UPS PIco HV3.0B+ 450 mAh LiPo batterij Top End

85% of 100

De Ups Pico met 450 mAh LiPo batterij voor op je Raspberry Pi B+. Dit model biedt de GPIO header bovenop niet meer aan dus hier kunnen geen GPIO modules meer boven op gemonteerd worden.

€ 35,99 € 29,74
Ontvang bij aankoop
minimaal 17 SOS spaarpunten
(t.w.v. €1,70)i
Niet in voorraad
Bestel als pre-order en ontvang het artikel wanneer het weer op voorraad is.

De Ups Pico met 450 mAh LiPo batterij voor op je Raspberry Pi B+.
Dit model biedt de GPIO header bovenop niet meer aan dus hier kunnen geen GPIO modules meer boven op gemonteerd worden.

Vind hier Firmware updates

Product Specificaties

 • Garantie: 2 jaar

Inbegrepen Meegeleverd:

 • UPS PiCo Board
 • 1 x 450 mAh batterij
 • 1 x Buzzer2
 • 2 x 3p Header
 • 1 x rubberen voetje

Let op: de Reset pin kan bij een Raspberry pi 3B niet rechtstreeks meer bediend worden, hier moet een jumper draadje tussen gemonteerd worden.

Meer informatie
Geschikt voor Raspberry Pi 1 Model B+, Raspberry Pi 2 en 3 Model B, Raspberry Pi 3 Model B
Reviews
 1. Werkt goed, mits je de juiste handleiding kan vinden

  Door

  op

  Werkt goed, mits je de juiste handleiding kan vinden. De links op de product-pagina verwijzen vaak naar oude handleidingen, soms niet meer van toepassing op de laatste Pico- of diens firrmware-versie.

  Op deze pagina staan links naar alle handleidingen voor de laatste firmware versies, geldig voor alle uitgebrachte Pico modules:
  https://pimodules.com/news/firmware-updates

  Samen met m'n Pi doet ie nu dienst als dashcam. Enige minpuntje: Als ik de auto 'te snel start', krijgt de Pi bij starten een korte stroomonderbreking (dus eerst een fractie van een seconde wel stroom via de accu, even niks als de auto start, daarna permanent weer stroom), waardoor de Pico van slag raakt en niet goed geactiveerd wordt. Oplossing: eerst een paar tellen contact maken zonder te starten, wachten tot blauw lampje van de pico brandt, daarna pas auto starten (bij elkaar 5 sec max) of een scriptje schrijven om de Pi te rebooten wanneer de hardware clock van de pico niet aan te spreken is, maar daardoor is je Pi net iets langer niet actief.
  Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
 2. Blij mee.. werk zoals verwacht en de nadelen zijn ook zoals voorzien

  Door

  op

  Verified Purchase

  Het bordje zelf is prima. Kan met de standaard accu mijn rpi met zwave stick, rfxcom, slimme meter kabel en (de energieslurper) gsm stick nog lang genoeg van stroom voorzien om meldingen te sturen en een tijdje later netjes af test sluiten. Ik heb 7 minuten ingesteld, maar de aangeven 15 minuten lijken haalbaar. Met een 2500MAh accu kun je uren vooruit.

  Een paar dingen om rekening mee te houden:
  - Eenmaal overgeschakeld op accu test het bord regelmatig de spanning van de rpi om te kijken of er al teruggeschakeld kan worden. Dat levert undervoltage meldingen op, maar is (lijkt) niet schadelijk.
  - Software is onnodig gecompliceerd en maakt gebruik van extra modules die niet per se noodzakelijk zijn. Zo is er bijvoorbeeld een e-mailnotificatie functie. De kans dat je een e-mail kunt uitsturen lijkt mij nihil als de spanning is uitgevallen. Dan is de router/modem immers ook uit. Ik heb daarom een eigen daemon geschreven die ik zal delen zodra het forum weer online is.
  - Support via e-mail is prima. Er wordt snel gereageerd. Vragen over het ogenschijnlijk dode forum leidden ertoe dat het forum nu is gesloten… er wordt aan een nieuw forum gewerkt, maar dat duurt blijkbaar langer dan verwacht.
  - Documentatie e software is een zoekplaatje. Je kunt beter op deze GitHub pagina beginnen dan op de pimodules website: https://github.com/modmypi/PiModules

  Kortom: Hardware prima, software en documentatie niet voor beginners.
  Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
 3. met de noobs kit super produkt!

  Door

  op

  Nadat ik op hun forum een kant-en-klare noobs gehad gevonden werkt de pico ups perfekt!

  http://www.forum.pimodules.com/viewtopic.php?f=30&t=4126
  Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
 4. Juiste documentatie moeilijk te vinden

  Door

  op

  Ik heb het nog niet volledig aan de praat. Het is een hele opgave de juiste documentatie te vinden.
  Uiteindelijk lijkt dit het te zijn:
  https://forum.modmypi.com/download/file.php?id=496&sid=949a665b10fa3c4e187144d31ed73091
  1 opmerkingen Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
Post a comment
as
Annuleer
Je plaatst een review over: UPS PIco HV3.0B+ 450 mAh LiPo batterij Top End
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten