Sequent - Merken

Sequent Microsystems ontwerpt en produceert IO-uitbreidingskaarten voor Raspberry Pi. We breiden de mogelijkheden van Raspberry Pi uit met analoge inputs en outputs (0-3.3V, 0-10V, 4-20mA), optisch geïsoleerde inputs en outputs, ingebouwde relais, 10K en RTD temperatuursensor inputs, CAN en RS485 communicatie, MOSFET- en TRIAC-stuurprogramma's.

Al onze kaarten maken gebruik van betrouwbare en handige insteekbare connectoren. Met een vermogen van 8A / 240V bieden de insteekbare connectoren de meest flexibele manier om industriële of domotica-besturingen te implementeren.

Onze kaarten gebruiken alleen de I2C om te communiceren met de Raspberry Pi, zodat alle andere pinnen beschikbaar blijven voor uw gebruik. De kaarten worden geïnstalleerd met hoogwaardige messing afstandhouders, moeren en schroeven.

We bieden twee oplossingen voor DIN-rail montage - parallel of loodrecht op de rail. Met beide opties kunt u een groot aantal kaarten op één Raspberry Pi stapelen.

We hebben alle bouwstenen voor het implementeren van aangepaste IO-kaarten volgens uw specificatie. OEM-vragen zijn welkom.

Sequent

Sequent

Filters

Project: HifiBerry

Kun jij extreem genieten van hoge
kwaliteit muziek waarbij je elk klein detail kunt horen?
Dan is dit project echt iets voor jou!

LEES MEER

Project: RetroPi Arcadekast

Een hele gave arcadekast
met de Raspberry Pi 3 B Retro Nintendo Game Console Emulator
onder de motorkap!

LEES MEER
Search engine powered by ElasticSuite