Raspberry Pi ontdekken in 45 elektronica projecten

Raspberry Pi ontdekken in 45 elektronica projecten

Vaste lage prijzen
Standaard 2 jaar garantie
Betaal pas na 14 dagen met afterpay
Deskundige helpdesk

Pakketprijs: € 31,95

In voorraad

Op werkdagen voor 17:00uur besteld, morgen in huis

Verzending gratis vanaf €40

Zelf samenstellen:
1 x Raspberry Pi ontdekken in 45 elektronica projecten   +€ 0,00

Pakketprijs: € 31,95

Product beschrijving

Met de Raspberry Pi heeft u voor slechts een paar tientjes een complete computer in handen, waar op eenvoudige wijze allerlei elektronica aangesloten kan worden.

In dit boek gaan we in op een van de sterke kanten van de Raspberry Pi: de combinatie van programmeren en elektronica.

Na een korte introductie van de Raspberry Pi wordt de benodigde software geïnstalleerd. Op de SD-kaart die u bij het boek kunt aanschaffen, is die allemaal aanwezig voor de Raspberry Pi. Aan de (optionele) Windows PC kant gebeurt dit met gratis software die u kunt downloaden. Daarna volgt een beknopte inleiding in het besturingssysteem Linux en gaan we programmeren in Bash, Python en JavaScript. De nadruk ligt hier op Python, maar in alle gevallen houden we het kort. We bespreken net voldoende zodat u de projecten kunt begrijpen en aan uw wensen aanpassen, en gaan dan aan de slag met leuke projecten.

Maar liefst 45 spannende en interessante projecten worden in detail besproken en uitgelegd. Van Wisselknipperlicht, aansluiten van een elektromotor, het verwerken en maken van analoge signalen tot lichtmeter en temperatuurregeling. Maar ook gecompliceerde projecten zoals een motorsnelheidsregeling, webserver met CGI, client-server applicaties en Xwindows programma's. U kunt dit boek gebruiken als projecten boek en de projecten nabouwen en in de praktijk inzetten. Door de duidelijke uitleg, schema's en foto's van de opstellingen op een steekbord wordt het nabouwen een erg leuke bezigheid.;U kunt dit boek ook als studieboek gebruiken. Per project wordt uitgelegd waarom het project op die manier is uitgevoerd. Al doende leert u veel over de raspberry Pi, Python, de gebruikte onderdelen en kunt u het project zelf aanpassen en uitbreiden naar uw eigen wensen. U kunt natuurlijk ook meerdere projecten met elkaar combineren.

Daarnaast kunt u dit boek gebruiken als naslagwerk. Via de index vindt u gemakkelijk projecten die als voorbeeld kunnen dienen. Zelfs als u alle projecten gemaakt hebt, zal dit boek om die reden nog lang een plekje naast uw Raspberry Pi behouden.

Bijbehorende artikelen kunt u er bij selecteren:

 • Hardware-starterkit bevat de componenten welke benodigd zijn voor de 45 projecten:
 1. 1 x breadbord
 2. 10 x weerstand (47ohm, 680ohm, 1kohm, 1k8ohm, 3k3ohm, 4k7 ohm, 10kohm)
 3. 1 x maak knopje
 4. 2 x potmeter 10k
 5. 3 x led geel en rood
 6. 10 x male female snoertjes
 7. 6 x condensator (0,22 uF, 100 nF)
 8. Diverse IC tjes TD62783, ULN2003, MAX4420, IRF740, LM358, MCP3008, MCP23008, LDR, TC74 A5 5.0VAT, MAX522
 • SD-card met software bij dit boek voorzien van software voor raspberry en voorbeeld scripts.

Bijbehorende downloads:

pdf Inhoud Raspberry Pi (Grootte: 0.1 MB)

zip Software Raspberry Pi (Grootte: 42.97 MB)

BREEDTE 170
LENGTE 235
AUTEUR(S) BERT VAN DAM
ISBN NUMMER 978-90-5381-550-2
TAAL NEDERLANDS
Verzenden & garantie

Bij SOS Solutions kunt u bij verzendingen in Nederland altijd voor gratis verzending kiezen. 

 

Tijdens het bestellen, maakt u zelf een keuze uit verschillde bezorgopties (verschillende bezorgopties worden hieronder uitgelegd). Voorradige artikelen heeft u meestal de volgende dag al in huis. U ontvangt van ons een email wanneer de bestelling is verzonden.  


Let op! Bestellingen voor de Waddeneilanden hebben soms  - ivm de boottocht - 1 à 2 dagen vertraging. Ook kan de bezorgdag afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. 

 

Onderstaand tabel geeft een indicatie van de bezorgdagen van PostNL en GLS:


Bestelling geplaatst op Bezorgdag PostNL Bezorgdag GLS
     
Zondag Dinsdag Dinsdag
Maandag (voor 17:00 uur) Dinsdag Dinsdag
Dinsdag (voor 17:00 uur) Woensdag Woensdag
Woensdag (voor 17:00 uur) Donderdag Donderdag
Donderdag (voor 17:00 uur) Vrijdag Vrijdag
Vrijdag (voor 17:00 uur) Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag


Bent u niet thuis? 

Wanneer u onverwachts niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt aangeboden dan geven we deze af bij uw buren. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. 


Deellevering

Wanneer één of meerdere artikelen van de bestelling niet direct leverbaar zijn, zal de levering bestaan uit meerdere delen. Alle voorradige artikelen worden direct geleverd. De overige artikelen zo spoedig mogelijk.   

 

Afhalen

SOSsolutions biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel in Eindhoven af te halen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u dit aangeven tijdens het aanmaken van een order.

 
Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. 

 

Uw rechten tijdens de garantieperiode

Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Is het probleem met het artikel uw eigen schuld? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Heeft u het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van uw geld.

 

Garantiebewijs

Bij SOSsolutions.nl is de factuur van uw bestelling tevens het garantiebewijs van uw artikel. Als u aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur.

Service & openingstijden

Onze klantenservice is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur

U kunt onze klantenservice bereiken op:

 

Mail: [email protected]
Tel: 040 844 2149
WhatsApp: 06 3070 1179

 

Winkel in Eindhoven

Onze winkel in Eindhoven is alle werkdagen geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

FAQ

Heeft u een vraag over bestellen & betalen of over onze producten? Kijk dan eerst even op onze FAQ.

 • Thuiswinkel
 • Qshops
 • Webshop
 • ICT
 • Forusp
 • Mister Cash
 • Pin
 • Mastercard
 • Visa
 • iDeal