ODROID GO - ODROID

Super Mario, Mario Kart, Streetfighter of Final fantasy? Eindelijk die gave spellen van vroeger weer spelen en dat zelfs handheld!
Maak kennis met de ODROID-GO Een draagbare console of draagbaar apparaat ontworpen door en voor de emulatie van retro-videogames.
In eerste instantie lijkt het misschien alsof je naar een Nintendo Switch kijkt, maar als je de details bekijkt zoals het grootste aantal knoppen of wat je scherm laat zien, besef je al snel dat dit niet het geval is.
Wat je ziet is de Odroid-GO, draagbare consoles gemaakt door Hardkernel en waarvan we zouden kunnen zeggen dat het een zeer aantrekkelijk emulatie-apparaat is!

Er zijn talloze apparaten op de markt waarmee we allemaal de mogelijkheid hebben geniet van retro-games door middel van emulatie.
We kunnen het doen met een Raspberry Pi met RetroPie, op een PC of Mac via meerdere emulators voor beide platforms, en dankzij RetroArch-ondersteuning kun je zelfs genieten van al deze klassiekers op een nieuwe Xbox Series X en S.
Hoewel al deze apparaten ons de mogelijkheid bieden om klassiekers als Double Dragon, Metal Slug, de eerste Mario Bros, enz. opnieuw te beleven, is het waar dat er niets beters is dan dit te doen in een draagbare oplossing, een die je altijd mee kunt nemen naar waar je ook gaat!

 

ODROID GO

Filters

Project: HifiBerry

Kun jij extreem genieten van hoge
kwaliteit muziek waarbij je elk klein detail kunt horen?
Dan is dit project echt iets voor jou!

LEES MEER

Project: RetroPi Arcadekast

Een hele gave arcadekast
met de Raspberry Pi 3 B Retro Nintendo Game Console Emulator
onder de motorkap!

LEES MEER
Search engine powered by ElasticSuite