Paint Citadel - Citadel - Warhammer Games Workshop

Citadel verf: geen enkele Warhammer 40K-fan kan zonder. In ons aanbod vind je dit product in verschillende kleuren en variaties, voor de beste eindresultaten. Bekijk ons ​​complete aanbod en bestel jouw Citadel verf!

Wat is Citadel verf?
Citadel verf is de modelbouwverf van het merk Citadel Colour, speciaal ontwikkeld voor Warhammer 40K. Dit zie je terug in verfnamen als Imperial Fist, Black Legion en Baal Red. De verf van Citadel wordt, afhankelijk van het type, vervaardigd op basis van acryl of e-mail. Zo hecht deze zich optimaal aan je miniaturen.

Een groot voordeel van dit product is dat de kwaliteit ervan onder druk staat. Waar goedkope verf je miniatuur er lelijk uit zou kunnen zien, komen ze helemaal tot het leven overeen. Bovendien is Citadel verf niet giftig en daarmee zeer veilig.

De snelste soorten Citadel verf
Citadel Colors halve verschillende, allemaal met hun eigen fundamenten en beoogde producten. Een paar van de belangrijkste soorten Citadel verf:

CONTRAST
Citadel Contrast is een revolutionaire miniatuurverf waarmee je tegelijkertijd een basecoat én accenten toevoegt. Je hebt nog maar één Undercoat nodig. Door de contrasterende eigenschappen van dit product geef je je in één enkele lage diepte aan de verfbeurt van je miniaturen. Hierdoor is deze Citadel verf erg geschikt voor beginners.

TECHNISCHE TEXTUUR
Technische textuur is een dikke, vaak korrelige verfsoort die bedoeld is om de laatste textuur op je miniaturen aan te brengen. Schilder ongeveer de rotsen op de voet van je modellen of breng naar wens roestplekken aan. Deze Citadel verf wordt standaard als eindlaag aangebracht, voor een spectaculair effect.

Paint Citadel

Filters

Project: HifiBerry

Kun jij extreem genieten van hoge
kwaliteit muziek waarbij je elk klein detail kunt horen?
Dan is dit project echt iets voor jou!

LEES MEER

Project: RetroPi Arcadekast

Een hele gave arcadekast
met de Raspberry Pi 3 B Retro Nintendo Game Console Emulator
onder de motorkap!

LEES MEER
Search engine powered by ElasticSuite