RemotePi Board voor Raspberry Pi 4

Verander elke IR-afstandsbediening in een aan / uit-schakelaar voor uw Raspberry Pi 4 Model B. De RemotePi biedt u een eenvoudigere en gemakkelijkere manier om uw Raspberry Pi-mediacenter te gebruiken door hem eenvoudig aan en uit te zetten met een knop van uw bestaande IR-afstandsbediening, zodat u de stroomtoevoer niet hoeft los te koppelen of 24/7 aan hoeft te laten.

Bestel nu en ontvang op 03-12-2020.
€ 25,95 € 21,45
Ontvang bij aankoop
minimaal 12 SOS spaarpunten
(t.w.v. €1,20)i
Op voorraad
Gratis verzenden

RemotePi Board voor Raspberry Pi 4

Verander elke IR-afstandsbediening in een aan / uit-schakelaar voor uw Raspberry Pi 4 Model B.

De RemotePi biedt u een eenvoudigere en gemakkelijkere manier om uw Raspberry Pi-mediacenter te gebruiken door hem eenvoudig aan en uit te zetten met een knop van uw bestaande IR-afstandsbediening, zodat u de stroomtoevoer niet hoeft los te koppelen of 24/7 aan hoeft te laten.

Niet alleen dat, het maakt ook afstandsbediening van uw mediacenter mogelijk via dezelfde afstandsbediening, en bevat ook een verlichte aan / uit-schakelaar op het bord. Zet timers aan, schakel power-shutdown in vanuit scripts en stel zelfs de helderheid van de verlichte schakelaar in vanuit software!

Het RemotePi-bord is een intelligent, infrarood, op afstand bestuurbaar, uitbreidingsbord dat speciaal is ontworpen voor de Raspberry Pi 4 Model B. Het is de belangrijkste functie om IR-afstandsbediening en IR-functie voor in- / uitschakelen op afstand toe te voegen aan uw Raspberry Pi.

Het bord kan op elk project worden gebruikt, maar het is ontworpen met mediacentra in gedachten, zoals LibreElec, OpenELEC, OSMC, RasPlex, Raspbian, Volumio, RetroPie, Recalbox enz. Gebruik een bestaande IR-afstandsbediening of pak een van onze geweldige afstandsbedieningen van de winkel!

 

Meer informatie
Merk MSL-Digital-Solutions
Garantie 2 Jaar
Features Overig
 • Eenvoudig te installeren, volledig gemonteerd zonder solderen of Raspberry Pi-aanpassingen vereist
 • Gebruik bijna elke afstandsbediening om je Raspberry Pi veilig aan en uit te zetten. De stroom naar de Raspberry Pi is volledig afgesloten.
 • Gebruik dezelfde afstandsbediening om de gebruikersinterface van LibreElec, OpenElec, OSMC, RasPlex, Volumio, RetroPie, Recalbox enz. Te bedienen.
 • Naast de drukknop of het gebruik van een afstandsbediening, kunt u power-shutdown oproepen vanuit script of programma
 • Verlichte drukknop. Knop brandt rood in stand-by en licht op wanneer erop wordt gedrukt
 • Bevat een 2-pins PH2.0-connector om een ​​optionele 5V-ventilator van stroom te voorzien. De ventilator draait alleen als de Raspberry Pi aan staat.
 • Met de powerpads op de RemotePi Board PCB kunt u uw eigen externe stroomkabels solderen
 • Houdt geen USB-poort bezet en heeft een kleine voetafdruk door het gebruik van SMD-componenten
 • Infrarood ontvanger met groot bereik (nominaal 45 meter)
 • Transiënte overspanningsbeveiliging aan boord (transiënte spanningsonderdrukker)
 • De GPIO-connector is slechts gedeeltelijk bedekt, hierdoor blijven pinnen vrij voor andere toepassingen
 • Firmware kan door de gebruiker worden geüpgraded!
 • Power-on LED is te helder voor jou? Dim het! Wilt u dat het RemotePi-bord de RaspberryPi na een vooraf gedefinieerde tijd automatisch inschakelt? Stel de inschakeltimer in! Er zijn nog veel meer opties om uw RemotePi-bord aan te passen, zie de configuratietoolpagina voor details
 • Wordt geleverd met schroef en moeren voor montage op de Raspberry Pi
 • USB-C-connector voor stroom, hetzelfde als de Raspberry Pi 4B
 • De RemotePi kan veel hogere stromen aan dan eerdere RemotePi-kaarten, meer dan genoeg voor de volledige 3A-stroom die wordt geleverd door de officiële USB-C-voeding.
Compatibiliteit
 • De Remote Pi voor Raspberry Pi 4 kan worden gebruikt met de Raspberry Pi 3,3B +, 3A +, 2, A +, B +. De voedingsconnector op het RemotePi-bord voor Pi 4 is USB-C, terwijl eerdere modellen een micro-USB-verbinding gebruiken, daarom is ofwel een USB-C-voeding vereist, ofwel een micro-USB naar USB-C-adapter.
 • Het RemotePi-bord voor Pi 4 heeft geen polyfuse aan boord om de stroom te beperken in geval van kortsluiting, dus u moet ervoor zorgen dat u een voeding heeft die de stroom beperkt. We raden ten zeerste de originele USB-C Raspberry Pi-voeding aan voor de RemotePi, die overstroombeveiliging biedt.
Handleidingen
Reviews
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:RemotePi Board voor Raspberry Pi 4
Uw waardering
Vragen over dit product
Moet er een speciale behuizing voor de Pi gebruikt worden om de Remote Pi te kunnen gebruiken? Hebben jullie die?
Was dit behulpzaam?
0
Door Marcel Groothuis on 31 aug. 2020 17:26:50
Door Britt de Bont (Admin) on 7 sep. 2020 09:33:02
Afstandbediening functies van mijn Ziggo Mediabox, (is zo handig omdat daar een toetsenbord aan de achterzijde zit) kan ik die met remote Pi board ook laten functioneren , of is een Flirc IR dongel handiger. ( Ik heb Pi4 4Gig, en gebruik Kodi Leia)
Was dit behulpzaam?
0
Door James H. De Groot on 26 jul. 2020 13:36:41
Door Britt de Bont (Admin) on 20 aug. 2020 11:19:25
U kunt het eventueel testen, ik durf het niet te zeggen maar u heeft 90 dagen retourrecht.
Projecten
 1. RemotePi Board Configuratie Tool Instellen

Stuur je eigen project in
En ontvang SOS spaarpunten
Project insturen
Gerelateerde producten