Pi TFT Plus 2.8 Inch Capacitief 320x240 TFT touchscherm geassembleerd

Pi TFT Plus 2.8 Inch Capacitief 320x240 TFT touchscherm geassembleerd

€ 47,95

In voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 17:00u besteld morgen in huis.

OF
 • Geschikt voor:
 • Raspberry Pi Model A
 • Raspberry Pi Model B+
 • Raspberry Pi Model B
 • Raspberry Pi Model 2B en 3B
Vaste lage prijzen
Standaard 2 jaar garantie
Betaal pas na 14 dagen met afterpay
Product beschrijving

De leukste kleine display voor de Raspberry Pi. Het beschikt over een 2.8" scherm met 320x240 16-bits kleurenpixels en een single-touch capacitive touch overlay. In plaats van een resistive touch waarbij je een nagel of stylus nodig hebt om het scherm te bedienen, kun je hierbij gewoon gebruik maken van een fingerpad. De plaat maakt gebruik van de hoge snelheid van de SPI interface op de Raspberry Pi en gebruikt de mini-display als console, X window-poort of voor het weergeven van afbeeldingen en video's. Het model past op de Raspberry Pi model A of B2, maar werkt ook prima met de B+ als je het niet erg vind dat de PBC over de USB-poorten hangt. Model B heeft een oudere layout voor de I2C pinnen en zal niet het touchscreen kunnen gebruiken. 

Maak gebruik van de hardware I2C pins (SDA & SCL), SPI pinnen (SCK, MOSI, miso, CE0) als GPIO nummer 25 en 24. Alle andere GPIO versies zijn ongebruikt. 

Omdat er nog wat ruimte overbleef, heeft deze Pi TFT Plus 4 plekken voor switches verbonden met vier GPIO's die je kunt gebruiken als je gebruik wil maken van een basic user interface. Je kunt er bijvoorbeeld een gebruiken als aan en uit knop. Het scherm is hetzelfde formaat als de resistive, zodat je deze kunt gebruiken met de PiTFT PiBow of andere behuizing die je al hebt. We gebruiken hetzelfde SDL apparaat en dezelfde sugnalen zodat de pygame en X11 gebaseerde programma's kunnen worden verwisseld zonder wijzigingen in de code.

Nieuw vanaf 25 februari 2015 is deze versie alleen dan gemonteerd met een 2x13 extra hoge vrouwelijke header (aan de plaat van de Pi) en een 2x13 mannelijke header die kan worden gebruikt om een IDC kabel of cobbler aan te sluiten vanaf de zijkant. 

Kijk voor een uitgebreide turtorial over enkele projecten via https://www.adafruit.com/products/2423

Verzenden & garantie

Bij SOS Solutions kunt u bij verzendingen in Nederland altijd voor gratis verzending kiezen. 

 

Tijdens het bestellen, maakt u zelf een keuze uit verschillde bezorgopties (verschillende bezorgopties worden hieronder uitgelegd). Voorradige artikelen heeft u meestal de volgende dag al in huis. U ontvangt van ons een email wanneer de bestelling is verzonden.  


Let op! Bestellingen voor de Waddeneilanden hebben soms  - ivm de boottocht - 1 à 2 dagen vertraging. Ook kan de bezorgdag afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. 

 

Onderstaand tabel geeft een indicatie van de bezorgdagen van PostNL en GLS:


Bestelling geplaatst op Bezorgdag PostNL Bezorgdag GLS
     
Zondag Dinsdag Dinsdag
Maandag (voor 17:00 uur) Dinsdag Dinsdag
Dinsdag (voor 17:00 uur) Woensdag Woensdag
Woensdag (voor 17:00 uur) Donderdag Donderdag
Donderdag (voor 17:00 uur) Vrijdag Vrijdag
Vrijdag (voor 17:00 uur) Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag


Bent u niet thuis? 

Wanneer u onverwachts niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt aangeboden dan geven we deze af bij uw buren. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. 


Deellevering

Wanneer één of meerdere artikelen van de bestelling niet direct leverbaar zijn, zal de levering bestaan uit meerdere delen. Alle voorradige artikelen worden direct geleverd. De overige artikelen zo spoedig mogelijk.   

 

Afhalen

SOSsolutions biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel in Eindhoven af te halen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u dit aangeven tijdens het aanmaken van een order.

 
Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. 

 

Uw rechten tijdens de garantieperiode

Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Is het probleem met het artikel uw eigen schuld? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Heeft u het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van uw geld.

 

Garantiebewijs

Bij SOSsolutions.nl is de factuur van uw bestelling tevens het garantiebewijs van uw artikel. Als u aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur.

Service & openingstijden

Onze klantenservice is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur

U kunt onze klantenservice bereiken op:

 

Mail: [email protected]
Tel: 040 844 2149
WhatsApp: 06 3070 1179

 

Winkel in Eindhoven

Onze winkel in Eindhoven is alle werkdagen geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

FAQ

Heeft u een vraag over bestellen & betalen of over onze producten? Kijk dan eerst even op onze FAQ.

 • Thuiswinkel
 • Qshops
 • Webshop
 • ICT
 • Forusp
 • Mister Cash
 • Pin
 • Mastercard
 • Visa
 • iDeal