Z-wave Z-Uno Prototyping Platform

Z-wave Z-Uno Prototyping Platform. https://z-uno.z-wave.me/ Z-Uno is de eerste, enige en gemakkelijk te gebruiken developer board om jouw eigen Z-Wave device te creëren, zonder dat het nodig is om veel kennis te hebben van Z-Wave protocol of programmeren. Z-Uno is een mix van Z-Wave home automation radio protocol power en het simpele van de Ardui...

€ 54,95 € 45,41
Ontvang bij aankoop
27 SOS spaarpunten
(t.w.v. €2,70)i
Niet in voorraad
Gratis verzenden
Bezorgtijd niet op voorraad

Z-wave Z-Uno Prototyping Platform.

https://z-uno.z-wave.me/

Z-Uno is de eerste, enige en gemakkelijk te gebruiken developer board om jouw eigen Z-Wave device te creëren, zonder dat het nodig is om veel kennis te hebben van Z-Wave protocol of programmeren. Z-Uno is een mix van Z-Wave home automation radio protocol power en het simpele van de Arduino. Geiïnspireerd door het Arduino project heeft Z-Uno alle concepten van easy-to-use hardware en software oplossingen overgenomen, met het behoud van maximale flexibiliteit.

Z-Uno is een compleet doe-het-zelf product. Het is ontwikkeld voor hen die beperkt worden door de huidige producten van Z-Wave en hun huis willen uitbreiden met meer sensors en actuators: verbind LEDs, knoppen, switches, motors of een ander lage voltage sensor waaronder de meeste Arduino compatibele sensors.

Z-Uno programmeren wordt gedaan door het schrijven in gesimplificeerd C taal. Laad deze in de Z-Uno door de Arduino IDE te gebruiken. Veel voorbeelden en begrijpbare tutorials zullen je helpen om jouw eigen project op te zetten!

Meer informatie
Geschikt voor n.v.t.
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: Z-wave Z-Uno Prototyping Platform as
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten