Rii mini i8 Plus Groen 2.4GHz

De Rii mini i8 plus is een verbeterd design met nog betere kwaliteit uit de lijn van Rii®. Het keyboard is nog makkelijker in gebruik en ziet er mooier uit dan ooit. Dit keyboard functioneert tot een afstands van wel 15 meter van de dongle, werkt met multi-touch en heeft een backlit functie. Het touchpad dat je op de Rii mini i8 plus ziet heeft DPI...

€ 24,95 € 20,62
Ontvang bij aankoop
minimaal 12 SOS spaarpunten
(t.w.v. €1,20)i
In voorraad
Gratis verzenden
Nu besteld, morgen in huis

De Rii mini i8 plus is een verbeterd design met nog betere kwaliteit uit de lijn van Rii®. Het keyboard is nog makkelijker in gebruik en ziet er mooier uit dan ooit. Dit keyboard functioneert tot een afstands van wel 15 meter van de dongle, werkt met multi-touch en heeft een backlit functie. Het touchpad dat je op de Rii mini i8 plus ziet heeft DPI aanpasbare functies en je vind ook nog eens 92 knoppen aan QWERTY toetsenbord. Rii heeft een eigen patent in de VS en in Europa met strikte controle, dus alle keyboards zijn echt van Rii zelf. 

Inhoud van je pakket:- Rii® Mini i8+ kleur GROEN- USB kabel- Nano dongle- Gebruiksaanwijzing 

Specificaties: - Receiver(dongle): Nano style - Connect port: With USB2.0 above - Processor(MCU): BK24xx Serials - Transmit Power: Less than +4db - Power supply: Rechargeable 450mAh Lithium-ion battery - Charging voltage: 4.4V ~ 5.25V - Charging current: 300mA - Sleeping Current class1: 0.8mA - Operation Voltage: 3.7V - Operating Current:

Meer informatie
Geschikt voor Nee
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: Rii mini i8 Plus Groen 2.4GHz as
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten
Meer van dit merk