Pi-Top 2 Green

100% of 100

Pi-top is een modulaire laptop die je de gereedschappen geeft om fantastische doe-het-zelf-projecten te voltooien en je uitvindingen tot leven te brengen. Het is de perfecte tool om te leren programmeren, geweldige apparaten te maken en je kennis naar een hoger niveau te tillen.

Ontvang bij aankoop
minimaal 149 SOS spaarpunten
(t.w.v. €14,90)i
In voorraad
Gratis verzenden
Nu besteld, morgen in huis
Zelf samenstellen:
Pi top 2 Groen   + € 0,00 € 0,00

€ 299,99 € 247,93

Samenvatting:
  Laat opties zien
  Verberg opties

  De nieuwe pi-top, mogelijk gemaakt door een Raspberry Pi, bevat een reeks vertrouwde apps zoals Google Suite, de Chromium-webbrowser van Google, een volledige Microsoft Office-compatibele suite, 3D-afdruksoftware, op Krasblok gebaseerde codering en meer. Daarnaast biedt het leuke spellen zoals Minecraft voor Pi en pi-top's spannende spel voor verkenning van de ruimte, CEEDuniverse, om je scala aan digitale vaardigheden te ontwikkelen.


  Product Specificaties

  • Merk: Pi-Top 
  • Garantie: 2 jaar

  Fysieke eigenschappen

  • 14'' full HD LCD scherm
  • 180° scherm hoek bereik
  • 104 x 75 mm trackingpad met bewegings controle
  • 105mm sliding toetsenbord voor interne toegang 
  • Kleur: Groen

  Features overig

  • 1920 x 1080 resolutie
  • 6-8 uur batterij leven

  Inbegrepen Meegeleverd:

  • 18V 2.5A Oplader met AU, EU , UK en US Adapter
  • 8GB klasse 10 SD kaart met Pi-Top OS adapters
  • SD kaart verwijderings gereedschap
  • Inventor kit

  Extra:

  Reviews
  1. Super handig ding voor wie veel met Raspberry Pi's experimenteert, of voor wie gewoon een heel aardige low budget laptop zoekt.

   Door

   op

   Voorheen was ik altijd in de weer met HDMI kabels, beeldscherm, toesenbord, muis en adapter; een heel gedoe om even iets te doen op de Raspberry Pi. Dit apparaat heeft dat alles samen. Toetsenbord, touchpad en beeldscherm zijn goed van kwaliteit. De kleuren van het scherm zijn een stuk beter dan van een 600 euro HP laptop die ik laatst gekocht had. Je moet hier wel een Raspberry Pi bij nemen, die is niet inbegrepen. De batterij zou circa 6 uur meegaan las ik, maar met de Pi 3 B+ is dat eerder twee uur. Er zit een klein tooltje bij waarmee je SD kaartjes kan verwisselen. Het eruit halen gaat prima daarmee, het er weer in doen is een heel gepruts. Ik heb ook een Pi-Top Pulse genomen, vooral vanwege de speaker, maar de geluidskwaliteit daarvan is niet best. Het Pi-TopOS besturingssysteem is zonde van de moeite. Gewoon Raspbian erop zetten.
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  2. Heel leuk toestel: raspberry pi 3b+ kan er makkelijk in en uit en verder ontwikkelen zoals op een portable.

   Door

   op

   Verified Purchase

   Met de meegeleverde sd-kaart is starten met ontwikkelen kinderspel. Dit gaat verbazingwekkend goed. De prijs in aanmerking genomen is de kwaliteit heel goed: het blijft een beetje een plastic speeltje, maar dan toch eentje dat robuust is en volledig functioneel.
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  Post a comment
  as
  Annuleer
  Je plaatst een review over: Pi-Top 2 Green
  Uw waardering

  Vragen over dit product
  Gerelateerde producten