Pi TFT 2.8 Inch Resistief 320x240 TFT touchscherm geassembleerd

Deze Pi TFT beschikt over een 2,8" scherm met 320x240 16-bits kleuren pixels en een restitive touch overlay. De plaat maakt gebruik van de hoge snelheid SPI interface op de Pi en kan de mini-display gebruiken als een console, X window poort of voor het weergeven van foto's en video’s. Het is ontworpen om goed te passen op een Raspberry Pi Model A o...

€ 36,95 € 30,54
Ontvang bij aankoop
minimaal 18 SOS spaarpunten
(t.w.v. €1,80)i
Niet in voorraad
Gratis verzenden
Bezorgtijd niet op voorraad

Deze Pi TFT beschikt over een 2,8" scherm met 320x240 16-bits kleuren pixels en een restitive touch overlay. De plaat maakt gebruik van de hoge snelheid SPI interface op de Pi en kan de mini-display gebruiken als een console, X window poort of voor het weergeven van foto's en video’s. Het is ontworpen om goed te passen op een Raspberry Pi Model A of B, maar werkt ook prima met de Raspberry Pi 2 Model B of B +. Er wordt gebruik gemaakt van de hardware SPI pinnen (SCK, MOSI, miso, CE0, CE1) alsmede GPIO # 25 en # 24. Alle andere GPIO’s zijn ongebruikt.

Er zijn vier plekken vrijgelaten voor optionele switches aangesloten op vier GPIO's die je kunt gebruiken zodra je gebruik wilt maken van een eenvoudige gebruiksinterface. Zo kun je deze bijvoorbeeld gebruiken als aan/uit knop. Gebruik het als toegangsconsole of voor een pop-up X11 op de PiTFT voor een minimonitor. We raden je vooral aan om pygame of andere SDL-tekenprogramma's te schrijven op het frame. 

Bekijk de uitgebreide turtorial over hoe je video's kan afspelen op de PiTFT via https://www.adafruit.com/products/1601

Meer informatie
Geschikt voor Raspberry Pi Model A, Raspberry Pi Model B+, Raspberry Pi Model B, Raspberry Pi Model 2B en 3B
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: Pi TFT 2.8 Inch Resistief 320x240 TFT touchscherm geassembleerd
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten