TV HAT Raspberry Pi Behuizing - Montage Instructies

TV HAT Case for Raspberry Pi Assembly Guide
 
Hoe monteer je de TV HAT Case voor Raspberry Pi 4?

Wat heb je nodig:

1.De lasergesneden delen van de behuizing worden beschermd door een zelfklevende film die vóór montage moet worden verwijderd (dit is * zeer * therapeutisch), verwijder deze gewoon.

2. Gebruik de zwarte schroeven om de 5 mm m / f-afstandhouders aan de bodemplaat van de behuizing te bevestigen (deze kit gebruikt ook 6 mm m / f-afstandhouders, dus zorg ervoor dat je de 4 kortere gebruikt!)

3. Plaats je Raspberry Pi 4 Model B bovenop deze afstandhouders met de SD-kaart boven de SD-uitsparing en bevestig de 12 mm f / f afstandhouders aan de GPIO-zijde en langere 20 mm f / f afstandhouders aan de andere kant. Pas op dat u niet te strak aandraait, aangezien dit het acryl kan beschadigen.

4. Plaats de GPIO-header (die bij uw TV-HAT is geleverd) op de HAT zelf (niet de Pi). Dit is om ervoor te zorgen dat de HAT een goede verbinding heeft met de kop, aangezien de afstandhouders van de kit groter zijn dan de originelen.

5. Voeg nu je Raspberry Pi TV HAT bovenop toe, gevolgd door twee 6 mm m / f afstandhouders (deze keer ondersteboven) aan beide kanten van de TV Hat.

U zult een kleine opening opmerken tussen de Pi en de header - dit wordt verwacht en heeft geen invloed op de verbinding / prestaties.

6. Het monteren van de zijstukken is eenvoudig - ze zullen in het begin los zitten, maar maak je geen zorgen, het deksel en de schroeven aan de bovenkant houden de behuizing mooi en knus bij elkaar.

7. Sluit de behuizing en schroef deze dicht met de overige zwarte schroeven.

Viola! Case compleet!

Let op:

Acryl is een harde en stijve kunststof die gevoelig is voor spanningsconcentraties en een zekere mate van kwetsbaarheid deelt met glas.
Acryl kan gemakkelijk krassen en moet worden schoongemaakt met een milde oplossing van afwasmiddel en warm water. Gebruik nooit reinigingsmiddelen die ongeschikt zijn voor acryl. Gebruik nooit een droge, schurende doek.Gerelateerde producten
Search engine powered by ElasticSuite