Mercedes-Benz Arocs

Klim achter het stuur van de machtige Mercedes-Benz Arocs! Dit grote, stevige 2-in-1 Technic model zit boordevol realistische details en functies.

€ 149,95 € 123,93
Ontvang bij aankoop
minimaal 74 SOS spaarpunten
(t.w.v. €7,40)i
Niet in voorraad
Gratis verzenden
Bezorgtijd niet op voorraad

Klim achter het stuur van de machtige Mercedes-Benz Arocs! Dit grote, stevige 2-in-1 Technic model zit boordevol realistische details en functies.

Start de bijgeleverde grote Power Functions motor en activeer het geavanceerde pneumatische systeem (nieuw in het najaar van 2015) voor volledige controle over een reeks fascinerende functies. Activeer het superwendbare kraanarm-mechanisme en laat de grijper open en dicht gaan, de steunvoeten naar buiten schuiven en de kiepbak omhoog en omlaag komen!

Met twee-assige besturing, dubbel differentieel en volledig onafhankelijk verende wielen voor weergaloze wendbaarheid. De bestuurderscabine kan kantelen waardoor de gedetailleerde 6-cilinder motor met bewegende zuigers zichtbaar wordt. Maak de deuren van de cabine open en bekijk het rijk gedetailleerde interieur inclusief dashboard, blauwe stoelen en een stuur met Mercedes-Benz logo.

Het nauwkeurig gedetailleerde 2015 model heeft een uitschuifbare kraanarm, 4 verende assen, dubbele wielen aan weerszijde van de 2 achterassen, scharnierende achterklep, zwaailichten en zijspiegels. De set bestaat uit 2793 elementen en daarmee is dit het grootste Technic model dat ooit is geproduceerd.

Het authentieke, wit-grijs-zwarte kleurenschema en de karakteristieke 3-puntige Mercedes-Benz-ster maken dit model helemaal af. Voor een nieuwe bouwuitdaging kun je de Arocs ombouwen tot een sterke Mercedes-Benz vrachtwagen met aanhanger.

Dit model is door SOS Solutions samengesteld en wordt verkocht onder de SOS "brand", dit betreft geen 100% origineel LEGO maar betreft enkel 100% compatible blokjes, kom in de winkel een kijkje nemen indien u twijfelt, het verschil is niet te zien namelijk.

Product Specificaties

  • Merk: SOS
  • Garantie: 2 jaar

Fysieke eigenschappen

  • Gewicht:
  • Materiaal:
  • Kleur: Wit / Grijs / Zwart
  • 2793 Stenen
  • Afmetingen: Mercedes-Benz Arocs 3245 (Met ingetrokken kraanarm en steunvoeten) is 31 cm hoog, 54 cm lang en 14 cm breed. Mercedes-Benz vrachtwagen met aanhanger (met uitgeschoven kraanarm) is 53 cm hoog, 77 cm lang 14 cm breed ( 31 cm hoog met ingetrokken kraanarm)
  • De kraanarm kan tot een hoogte van 57cm worden uitgeschoven
  • Volledig onafhankelijke wielophanging
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: Mercedes-Benz Arocs
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten