Sparky Quad Core SBC (Single Board Computer)

Sparky Quad Core SBC (Single Board Computer)

€ 38,95

In voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 17:00u besteld morgen in huis.

OF
Vaste lage prijzen
Standaard 2 jaar garantie
Betaal pas na 14 dagen met afterpay
Product beschrijving

Sparky Single Board Computer (SBC) is een credit card-sized board die gebruikt kan worden als losse computer, in electronica projecten, games, en op vele andere manieren. Het is een echt open hardware, een community-ondersteunende computer voor de ontwikkelaar en hobbyist. De Sparky SBC heeft alle functionaliteiten van een basis computer.

Sparky is een volledig geïntegreerde SBC, gebaseerd op ARM application processor. De Sparky SBC ondersteunt op dit moment Linux en Android. Het is de beste keus om gecustomizede producten te ontwikkelen, aangezien het een gebruiksvriendelijk en sterk ontwikkelingsplatform biedt. Enkele van de applicaties zijn Internet Of Things (IoT), Tablet, Smart TV, Net Book, Game Console, POS machine etc.

Sparky zorgt ook voor flexibel gebruik van de Raspberry Pi Add-on boards, die nu beschikbaar zijn. We bieden onder andere de volgende add-on boards aan, Piano Hi-Fi DAC, Volt AMP, Cheapo DAC, GIGA dual Ethernet, Telecom Analog Shield en GSM Shield.

Meer informatie: https://www.allo.com/sparky/sparky-sbc.html

Met meer dan een decennium ervaring helpt ons team application developers om hun nieuwe software in onze Sparky SBC te zetten.

 • CPU: ARM Cortex A9 Quad Core Processor at 1.1GHz
 • RAM: 1 GB DDR3L RAM
 • Display: HDMI, MIPI
 • [email protected] HD decoding mogelijk
 • USB 3.0 on OTG, USB 2.0
 • Uitbreidingsshields ready (Piano DAC, Piano DAC 2.1, Volt, Kali, Cheapo DAC, GIGA, LCD, Camera, eMMC, etc.)
 • Ethernet: On board Single Ethernet port 10/100Mbps
 • Externe opslag: Micro SD tot wel 32GB en eMMC slot tot wel 64GB om informatie  en operationele systemen op te slaan
 • Connector: 40 pin connector (Raspberry Pi compatibel) om jouw “real world” projecten te verbeteren of te verbinden met de shields
 • 50 Pin Telecom Connector
 • Stroom: De board gebruikt tot wel 10W en kan voorzien worden van stroom via de USB connector, of een aparte 3.7V / 3500mAh batterij
 • Ondersteunt Linux & Android
Verzenden & garantie

Bij SOS Solutions kunt u bij verzendingen in Nederland altijd voor gratis verzending kiezen. 

 

Tijdens het bestellen, maakt u zelf een keuze uit verschillde bezorgopties (verschillende bezorgopties worden hieronder uitgelegd). Voorradige artikelen heeft u meestal de volgende dag al in huis. U ontvangt van ons een email wanneer de bestelling is verzonden.  


Let op! Bestellingen voor de Waddeneilanden hebben soms  - ivm de boottocht - 1 à 2 dagen vertraging. Ook kan de bezorgdag afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. 

 

Onderstaand tabel geeft een indicatie van de bezorgdagen van PostNL en GLS:


Bestelling geplaatst op Bezorgdag PostNL Bezorgdag GLS
     
Zondag Dinsdag Dinsdag
Maandag (voor 17:00 uur) Dinsdag Dinsdag
Dinsdag (voor 17:00 uur) Woensdag Woensdag
Woensdag (voor 17:00 uur) Donderdag Donderdag
Donderdag (voor 17:00 uur) Vrijdag Vrijdag
Vrijdag (voor 17:00 uur) Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag


Bent u niet thuis? 

Wanneer u onverwachts niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt aangeboden dan geven we deze af bij uw buren. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. 


Deellevering

Wanneer één of meerdere artikelen van de bestelling niet direct leverbaar zijn, zal de levering bestaan uit meerdere delen. Alle voorradige artikelen worden direct geleverd. De overige artikelen zo spoedig mogelijk.   

 

Afhalen

SOSsolutions biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel in Eindhoven af te halen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u dit aangeven tijdens het aanmaken van een order.

 
Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. 

 

Uw rechten tijdens de garantieperiode

Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Is het probleem met het artikel uw eigen schuld? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van uw geld. Heeft u het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van uw geld.

 

Garantiebewijs

Bij SOSsolutions.nl is de factuur van uw bestelling tevens het garantiebewijs van uw artikel. Als u aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur.

Service & openingstijden

Onze klantenservice is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur

U kunt onze klantenservice bereiken op:

 

Mail: [email protected]
Tel: 040 844 2149
WhatsApp: 06 3070 1179

 

Winkel in Eindhoven

Onze winkel in Eindhoven is alle werkdagen geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

FAQ

Heeft u een vraag over bestellen & betalen of over onze producten? Kijk dan eerst even op onze FAQ.

 • Thuiswinkel
 • Qshops
 • Webshop
 • ICT
 • Forusp
 • Mister Cash
 • Pin
 • Mastercard
 • Visa
 • iDeal