Passive PoE Injector Cable Set

Passive PoE Injector Cable Set

€ 8,95

Niet op voorraad

Gratis verzending

Vaste lage prijzen
Standaard 2 jaar garantie
Betaal pas na 14 dagen met afterpay
Product beschrijving
Vergemakkelijk jouw verbinding met een passieve PoE injector kabel. Deze kabels zijn handig voor projecten die een ethernet verbinding hebben en hiervoor een powerkabel nodig hebben. Deze kabel is niet lang, waardoor je geen last hebt van overdreven veel kabel. Er zijn officiele PoE standaarden, waardoor devices en routers een 48VDC stroomlijn krijgen over de niet gebruikte ethernet pins (4,5 en 7,8). PoE is wel prijzig, aangezien er een speciale router en een converter nodig is om de 48V te verwerken voor jouw doe-het-zelf projecten. Daarom zijn deze kabels het overwegen waard. Één kabel (de injector kant) heeft een ethernet plug en poort met een 2.1 mm jack. Wanneer je een stroomtoevoer (bijvoorbeeld een 9VDC adapter) inplugt, zorgt de injector ervoor dat de adapter connect met pin 4 en 5 en de positieve 9VDC met pin 7 en 8. De extractor (de andere kant vd kabel) doet het tegenovergestelde (split pins 4 en 5 en 7 en 8). Vervolgens kan je de DC plug gebruiken om jouw projecten te voorzien van stroom, als deze direct verbonden zijn met de wandcontactdoos. Dit zijn geen officiele/standaard PoE kabels. Deze kunnen niet gebruikt worden als stroomtoevoer voor een Arduino of een ander PoE host device (die 48VDC gebruiken). Ze dienen gebruikt te worden als paar. Ethernetkabels, vooral lange kabels, gaan zich gedragen als weerstanden, zodra je boven de 10 meter lengte komt. De meeste ethernetkabels zijn 24 AWG, 0.085 ohms per meter (0.026 ohms per 1/3 meter). Dus als je 500 mA van de adapter wilt krijgen, zal er 1 Volt verloren gaan per 25 meter. Aangezien deze kabels pins 4, 5, 7 en 8 gebruiken voor de stroom kan je deze pins niet gebruiken in gigabit ethernet situaties (deze pins zouden gebruikt worden bij de gigabit router). Jouw devices en router zullen afnemen naar 10/100 megabit in zulke gevallen.
Verzenden & garantie

Bij SOS Solutions kunt u bij verzendingen in Nederland altijd voor gratis verzending kiezen. 

 

Tijdens het bestellen, maakt u zelf een keuze uit verschillde bezorgopties (verschillende bezorgopties worden hieronder uitgelegd). Voorradige artikelen heeft u meestal de volgende dag al in huis. U ontvangt van ons een email wanneer de bestelling is verzonden.  


Let op! Bestellingen voor de Waddeneilanden hebben soms  - ivm de boottocht - 1 à 2 dagen vertraging. Ook kan de bezorgdag afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. 

 

Onderstaand tabel geeft een indicatie van de bezorgdagen van PostNL en GLS:


Bestelling geplaatst op Bezorgdag PostNL Bezorgdag GLS
     
Zondag Dinsdag Dinsdag
Maandag (voor 17:00 uur) Dinsdag Dinsdag
Dinsdag (voor 17:00 uur) Woensdag Woensdag
Woensdag (voor 17:00 uur) Donderdag Donderdag
Donderdag (voor 17:00 uur) Vrijdag Vrijdag
Vrijdag (voor 17:00 uur) Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag


Bent u niet thuis? 

Wanneer u onverwachts niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt aangeboden dan geven we deze af bij uw buren. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. 


Deellevering

Wanneer één of meerdere artikelen van de bestelling niet direct leverbaar zijn, zal de levering bestaan uit meerdere delen. Alle voorradige artikelen worden direct geleverd. De overige artikelen zo spoedig mogelijk.   

 

Afhalen

SOSsolutions biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel in Eindhoven af te halen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u dit aangeven tijdens het aanmaken van een order.

 
Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. 

 

Uw rechten tijdens de garantieperiode

Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Is het probleem met het artikel uw eigen schuld? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Heeft u het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van uw geld.

 

Garantiebewijs

Bij SOSsolutions.nl is de factuur van uw bestelling tevens het garantiebewijs van uw artikel. Als u aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur.

Service & openingstijden

Onze klantenservice is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur

U kunt onze klantenservice bereiken op:

 

Mail: [email protected]
Tel: 040 844 2149
WhatsApp: 06 3070 1179

 

Winkel in Eindhoven

Onze winkel in Eindhoven is alle werkdagen geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

FAQ

Heeft u een vraag over bestellen & betalen of over onze producten? Kijk dan eerst even op onze FAQ.

  • Thuiswinkel
  • Qshops
  • Webshop
  • ICT
  • Forusp
  • Mister Cash
  • Pin
  • Mastercard
  • Visa
  • iDeal