KlikAanKlikUit Mini Inbouw Dimmer AWMR-210

De AWMR-210 mini inbouw dimmer is bedoeld om dimbare lampen tot 210 Watt draadloos te dimmen. De module is speciaal ontworpen om achter een bestaande, enkelvoudige lichtschakelaar te installeren (geen hotel/serie/wisselschakeling). Na installatie blijft uw bestaande wandschakelaar gewoon functioneren, maar u kunt uw verlichting ook bedienen met een...

€ 29,95 € 24,75
Ontvang bij aankoop
14 SOS spaarpunten
(t.w.v. €1,40)i
Niet in voorraad
Gratis verzenden
Bezorgtijd niet op voorraad

De AWMR-210 mini inbouw dimmer is bedoeld om dimbare lampen tot 210 Watt draadloos te dimmen. De module is speciaal ontworpen om achter een bestaande, enkelvoudige lichtschakelaar te installeren (geen hotel/serie/wisselschakeling). Na installatie blijft uw bestaande wandschakelaar gewoon functioneren, maar u kunt uw verlichting ook bedienen met een KlikAanKlikUit zender naar keuze, zoals een afstandsbediening of draadloze wandschakelaar (voor een compleet overzicht, zie de Productwijzer) . De ontvanger heeft een elektronisch geheugen met 6 geheugenadressen, wat inhoudt dat u de ontvanger met 6 verschillende zenders kunt bedienen.Mini inbouw dimmer 210 Watt met 6 geheugenadressen.

Eenvoudig te installeren achter een enkelvoudige lichtschakelaar. Geschikt om verlichting draadloos te dimmen met een zender naar keuze.

Meer informatie
Geschikt voor n.v.t.
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: KlikAanKlikUit Mini Inbouw Dimmer AWMR-210 as
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten
Meer van dit merk