Raspberry Pi 3B+ Minecraft Kit

Ook zo'n fan van het mega populaire Minecraft? Of nog opzoek naar een coole game? Wij introduceren nu deze voordelige Minecraft Kit! Het enige wat jij thuis nog hoeft te doen is de Raspberry Pi aansluiten op een (TV-)Scherm

Bestel nu en ontvang op 23-09-2021.
Ontvang bij aankoop
minimaal 39 SOS spaarpunten
(t.w.v. €3,90)i
2 Jaar garantie
Gratis verzenden
90 dagen bedenktermijn
Zelf samenstellen:
Raspberry pi 3b+ Minecraft Kit   + € 0,00 € 0,00
Welke behuizing moet ik kiezen?
Behuizing

Maak je Raspberry Pi compleet met een behuizing die voldoet aan jouw wensen. Er zijn diverse soorten behuizingen beschikbaar die allen geschikt zijn voor de Raspberry pi 3. Het enige verschil is het materiaal en het design. Kies voor jouw favoriete kleur en vorm en maak van jouw Raspberry Pi een Design Pi.

Tip: Met de SOS Cabrio behuizing zijn de 40 pins GPIO connectors, camera aansluiting en HDMI aansluiting toegankelijk.

Laat meer opties zien Verberg opties
Welke voeding moet ik kiezen?
Voeding

Het kiezen van de juiste voeding hangt af van het gebruik. De Raspberry Pi heeft minimaal 1A nodig, alle voedingen voldoen aan dit verbruik. Hoe hoger de Ampère van de voeding, hoe meer je kunt aansluiten. Ben je van Plan om een externe HDD of USB apparaten aan te sluiten? Kies dan voor de 2,5A voeding. Pak je het grootser aan door wellicht meerdere HDD’s of led strips aan te sluiten? Kies dan voor de 3A Voeding.

Tip: Een hogere Ampere voeding heeft geen invloed op de prestaties, wanneer niet de volle 3A gebruikt. Ben je in de toekomst grootse dingen van plan met de Raspberry Pi? Wees dan voorbereid en kies voor een hogere Ampere zoals bijvoorbeeld de 3A Voeding.

Laat meer opties zien Verberg opties
Welke HDMI kabel moet ik kiezen?
HDMI Kabel

Ben je van plan om je Raspberry Pi aan te sluiten op een beeldscherm? Kies er dan een HDMI kabel bij van de door jouw gewenste aantal meter(s). De HDMI 1.4 versie kabel is een aansluiting voor audio- en videosignalen in ongecomprimeerde digitale vorm. Dit houdt in dat je een razendsnelle en hoge kwaliteit verbinding hebt. Geschikt voor een resolutie hoger van 1080p, 4K, 3D en Deep Colour.

Welke netwerkkabel moet ik kiezen?
Netwerkkabel

Is je Wi-Fi signaal niet stabiel of snel genoeg? Verbind je Raspberry Pi dan met je lokale LAN internet. Maak een keuze uit het aantal benodigde meters van de netwerkkabel en geniet van een ultrasnelle en betrouwbare verbinding.

€ 78,99 € 65,28

Samenvatting:
  Laat opties zien
  Verberg opties

  Ook zo'n fan van het mega populaire Minecraft? Of nog opzoek naar een coole game? Wij introduceren nu deze voordelige Minecraft Kit! Het enige wat jij thuis nog hoeft te doen is de Raspberry Pi aansluiten op een (TV-)Scherm

  Wat is Minecraft: Minecraft is een zogenaamd openwereldspel, waarbij de speler vrij rond kan lopen door een virtuele wereld, zonder een vooraf vastgesteld doel. Het belangrijkste kenmerk van het spel is het reizen door en ontdekken van grotten en kerkers en het bouwen van gebouwen en voorzieningen.

  Product Specificaties

  • Garantie: 2 jaar

  Inbegrepen Meegeleverd:

  • Raspberry Pi 3B+ 
  • SNES Controller
  • HDMI Kabel
  • Behuizing
  • 8GB Micro SDHC (Raspbian PIXEL)
  • Voedings adapter
  Meer informatie
  Artikelnummer Raspberry-pi-3b-plus-Minecraft-Kit
  Garantie 2 Jaar
  Reviews
  Schrijf uw eigen review
  Je plaatst een review over:Raspberry Pi 3B+ Minecraft Kit
  Uw waardering
  Vragen over dit product
  Gerelateerde producten