PIKVM - Merken

PiKVM staat synoniem voor innovatieve oplossingen op het gebied van KVM (Keyboard, Video, Mouse) over IP en tilt systeembeheer op afstand naar een nieuw niveau. Als een toonaangevend merk in de wereld van open-source hardware, biedt PiKVM hoogwaardige, op Raspberry Pi gebaseerde apparaten die ongeëvenaarde mogelijkheden bieden voor het beheren en controleren van servers en werkstations, waar ze zich ook bevinden.

Met de nadruk op gebruiksgemak en veelzijdigheid stelt PiKVM gebruikers in staat om moeiteloos toegang te krijgen tot hun systemen, ongeacht het besturingssysteem of de huidige status ervan. Of je nu op zoek bent naar eenvoudige bediening op afstand, het configureren van UEFI/BIOS-instellingen, of het herinstalleren van het besturingssysteem via virtuele media, PiKVM biedt een complete oplossing.

De PiKVM V4 Plus, het vlaggenschip van het assortiment, onderscheidt zich met zijn uitgebreide functies en mogelijkheden. Ontworpen voor zelfs de meest complexe technische ondersteunings- en systeemtoegangsscenario's op afstand, is het een toekomstbestendige keuze die ruimte biedt voor verdere uitbreiding.

Kortom, met PiKVM haal je niet alleen een hardware-oplossing in huis, maar een partner die de manier waarop je systeembeheer op afstand benadert, herdefinieert. Ontdek de vrijheid van controle met PiKVM - waar innovatie en betrouwbaarheid samenkomen.

PIKVM

PIKVM

Filters

Project: HifiBerry

Kun jij extreem genieten van hoge
kwaliteit muziek waarbij je elk klein detail kunt horen?
Dan is dit project echt iets voor jou!

LEES MEER

Project: RetroPi Arcadekast

Een hele gave arcadekast
met de Raspberry Pi 3 B Retro Nintendo Game Console Emulator
onder de motorkap!

LEES MEER
Search engine powered by ElasticSuite