HiFiBerry DAC RCA+ Pro met spacers voor de B+, 2B en 3B

De HiFiBerry DAC+ Pro is de high end versie van de bekende HiFiBerry DAC+. Het is een kwalitatieve digitaal-naar-analoog omzetter voor de Raspberry Pi (de nieuwe modellen met 40 GPIO connector). De HiFiBerry DAC+ Pro wordt versterkt met functies die niet alleen de geluidskwaliteit verbeteren, maar de makers hebben je ook de mogelijkheid gegeven om ...

€ 46,95 € 38,80
Ontvang bij aankoop
minimaal 23 SOS spaarpunten
(t.w.v. €2,30)i
In voorraad
Gratis verzenden
Nu besteld, morgen in huis

De HiFiBerry DAC+ Pro is de high end versie van de bekende HiFiBerry DAC+. Het is een kwalitatieve digitaal-naar-analoog omzetter voor de Raspberry Pi (de nieuwe modellen met 40 GPIO connector). De HiFiBerry DAC+ Pro wordt versterkt met functies die niet alleen de geluidskwaliteit verbeteren, maar de makers hebben je ook de mogelijkheid gegeven om het apparaat aan te passen aan je eigen behoeften. 

Specificaties

 • Hoge kwaliteit Burr-Brown DAC 192kHz / 24bit voor de beste geluidskwaliteit
 • Volledig vergulde RCA-aansluitingen voor de beste verbinding met de audiokabels
 • Hardware volumeregeling. Je kunt het volume regelen met "alsamixer" of een applicatie die ALSA mixer controles ondersteunt.
 • Verbindt rechtstreeks naar de Raspberry Pi, dus geen extra kabels nodig
 • Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten op de Raspberry Pi. De Raspberry Pi voldoet aan de hardware-attached-on-top (HAT) specificatie.
 • Compatibel met de Raspberry Pi model A +, B + en 2B
 • Direct gevoed vanuit de Raspberry Pi, dus geen extra voeding
 • Ultra-low-noise voltage regulator voor optimale audioprestaties
 • Twee ultra-low jitter clock generatoren (22,5792 MHz en 24,576 MHz) maken de DAC onafhankelijk van de Raspberry Pi clock
 • Wordt geleverd met alle componenten die nodig zijn voor het  monteren. Zo ook viermaal M2.5x12mm afstandhouders waarmee het bord aan de Raspberry Pi vastgezet kan worden. 
 • Slechts 0,02 kilogram in gewicht
 • GTIN numer: 4260439550088
Mogelijkheden voor makers Je kunt een power voeding voor de DAC+ Pro maken waardoor het bord onafhankelijk van de Raspberry Pi in stroom kan worden voorzien.    De DAC+ Pro kan fungeren als een I2S interface naar externe I2S Dac's met inbegrip van een hoge kwaliteit master clock (22.5792 MHz en 24.567 MHZ) is de master clock uitgang gebufferd.   Kleine en elegante apparaten die muziek afspelen   Domotica en multiroom audiosystemen   Interface voor externe high-end I2S DAC's naar de Raspberry Pi  Let op: Indien u de DAC RCA+ Pro wilt gebruiken i.c.m. een Raspberry pi 3 Model B dient u de bluetooth uit te schakelen in de config.txt vanwege een UART conflict.

 

Meer informatie
Geschikt voor Raspberry Pi Model B+, Raspberry Pi Model 2B en 3B, Raspberry Pi Model 3B
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: HiFiBerry DAC RCA+ Pro met spacers voor de B+, 2B en 3B as
Uw waardering

Vragen over dit product
Projecten
 1. Project Hifi Berry

Stuur je eigen project in
En ontvang SOS spaarpunten
Project insturen
Gerelateerde producten
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!