LittleBits Microphone i21

80% of 100

De Microphone module vertaalt geluid in de eletronische taal van littleBits. Je kunt hem gebruiken om geluid om te zetten in licht of beweging, of gebruik hem met de speaker module als een kleine megafoon! 

€ 18,99 € 15,69
Ontvang bij aankoop
minimaal 9 SOS spaarpunten
(t.w.v. €0,90)i
Niet in voorraad
Gratis verzenden
Bezorgtijd niet op voorraad

De Microphone module vertaalt geluid in de eletronische taal van littleBits. Je kunt hem gebruiken om geluid om te zetten in licht of beweging, of gebruik hem met de speaker module als een kleine megafoon! Let op dat je hem op "sound" zet als je hem met een speaker gebruikt en "other" voor al je andere modules zoals LEDs en motoren. De Microphone module heeft ook een 3.5mm input jack zodat je hem in een computer of MP3 speler kan pluggen.

Product Specificaties

 • Merk: LittleBits
 • Garantie: 2 jaar

Compatibiliteit

Reviews
 1. Een prima toevoeging als je met geluiden experimenteert

  Door

  op

  Verified Purchase

  Gebruik deze i21 vooral om geluid in mijn opgebouwde LittleBits synthesizer-systeem te integreren. Tot dusver een oldskool cassette walkman, en daarna met een oude iPhone, gebruikt. Beide via de koptelefoon uitgang op de i21 aangesloten.. Goede resultaten, uiteraard wel in mono. Levels zijn in orde (+/- 75 %) en oversturen niet snel.
  Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
Post a comment
as
Annuleer
Je plaatst een review over: LittleBits Microphone i21
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten