!

Bekijk meer GoPiGo projecten hier.

Meer informatie
Geschikt voor Nee
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: GoPiGo2 Motor robot Kit as
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten