Touchscreen Starter Kit met Raspberry Pi 3B

Het 7” Touchscreen voegt interactieve visuele mogelijkheden toe aan je Raspberry Pi. Met de Starter Kit kun je ontelbaar veel visuele projecten maken, zoals een tablets of domotica projecten voor in huis.

Ontvang bij aankoop
62 SOS spaarpunten
(t.w.v. €6,20)i
Niet in voorraad
Gratis verzenden
Bezorgtijd niet op voorraad

Het 7" touchscreen scherm heeft een resolutie van 800x480 pixels en ondersteunt aanraking met maximaal 10 vingers tegelijk. Het touchscreen voegt interactieve visuele mogelijkheden toe aan je Raspberry Pi. De toepassingen zijn enorm en je kunt innovatieve projecten beginnen zoals tablets, domotica, embedded systemen en nog veel meer.

Het 800x480 display wordt aangesloten via een adapterboard dat zorgt voor de data en stroomvoorziening. Slechts twee verbindingen met de Pi zijn nodig; stroom van de Pi’s GPIO en een flexkabel die wordt aangesloten op de DSI poort welke aanwezig is op alle Pi’s. Drivers voor het touchscreen met ondersteuning voor 10-vinger touch en een on-screen keyboard zijn geïntegreerd in de laatste versie van Raspbian voor volledige functionaliteit zonder het gebruik van een keyboard en muis.

Specificaties:

  • 7” Touchscreen Display
  • Schermafmetingen: 194mm x 110mm x 20mm (inclusief spacers)
  • Zichtbare schermgrootte: 155 x 86mm
  • Schermresolutie: 800 x 480 pixels
  • 10-vinger capacitieve touch
  • Aansluiting Raspberry Pi via een flexkabel op de DSI poort
  • Adapter board wordt gebruikt voor stroomvoorziening en om de parallelle signalen van het display om te zetten naar de seriale (DSI) poort van de Raspberry Pi
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: Touchscreen Starter Kit met Raspberry Pi 3B as
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten
Meer van dit merk