Pi TFT Plus 2.8 Inch Capacitief 320x240 TFT touchscherm geassembleerd

De leukste kleine display voor de Raspberry Pi. Het beschikt over een 2.8" scherm met 320x240 16-bits kleurenpixels en een single-touch capacitive touch overlay. In plaats van een resistive touch waarbij je een nagel of stylus nodig hebt om het scherm te bedienen, kun je hierbij gewoon gebruik maken van een fingerpad. De plaat maakt gebruik van de ...

€ 47,95 € 39,63
Ontvang bij aankoop
minimaal 23 SOS spaarpunten
(t.w.v. €2,30)i
Niet in voorraad
Gratis verzenden
Bezorgtijd niet op voorraad

De leukste kleine display voor de Raspberry Pi. Het beschikt over een 2.8" scherm met 320x240 16-bits kleurenpixels en een single-touch capacitive touch overlay. In plaats van een resistive touch waarbij je een nagel of stylus nodig hebt om het scherm te bedienen, kun je hierbij gewoon gebruik maken van een fingerpad. De plaat maakt gebruik van de hoge snelheid van de SPI interface op de Raspberry Pi en gebruikt de mini-display als console, X window-poort of voor het weergeven van afbeeldingen en video's. Het model past op de Raspberry Pi model A of B2, maar werkt ook prima met de B+ als je het niet erg vind dat de PBC over de USB-poorten hangt. Model B heeft een oudere layout voor de I2C pinnen en zal niet het touchscreen kunnen gebruiken. 

Maak gebruik van de hardware I2C pins (SDA & SCL), SPI pinnen (SCK, MOSI, miso, CE0) als GPIO nummer 25 en 24. Alle andere GPIO versies zijn ongebruikt. 

Omdat er nog wat ruimte overbleef, heeft deze Pi TFT Plus 4 plekken voor switches verbonden met vier GPIO's die je kunt gebruiken als je gebruik wil maken van een basic user interface. Je kunt er bijvoorbeeld een gebruiken als aan en uit knop. Het scherm is hetzelfde formaat als de resistive, zodat je deze kunt gebruiken met de PiTFT PiBow of andere behuizing die je al hebt. We gebruiken hetzelfde SDL apparaat en dezelfde sugnalen zodat de pygame en X11 gebaseerde programma's kunnen worden verwisseld zonder wijzigingen in de code.

Nieuw vanaf 25 februari 2015 is deze versie alleen dan gemonteerd met een 2x13 extra hoge vrouwelijke header (aan de plaat van de Pi) en een 2x13 mannelijke header die kan worden gebruikt om een IDC kabel of cobbler aan te sluiten vanaf de zijkant. 

Kijk voor een uitgebreide turtorial over enkele projecten via https://www.adafruit.com/products/2423

Meer informatie
Geschikt voor Raspberry Pi Model A, Raspberry Pi Model B+, Raspberry Pi Model B, Raspberry Pi Model 2B en 3B
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: Pi TFT Plus 2.8 Inch Capacitief 320x240 TFT touchscherm geassembleerd
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten