4-kanaals 12-bit PWM LED Driver - SPI Interface - TLC5947

4-kanaals 12-bit PWM LED Driver - SPI Interface - TLC5947

€ 14,99

Niet op voorraad

Gratis verzending

Liever afhalen in onze winkel?
X

Uw product liever ophalen in onze winkel in Eindhoven?

Dat kan! Klik hier voor meer informatie over onze locatie en openingstijden.

OF
 • Geschikt voor:
 • Raspberry Pi Model A
 • Raspberry Pi Model B+
 • Raspberry Pi Model B
 • Raspberry Pi Model 2B en 3B
Vaste lage prijzen
Standaard 2 jaar garantie
Betaal pas na 14 dagen met afterpay
Product beschrijving

Wil jij 24 kanalen PWM controleren? Bestel dan dit breakout board voor de TLC5947 driver chip. Deze chip kan 24 verschillende kanalen van 12-bit PWM output controleren. Gemaakt (en ideaal) voor LED control, dus niet goed voor het aansturen van servos. 

Slechts 3 "SPI" pinnen zijn nodig om data te zenden. Het mooiste is zelfs nog dat het design volledig schakelbaar is. Zo lang als er genoeg power is om alle boards van stroom te voorzien, kun je zoveel boards schakelen als je wil. Elke van de 24 outputs is constant, actueel en open drain. Je kunt meerdere LEDs in een serie aansturen met een V+ anode supply van tot wel 30C. Als je iets wil aansturen dat een digitale input vereist dan moet je een pullup resistor gebruiken van de drive pin naar je logic level om een volledige waveform te kunnen maken. 

Een resistor wordt gebruikt om de flow voor elke van de andere outputs te bepalen, de constante flow betekent dat de helderheid van de LEDs niet varieert wanneer de stroom verminderd. We gebruiken een 3.3K resistor voor ongeveer 12mA maar je kunt een thru-hole resistor eroverheen solderen als je die waarde wil veranderen. Check de TLC5947 datasheet voor details hierover.

Bij het board krijg je enkele extra's om het nog gemakkelijker te maken: een duurzame 5V low-dropout regulator, een groene power-good LED, vier montagegaten en een current-set resistor. Een bit van een 0,1" header is meegeleverd zodat je 'm kunt solderen en aansluiten op een breadboard.

Voor gebruik: Power V+ met 5-30VDS en verbind ground met de common ground. Dan zend je de 3-5V logic SPI data op DIN, CLK en LAT. Als je snel alle outputs uit wil kunnen zetten raise dan de OE pin. Adafruit's Arduino library helpt je starten met knipperende LEDs, het installeren en de voorbeeldcode gebruiken.  

TLC5947 datasheet

Arduino library for the TLC5947.

Verzenden & garantie

Bij SOS Solutions kunt u bij verzendingen in Nederland altijd voor gratis verzending kiezen. 

 

Tijdens het bestellen, maakt u zelf een keuze uit verschillde bezorgopties (verschillende bezorgopties worden hieronder uitgelegd). Voorradige artikelen heeft u meestal de volgende dag al in huis. U ontvangt van ons een email wanneer de bestelling is verzonden.  


Let op! Bestellingen voor de Waddeneilanden hebben soms  - ivm de boottocht - 1 à 2 dagen vertraging. Ook kan de bezorgdag afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. 

 

Onderstaand tabel geeft een indicatie van de bezorgdagen van PostNL en GLS:


Bestelling geplaatst op Bezorgdag PostNL Bezorgdag GLS
     
Zondag Dinsdag Dinsdag
Maandag (voor 17:00 uur) Dinsdag Dinsdag
Dinsdag (voor 17:00 uur) Woensdag Woensdag
Woensdag (voor 17:00 uur) Donderdag Donderdag
Donderdag (voor 17:00 uur) Vrijdag Vrijdag
Vrijdag (voor 17:00 uur) Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag


Bent u niet thuis? 

Wanneer u onverwachts niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt aangeboden dan geven we deze af bij uw buren. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. 


Deellevering

Wanneer één of meerdere artikelen van de bestelling niet direct leverbaar zijn, zal de levering bestaan uit meerdere delen. Alle voorradige artikelen worden direct geleverd. De overige artikelen zo spoedig mogelijk.   

 

Afhalen

SOSsolutions biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel in Eindhoven af te halen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u dit aangeven tijdens het aanmaken van een order.

 
Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. 

 

Uw rechten tijdens de garantieperiode

Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Is het probleem met het artikel uw eigen schuld? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Heeft u het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van uw geld.

 

Garantiebewijs

Bij SOSsolutions.nl is de factuur van uw bestelling tevens het garantiebewijs van uw artikel. Als u aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur.

Service & openingstijden

Onze klantenservice is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur

 

U kunt onze klantenservice bereiken op:

 

Mail: [email protected]
Tel: 040 844 2149
WhatsApp: 06 3070 1179

 

Winkel in Eindhoven

Onze winkel in Eindhoven is alle werkdagen geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

FAQ

Heeft u een vraag over bestellen & betalen of over onze producten? Kijk dan eerst even op onze FAQ.

 • Thuiswinkel
 • Qshops
 • Webshop
 • ICT
 • Forusp
 • Mister Cash
 • Pin
 • Mastercard
 • Visa
 • iDeal