Pi TFT Plus 2.8 Inch Resistief 320x240 TFT touchscherm geassembleerd

De leukste kleine display voor de Raspberry Pi. Het beschikt over een 2.8" scherm met 320x240 16-bits kleurenpixels en een resistieve touch overlay. In plaats van een resistive touch waarbij je een nagel of stylus nodig hebt om het scherm te bedienen, kun je hierbij gewoon gebruik maken van een fingerpad. Het scherm ziet er veel mooier uit met de z...

€ 36,95 € 30,54
Ontvang bij aankoop
minimaal 18 SOS spaarpunten
(t.w.v. €1,80)i
Niet in voorraad
Gratis verzenden
Bezorgtijd niet op voorraad

De leukste kleine display voor de Raspberry Pi. Het beschikt over een 2.8" scherm met 320x240 16-bits kleurenpixels en een resistieve touch overlay. In plaats van een resistive touch waarbij je een nagel of stylus nodig hebt om het scherm te bedienen, kun je hierbij gewoon gebruik maken van een fingerpad. Het scherm ziet er veel mooier uit met de zwarte omlijsting en een glanslaag eroverheen. Deze update past perfect op de Pi Model A+, B+ of 2B. 

Net als bij de B-versie heeft ook deze set alle 40 GPIO pinnen, zodat je deze kunt aansluiten. Het is precies hetzelfde als de vorige versie, het past precies bovenop de Pi. De display en het touchscreen maken gebruik van de hardware I2C pins (SDA en SCL), SPI pinnen (SCK, MOSI, miso en CE0) als GPIO nummer 25 en 24. Alle andere GPIO zijn nog niet in gebruik en je kunt ze nog steeds delen met een van de I2C pinnen met sensoren, LED drivers etc.

Omdat er nog wat ruimte overbleef, heeft deze Pi TFT Plus 4 plekken voor switches verbonden met vier GPIO's die je kunt gebruiken als je gebruik wil maken van een basic user interface. Je kunt er bijvoorbeeld een gebruiken als aan en uit knop. De switches zitten niet in dit pakket. De display wordt geleverd als Mini Kit, waar enig solderen aan te pas moet komen om de 40-pin connector vast te maken aan de PCB. Soldeergereedschap is ook niet bijgevelerd. 

Kijk voor een uitgebreide turtorial over enkele projecten via https://www.adafruit.com/products/2298

Meer informatie
Geschikt voor Raspberry Pi Model A, Raspberry Pi Model B+, Raspberry Pi Model B, Raspberry Pi Model 2B en 3B
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: Pi TFT Plus 2.8 Inch Resistief 320x240 TFT touchscherm geassembleerd
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten