FAQ Topics

  Hoe werkt het bezorgen en afhalen?

Wanneer je een bestelling plaatst bij SOS Solutions kunt je er voor kiezen om jouw bestelling te laten bezorgen of op te halen.  

Afhalen

Afhalen met reserveren

Wij reserveren het product voor je. Je weet dus altijd zeker dat jouw bestelling voor je klaarstaat. Leg hiervoor het product in jouw winkelwagen en kies in het afrekenproces voor de optie "Afhalen in de winkel". Je kunt direct online afrekenen of in de winkel betalen.

Afhalen zonder reserveren

Uiteraard mag je ook zonder reservering van het product langskomen in onze winkel in Eindhoven. Let wel op: wij kunnen niet garanderen dat het product in de tussentijd niet uitverkocht is.

* Let op, komt u uw bestelling afhalen en rekent u in de winkel af? Wij accepteren alleen pinbetalingen.

Bezorgen en verzendkosten

Bij SOS Solutions kun je altijd voor gratis verzending kiezen met (envelopzendingen niet traceerbaar) of GLS (indien uw bestelling niet in een envelop past)

° € 0,00 Gratis Verzending zonder track en trace (indien uw bestelling niet in een envelop past en u kiest voor "Gratis verzending" zal uw bestelling met GLS verstuurd worden.)

° € 6,50 PostNL Standard Pakket met track en trace

° € 8,15 PostNL Aangetekend Pakket + Alleen huis adres met track en trace

° € 0,00 Ophalen in onze winkel in Eindhoven Voor de meeste artikelen geldt:
Van maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden.

Bestellingen die op vrijdag na 17.00 uur en in het weekend geplaatst worden, worden gewoonlijk op dinsdag geleverd.
GLS levert niet op zaterdag maar wel op maandag.
PostNL levert brievenbuspost niet op maandag maar wel op zaterdag.

Tijdens het bestellen, maakt je zelf een keuze uit verschillende bezorgopties. Kiest u voor gratis verzending dan zal de zending geschieden via Envelop en als dit niet past via GLS. Houdt er rekening mee dat het kan zijn dat de zending via envelop of GLS iets langer kan duren. 
Wilt u meer zekerheid, kies dan voor de verzendoptie PostNL.

Je ontvangt van ons een email wanneer de bestelling is verzonden. Bestellingen voor de Waddeneilanden hebben soms  - i.v.m. de boottocht - 1 à 2 dagen vertraging. Ook kan de bezorgdag afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping.

Wij leveren onze producten in de volgende landen:

- Nederland
- België
- Duitsland
- Frankrijk
- Italië
- Luxemburg

Ben je niet thuis? 

Wanneer je onverwacht niet thuis bent als jouw bestelling wordt aangeboden, dan geven we deze af bij jouw buren. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. 

Deellevering

Wanneer één of meerdere artikelen van de bestelling niet direct leverbaar zijn zal uw bestelling verstuurd worden zodra alles in voorraad is. Wilt u de voorradige artikelen alvast ontvangen? Dat is uiteraard geen probleem, neem dan even contact op met de klantenservice, zij zullen dit onmiddelijk voor u in orde maken.