Littlebits Avengers Hero Inventor Kit

Leer hoe je je eigen superkrachten kunt bouwen en coderen met de Avengers! 

€ 169,99 € 140,49
Ontvang bij aankoop
minimaal 84 SOS spaarpunten
(t.w.v. €8,40)i
Niet in voorraad
Bestel als pre-order en ontvang het artikel wanneer het weer op voorraad is.

Zit er een superheld in jou?


Door de elektronische modules van littleBits te combineren met Marvel's Avengers, kan je kind zijn eigen Super Hero maken!
Na het voltooien van de meer dan 18 hero trainings missies in de controle-app, zullen ze klaar zijn om hun eigen STEM-gerichte Super Held uit te vinden met op codes gebaseerde superkrachten.

Trek je uitrusting aan en start je Super Hero-training!

De kit bevat meerdere uitvindingen:

 

Licht krachten: Iron Man zorgt voor de perfecte uitrusting met de laatste technische snufjes. Start de Avengers training met jouw eigen Iron Man geinspireerde uitrusting

Snelheidsmeter: Ant-man en Wasp zijn  zo getraind dat ze kunnen krimpen en groeien binnen een oogwenk. Train met dit getalenteerde duo om controle te krijgen over jouw beweging en snelheid.

Sluipmodus: Black Widow staat bekend als een van de meest getalenteerde spion van de wereld. Ga undercover net zoals Black Widow met uitvindingen zoals Nacht visie en een Undercover apparaat!

Gepersonaliseerde identiteit: Shuri's Lab is waar al Wakanda's tech is gemaakt inclusief Black Panther's uitrusting. Duik in personalisatie en coderen en maak je eigen Super Hero uitvindingen net zoals Shuri!

Product Specificaties

  • Merk: littleBits
  • Garantie: 2 jaar

Compatibiliteit

  • Geschikt met  : Een Iphone of iPad met iOS 10.0 of hoger / Een Android telefoon of tablet met Android OS 5.0 Lollipop of hoger.
  • Geschikt vanaf: 8+ Jaar

Extra:

  • De volledige instructies kun je vinden in de gratis app van littleBits, te downloaden in de Google playstore of App store
Meer informatie
Merk littleBits
Reviews
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Littlebits Avengers Hero Inventor Kit
Uw waardering
Vragen over dit product
Gerelateerde producten