Pi TFT 3.5 Inch Resistief 480x320 TFT touchscherm geassembleerd

Deze Pi met TFT touchscreen beschikt over een 2,5 Inch scherm met 480x320 16-bits kleuren pixels en een resistive touch overlay die groter is dan de populaire originele versie. De plaat maakt gebruik van de hoge snelheid SPI interface op de Raspberry Pi en kan de mini-display gebruiken als een console, X window poort of voor het weergeven van foto'...

€ 43,95 € 36,32
Ontvang bij aankoop
minimaal 21 SOS spaarpunten
(t.w.v. €2,10)i
Niet in voorraad
Gratis verzenden
Bezorgtijd niet op voorraad

Deze Pi met TFT touchscreen beschikt over een 2,5 Inch scherm met 480x320 16-bits kleuren pixels en een resistive touch overlay die groter is dan de populaire originele versie. De plaat maakt gebruik van de hoge snelheid SPI interface op de Raspberry Pi en kan de mini-display gebruiken als een console, X window poort of voor het weergeven van foto's en video's.

Het is ontworpen om goed te passen op een Raspberry Pi Model A of B, maar werkt ook prima op de 2B of B+ zolang je het niet erg vind dat de PCB over de USB-poorten van 5mm hangen.

Het scherm maakt gebruik van de hardware SPI pinnen (SCK, MODI, miso, CE0 en CE1) alsmede GPIO #25 en #24. GPIO `318 kan worden gebruikt om PWN backlight te dimmen als je dit wilt. Alle andere GPIO's zijn ongebruikt.

Er is een 2x13 header op de bodem waarmee je een standaard Raspberry Pi GPIO-kabel gebruiken om van een van de andere pinnen gebruikt te maken.

Het beste van alles, want het komt volledig gemonteerd en klaar bij jou aan zodat je 'm alleen nog aan hoeft te sluiten op de Raspberry Pi. Je kunt dit gebruiken als display voor het uitvoeren van de X-interface of pygame. Je kunt ook een HDMI-beeldscherm apart aansluiten. Er zijn vier montagebeugels die kunnen worden gebruikt voor de weergave en om de Pi te hechten. Zie voor meer https://www.adafruit.com/products/2097l  

Meer informatie
Geschikt voor Raspberry Pi Model A, Raspberry Pi Model B+, Raspberry Pi Model B, Raspberry Pi Model 2B en 3B
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: Pi TFT 3.5 Inch Resistief 480x320 TFT touchscherm geassembleerd
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten