LittleBits Wireless Receiver (5 Channels)

U kunt uw Bits draadloos besturen met de onafscheidelijke draadloze ontvanger & draadloze transmitter paar.  De Draadloze ontvanger decodeert de informatie die verzonden wordt vanuit de draadloze transmitter, en hzendt het weer uit naar de BitSnap om een actie te creeëren. (Bijv om uw RC auto te laten bewegen)  Deze update kan op  w11 draadloz...

€ 34,99 € 28,92
Ontvang bij aankoop
minimaal 17 SOS spaarpunten
(t.w.v. €1,70)i
In voorraad
Gratis verzenden
Nu besteld, morgen in huis
Nog 4 beschikbaar

U kunt uw Bits draadloos besturen met de onafscheidelijke draadloze ontvanger & draadloze transmitter paar.  De Draadloze ontvanger decodeert de informatie die verzonden wordt vanuit de draadloze transmitter, en hzendt het weer uit naar de BitSnap om een actie te creeëren. (Bijv om uw RC auto te laten bewegen) 

Deze update kan op  w11 draadloze ontvanger en geeft ud e mogelijkheid voor meerdere draadloze uitvindingen in  dezelfde ruimte, dit maakt het ideaal voor scholen en "Maker ruimtes". De draadloze Bits kunnen communiceren op 5 transmissie kanalen, zoals een walkie-talkie. Ze hoeven alleen op hetzelfde kanaal ingesteld te worden (Gelabeld met A, B, C, D en E) om met elkaar te kunnen praten.

Een enkele transmitter kan signalen verzenden naar verschillende ontvangers op hetzelfde transmissie kanaal. Hoewel, verschillende transmitter kunnen geen signaal zenden naar dezelfde ontvanger. De 5 transmissie kanalen geven u de mogelijkheid om tot 5 transmitter/ontvangers paren in dezelfde nabijheid, welke eeb afstand van 31 meter te bereiken binnenshuis!

Product Specificaties

  • Merk: LittleBits
  • Garantie: 2 jaar

Fysieke eigenschappen

  • Gewicht: 0.01kg
  • Afmeting: 2.54' x 3.75' x 19.05'

Compatibiliteit

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: LittleBits Wireless Receiver (5 Channels)
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten