Welkom bij de webwinkel van SOS Solutions: gemakkelijk, voordelig, veilig en snel winkelen wanneer het u uitkomt!

Wanneer u een bestelling plaatst bij SOS Solutions kunt u er voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen of op te halen.  

Afhalen

Afhalen met reserveren

Wij reserveren het product voor u. U weet dus altijd zeker dat uw bestelling voor u klaarstaat. Leg hiervoor het product in uw winkelwagen en kies in het afrekenproces voor de optie "Afhalen in de winkel". U kunt hierbij ook kiezen om pas in de winkel te betalen. Uiteraard kunt u ook direct online afrekenen.

Afhalen zonder reserveren

Uiteraard mag u ook zonder reservering van het product langskomen in onze winkel in Eindhoven. Let wel op: wij kunnen niet garanderen dat het product in de tussentijd niet uitverkocht is.

Bezorgen en verzendkosten

Bij SOS Solutions kunt u altijd voor gratis verzending kiezen. 

Tijdens het bestellen, maakt u zelf een keuze uit verschillende bezorgopties (verschillende bezorgopties worden hieronder uitgelegd). De meeste voorradige artikelen heeft u de volgende dag al in huis. Ook als een deel van de bestelling niet direct leverbaar is dan worden de voorradige artikelen al verzonden. 

U ontvangt van ons een email wanneer de bestelling is verzonden. Bestellingen voor de Waddeneilanden hebben soms  - i.v.m. de boottocht - 1 à 2 dagen vertraging. Ook kan de bezorgdag afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping.

Onderstaand tabel geeft een indicatie van de bezorgdagen van PostNL en GLS:

Bestelling geplaatst op Bezorgdag PostNL Bezorgdag GLS
     
Zondag Dinsdag Dinsdag
Maandag (voor 17:00 uur) Dinsdag Dinsdag
Dinsdag (voor 17:00 uur) Woensdag Woensdag
Woensdag (voor 17:00 uur) Donderdag Donderdag
Donderdag (voor 17:00 uur) Vrijdag Vrijdag
Vrijdag (voor 17:00 uur) Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag


Bent u niet thuis? 

Wanneer u onverwacht niet thuis bent als uw bestelling wordt aangeboden, dan geven we deze af bij uw buren. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. 

Deellevering

Wanneer één of meerdere artikelen van de bestelling niet direct leverbaar zijn, dan zal de levering bestaan uit meerdere delen. Alle voorradige artikelen worden direct geleverd. De overige artikelen zo spoedig mogelijk.   

Afhalen

SOSsolutions biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel in Eindhoven af te halen. Wanneer u hier gebruik van wilt maken dan kunt u dit aangeven tijdens het aanmaken van een order.

Wanneer u onverwachts niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt aangeboden, dan geven we deze af bij uw buren. 

Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. 

Verschillende bezorgopties

U kunt zelf de keuze maken met welke vervoerder u wilt dat uw bestelling wordt verzonden. U kunt daarbij kiezen uit PostNL of GLS. Het voornaamste verschil tussen de twee vervoerders is dat PostNL wel op zaterdag bezorgt en GLS dit niet doet. 

  • Thuiswinkel
  • Qshops
  • Webshop
  • ICT
  • Forusp
  • Mister Cash
  • Pin
  • Mastercard
  • Visa
  • iDeal