mBot - STEM Educational Robot Kit Blue -2.4G Version

mBot - STEM Educational Robot Kit Blue -2.4G Version

€ 94,95

1 op voorraad

Gratis verzending

Voor 17:00u besteld morgen in huis

Liever afhalen in onze winkel?
X

Uw product liever ophalen in onze winkel in Eindhoven?

Dat kan! Klik hier voor meer informatie over onze locatie en openingstijden.

OF
Vaste lage prijzen
Standaard 2 jaar garantie
Betaal pas na 14 dagen met afterpay
Product beschrijving

Makeblock mBot Blue 2.4g

All-in-one oplossing om kennis te maken met programmeren, robotica en elektronica!

 

Wat is mBot en wat kan ik ermee?

De mBot is een all-in-one oplossing om programmeren, elektronica en robotica te leren kennen. Dankzij de draadloze 2.4g module kan je eenvoudig verbinding maken en met de mBlock software beginnen met programmeren. De mBot is eenvoudig in elkaar te zetten en biedt oneindig veel STEM leermogelijkheden. Dit product bevat 38 delen, welke in ongeveer 10 minuten in elkaar gezet kunnen worden. Kleur gelabelde RJ25 poorten maken het aansluiten van de kabels ook een peulenschil. Hierdoor kan er meer tijd besteed worden aan creativiteit en programmeren.

Kenmerken

    • Eenvoudig binnen 10 minuten in elkaar gezet
    • Elektronica is gebaseerd op het Arduino open-source platform
    • Twee programmeer-omgevingen: mBlock en Arduino IDE
    • Ondersteunt draadloze verbinding via 2.4G.
    • Makkelijke bedrading van RJ25 connectors met kleurcodering
    • Stevig aluminium chassis
    • Gratis lessen beschikbaar
    • Maak leuke projecten zoals muur ontwijking, lijnen volgen, en meer

 

Grafisch programmeren

De mBot Blue is volledig compatibel met mBlock. mBlock is een grafische programmeer omgeving, gebaseerd op Scratch 2.0. Dit programma maakt hetprogrammeren van projecten en interactieve toepassingen eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is functieblokken te slepen en in de gewenste volgorde te plaatsen.

 

Ontwikkeld voor extra veel speelplezier90050-4.gif

De mBot is ontwikkeld om plezier mee te hebben en om creativiteit los te maken. De mBot bevat een aantal voor gemonteerde opties, waaronder een lijn volgend voertuig, een obstakel vermijdend voertuig, een afstand bestuurbare auto. Daarbij kan hij meerdere spellen gebruikt worden. Denk aan voetbal, sumo worstelen, etc.

 

Oneindig uit te breidenInfinite Extensibility

Het mechanische lichaam van de mBot is is volledig compatibel met het gehele Makeblock platform (ongeveer 400 delen), en ook zelfs de meeste Lego onderdelen. De elektronische onderdelen zijn ontwikkeld op basis van het Arduino open source systeem. Hierdoor heeft de mBot oneindige uitbreidmogelijkheden. Alle mechanische onderdelen en elektronische modules kunnen hierop aangesloten worden.

 

Uniek leer systeemUnique Curriculum System

Om ouders en leerkrachten te helpen heeft Makeblock online handleidingen en cursussen beschikbaar gesteld. Deze worden regelmatig geüpdatet. Deze online handleidingen worden ontwikkeld en onderhouden door leraren.

Verzenden & garantie

Bij SOS Solutions kunt u bij verzendingen in Nederland altijd voor gratis verzending kiezen. 

 

Tijdens het bestellen, maakt u zelf een keuze uit verschillde bezorgopties (verschillende bezorgopties worden hieronder uitgelegd). Voorradige artikelen heeft u meestal de volgende dag al in huis. U ontvangt van ons een email wanneer de bestelling is verzonden.  


Let op! Bestellingen voor de Waddeneilanden hebben soms  - ivm de boottocht - 1 à 2 dagen vertraging. Ook kan de bezorgdag afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. 

 

Onderstaand tabel geeft een indicatie van de bezorgdagen van PostNL en GLS:


Bestelling geplaatst op Bezorgdag PostNL Bezorgdag GLS
     
Zondag Dinsdag Dinsdag
Maandag (voor 17:00 uur) Dinsdag Dinsdag
Dinsdag (voor 17:00 uur) Woensdag Woensdag
Woensdag (voor 17:00 uur) Donderdag Donderdag
Donderdag (voor 17:00 uur) Vrijdag Vrijdag
Vrijdag (voor 17:00 uur) Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag


Bent u niet thuis? 

Wanneer u onverwachts niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt aangeboden dan geven we deze af bij uw buren. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. 


Deellevering

Wanneer één of meerdere artikelen van de bestelling niet direct leverbaar zijn, zal de levering bestaan uit meerdere delen. Alle voorradige artikelen worden direct geleverd. De overige artikelen zo spoedig mogelijk.   

 

Afhalen

SOSsolutions biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel in Eindhoven af te halen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u dit aangeven tijdens het aanmaken van een order.

 
Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. 

 

Uw rechten tijdens de garantieperiode

Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Is het probleem met het artikel uw eigen schuld? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Heeft u het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van uw geld.

 

Garantiebewijs

Bij SOSsolutions.nl is de factuur van uw bestelling tevens het garantiebewijs van uw artikel. Als u aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur.

Service & openingstijden

Onze klantenservice is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur

 

U kunt onze klantenservice bereiken op:

 

Mail: [email protected]
Tel: 040 844 2149
WhatsApp: 06 3070 1179

 

Winkel in Eindhoven

Onze winkel in Eindhoven is alle werkdagen geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

FAQ

Heeft u een vraag over bestellen & betalen of over onze producten? Kijk dan eerst even op onze FAQ.

 • Thuiswinkel
 • Qshops
 • Webshop
 • ICT
 • Forusp
 • Mister Cash
 • Pin
 • Mastercard
 • Visa
 • iDeal