Pivos XIOS DS Media Play!

Pivos XIOS DS Media Play! Met android 4.0, dit zijn oude modellen en op = op! Wat is de XIOS DS?XIOS DS is 's werelds kleinste systeem. Het heeft duizenden features van internet en mobiel samengepakt. De XIOS DS wordt gesteund door de ARM Cortex A9 processor en draait op Android 4.0. Hierdoor ondersteunt die XIOS DS HTML5, Chrome, Flash en zelf...

€ 29,95 € 24,75
Ontvang bij aankoop
14 SOS spaarpunten
(t.w.v. €1,40)i
In voorraad
Gratis verzenden
Nu besteld, morgen in huis
Pivos XIOS DS Media Play!

Met android 4.0, dit zijn oude modellen en op = op!

Wat is de XIOS DS?XIOS DS is 's werelds kleinste systeem. Het heeft duizenden features van internet en mobiel samengepakt. De XIOS DS wordt gesteund door de ARM Cortex A9 processor en draait op Android 4.0. Hierdoor ondersteunt die XIOS DS HTML5, Chrome, Flash en zelfs Google Play apps.

De XBMC ervaringDe XIOS is het development platform voor de XBMC media player. De robuste en flexibele interface zorgt ervoor dat gebruikers hun bestanden kunnen organiseren met een custom interface (naar eigen inzicht). XBMC downloadt zelfs IMDB informatie en geeft deze geweldig weer op jouw HDTV! Om het jouw eigen entertainment center te maken kan je de XIOS uitrusten met extra widgets, apps, custom thema's, emulators, ROMs en meer.

Universal CapabilitiesOndersteunt 1080P HD playback. De XIOS ondersteunt vrijwel alle video en audio codes die er zijn.

Het is gemakkelijk om firmware en features te downloaden door te verbinden met XBMC. Dit kan via de ingebouwde WiFi (b/g/n) of ethernet. Op deze manier worden de mogelijkheden uitgebreid.

De features en multi-tasking mogelijkheden worden gehandelt door de Mali-400 video processor. Op deze manier wordt de main processor gebruikt voor het browsen, installeren of customizen van jouw XIOS, terwijl jij kan genieten van de media!

Meer informatie
Geschikt voor n.v.t.
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: Pivos XIOS DS Media Play! as
Uw waardering

Vragen over dit product