Raspberry Pi Desktop Behuizing

De Pi Desktop, een innovatief stukje accessoire welke een Raspberry Pi omtovert tot een volledig Linux-gebaseerde desktop gemonteerd in een elegante behuizing.

Bestel nu en ontvang op 20-01-2021.
Ontvang bij aankoop
minimaal 24 SOS spaarpunten
(t.w.v. €2,40)i
2 Jaar garantie
Gratis verzenden
90 dagen bedenktermijn
Zelf samenstellen:
Welke Raspberry Pi moet ik kiezen?
Raspberry Pi 2/3

Heb je nog geen Raspberry Pi of wil je er nog een bijbestellen? Maak je keuze uit de Raspberry Pi 2B of 3B. Het grootste verschil is dat de Raspberry pi 3 nu een ingebouwde onboard Wi-Fi en Bluetooth heeft. Beide modellen zijn geschikt voor de Pi Desktop behuizing.

Welke geheugenkaart moet ik kiezen?
Raspberry Pi Geheugenkaart

De keuze in de het aantal GB en software is geheel afhankelijk van je eigen voorkeur. Wil je een voorgeïnstalleerde Micro SD-kaart met Raspbian, dan heb je keuze uit 8GB, 16GB en 32GB. De Micro SD-kaart met 8GB opslag biedt voldoende ruimte voor algemeen gebruik. Ben je van plan om diverse plug-ins op Raspbian te installeren kies dan voor meer GB.

Je kunt er ook voor kiezen om je eigen software te installeren, kies dan voor een lege Micro SD-kaart. De grootte van de GB’s is afhankelijk van de grootte van de software die je wilt installeren. Kijk daarom eerst hoe groot de software is die je wilt installeren met de bijbehorende plug-ins.

Laat meer opties zien Verberg opties
Welke voeding moet ik kiezen?
Voeding

Het kiezen van de juiste voeding hangt af van het gebruik. De Raspberry Pi heeft minimaal 1A nodig, alle voedingen voldoen aan dit verbruik. Hoe hoger de Ampère van de voeding, hoe meer je kunt aansluiten. Ben je van Plan om een externe HDD of USB apparaten aan te sluiten? Kies dan voor de 2,5A voeding. Pak je het grootser aan door wellicht meerdere HDD’s of led strips aan te sluiten? Kies dan voor de 3A Voeding.

Tip: Een hogere Ampere voeding heeft geen invloed op de prestaties, wanneer niet de volle 3A gebruikt. Ben je in de toekomst grootse dingen van plan met de Raspberry Pi? Wees dan voorbereid en kies voor een hogere Ampere zoals bijvoorbeeld de 3A Voeding.

Laat meer opties zien Verberg opties
Welke HDMI kabel moet ik kiezen?
HDMI Kabel

Ben je van plan om je Raspberry Pi aan te sluiten op een beeldscherm? Kies er dan een HDMI kabel bij van de door jouw gewenste aantal meter(s). De HDMI 1.4 versie kabel is een aansluiting voor audio- en videosignalen in ongecomprimeerde digitale vorm. Dit houdt in dat je een razendsnelle en hoge kwaliteit verbinding hebt. Geschikt voor een resolutie hoger van 1080p, 4K, 3D en Deep Colour.

Welke netwerkkabel moet ik kiezen?
Netwerkkabel

Is je Wi-Fi signaal niet stabiel of snel genoeg? Verbind je Raspberry Pi dan met je lokale LAN internet. Maak een keuze uit het aantal benodigde meters van de netwerkkabel en geniet van een ultrasnelle en betrouwbare verbinding.

Heb ik externe Wi-Fi nodig?
Externe Wi-Fi

De Raspberry Pi is voorzien van een interne 80Mbps Wi-Fi verbinding. Verwacht jij een groter bereik nodig te hebben, omdat het signaal door externe factoren verstoord wordt? Kies dan een hogere Wi-Fi verbinding van 150Mbps of 300Mbps.

Welke Toetsenbord met mousepad moet ik kiezen?
Toetsenbord met mousepad

Wil je snel en makkelijk je Raspberry pi bedienen? Bedien jouw Raspberry Pi dan ook draadloos met het gemak van een toetsenbord met ingebouwde mousepad.

Alle toetsenborden, met uitzondering van de Measy Smart Remote Bluetooth en Ipazzport KP-810 Bluetooth, hebben een acculader.

De Measy Smart Remote Bluetooth en Ipazzport KP-810 Bluetooth zijn voorzien van batterijen. Kies een toetsenbord op basis van: design, accu of op batterijen, draadloos bereik en draadloze verbinding.

Tip: De draadloze verbinding kan op twee manieren ingesteld worden. Via bluetooth of 2,4Ghz Wi-Fi verbinding. Mocht het Wi-Fi signaal in huis verstoord worden door externe factoren, kies dan voor een bluetooth verbinding. Beide verbindingen zijn compatibel met de Raspberry Pi 3.

Wat kun je met de Startergids?
Startergids

Ontdek de vele mogelijkheden van dit kleine computertje! Speciaal voor de Raspberry pi 3 is dit de vernieuwde en volledig bijgewerkte uitgave van de gids.

Met behulp van extra hardware of andere hulpmiddelen kun je de Pi omtoveren in een beveiligingscamera, een oscilloscoop, videospeler, of wordt de Pi zelfs geschikt om de ruimte in te gaan (Astro Pi) - om maar een paar voorbeelden te noemen die besproken worden. Daarnaast kun je je verdiepen in het weer en/of het milieu en ook van de Pi een boordcomputer maken voor in je auto. Zelfs een speciale versie van Microsofts nieuwe besturingssysteem Windows 10 is erop te installeren.

Zoveel nieuwe mogelijkheden gebundeld in de vernieuwde Raspberry Pi voor Beginners Starter Gids.

Tip: Bekijk ook eens de projecten pagina van SOS Solutions. Boordevol met nieuwe ideeën en tips van mede SOS Members.

Hoe stel ik mijn pakket samen?
Standaard Inbegrepen

In iedere set zit een basisproduct die altijd inbegrepen zit. Dit kun je zien onder het kopje “Zelf samenstellen:”.

Daarnaast kan het zijn dat enkele optie keuzes ook standaard inbegrepen zijn. Deze opties herken je aan de €0,- prijs.

Wil je je pakket uitbreiden? Klik dan de producten aan die je toe wilt voegen. Je zult zien dat de totale prijs zich aanpast en de producten worden toegevoegd aan de balk onderin het scherm.

Tip: Klik op de vragen onder de optie keuzes om hulp te krijgen bij het kiezen van de juiste optie.

Pi Desktop Behuizing   + € 0,00 € 0,00

€ 49,95 € 41,28

Samenvatting:
  Laat opties zien
  Verberg opties

  Premier Farnell Element 14 kondigt wereldwijd de beschikbaar aan van de Pi Desktop, een innovatief stukje accessoire welke een Raspberry Pi omtovert tot een volledig Linux-gebaseerde desktop gemonteerd in een elegante behuizing.

  Wanneer u een Raspberry pi monteert krijg je direct extra opties zoals Wi-Fi, bluetooth, Real-time clock, mSATA interface (voor SSD), montagemogelijkheid voor een Pi Camera en om de Raspberry Pi aan en uit te zetten door middel van een simpele druk op de knop die je aan de bovenkant vindt. U hoeft de voedingsadapter dus nooit meer los te koppelen.

  De behuizing is professioneel afgewerkt, bevat voldoende ventilatie openingen en voelt niet 'cheap' aan, verder bevat hij degelijke rubberen voetjes en wordt hij geleverd in de originele Element 14 verpakking.

  De mSATA aansluiting ondersteund verder tot 1 TeraByte, daarnaast maakt deze aansluiting het mogelijk om supersnel vanaf mSATA op te starten. Hier vind je meer informatie.

  Product Specificaties

  • Merk: Element14
  • Garantie: 2 jaar

  Fysieke eigenschappen

  • Materiaal: Kunstof
  • Kleur: Zwart
  • Afmetingen: 108 x 108 x 43.12 mm
  • Aan/uit knop

  Features overig

  • Geintregreerde RTC (Real Time Clock)
  • Interface om mSATA SSD (tot 1TB) te ondersteunen
  Reviews
  Schrijf uw eigen review
  Je plaatst een review over:Raspberry Pi Desktop Behuizing
  Uw waardering
  Vragen over dit product
  Geachte Lezer

  In de omschrijving van onderstaande staat "Premier Farnell Element 14 Raspberry Pi omtovert tot een volledig Linux-gebaseerde desktop" maar werkt deze housing ook als je KODI installeert?

  Roel
  Was dit behulpzaam?
  0
  Door Roel Elting on 13 aug. 2017 11:26:31
  Door Bas Van Der Putten (Admin) on 1 sep. 2017 09:31:27
  Ja hoor!
  Het is en blijft een behuizing.
  hoe je hem ook gebruikt!
  Beste,
  Past het ook in combinatie met een HiFi-Berry
  Was dit behulpzaam?
  0
  Door Frans de Jong on 6 nov. 2017 21:48:33
  Door Britt de Bont (Admin) on 7 nov. 2017 15:53:55
  nee, helaas niet
  Is in dit kastje ook koeling voor de pi aanwezig?
  Was dit behulpzaam?
  0
  Door Lars on 16 aug. 2017 10:56:05
  Door Britt de Bont (Admin) on 16 aug. 2017 14:05:24
  Nee, niet standaard.
  Past hierin ook de Asus Tinker Board en past de bijgeleverde interface daarop?
  Was dit behulpzaam?
  0
  Door Bart Palstra on 21 jan. 2018 21:35:28
  Door Britt de Bont (Admin) on 25 jan. 2018 16:23:12
  Ja dat kan, deze is net zo groot als een Raspberry toch?
  Wel of niet beschikbaar voor de Pi 4b
  Was dit behulpzaam?
  0
  Door jvreezen on 23 feb. 2020 21:40:25
  Door Britt de Bont (Admin) on 2 mrt. 2020 14:52:39
  Nee helaas niet
  Gerelateerde producten