SOS member spaarsysteem

Spaar 5% bij iedere aankoop!

Wij zijn heel blij met onze SOS community. Om trouwe klanten te belonen hebben wij een spaarsysteem opgezet. Bij elke €2 die besteed wordt in onze shop, ontvangt een  SOS member 1 spaarpunt ter waarde van €0,10.

Hoeveel voordeel je beleeft aan dit ‘SOS member spaarsysteem’ heb je zelf in de hand. Want hoe meer je koopt, hoe meer punten je spaart. Door onze nieuwsbrieven en social media kanalen in de gaten te houden blijf je op de hoogte van de acties omtrent het spaarsysteem.

 1.    Hoe wordt ik een SOS member?

Bij het aanmaken van een account op onze website word je vanzelf een SOS member. Het aanmaken van een account doe je hier.

2.    Hoe spaar ik punten?

Als SOS Member spaar je 5% bij iedere aankoop. Voor iedere €2 die je besteedt in onze webshop ontvang je dus 1 spaarpunt ter waarde van €0,10. Door onze nieuwsbrieven en social media kanalen in de gaten te houden blijf je op de hoogte van de acties omtrent het spaarsysteem waarmee je vervolgens extra punten kunt sparen.

Prijs product X Gespaarde punten Gespaarde korting
€2 1 €0,10
€5,- 2 €0,20
€10,-  5 €0,50 
€20,- 10  €1,00 
€75,-   37 €3,70
€150,- 75 €7,50


3.    Hoe weet ik hoeveel punten ik heb gespaard?

Bekijk het aantal gespaarde punten op jouw SOS member account onder het kopje ‘My Reward Points’. Daar vind je het totale overzicht van jouw uitgegeven en gespaarde punten.

4.    Hoe kan ik deze punten gebruiken?

In het winkelmandje kun je aangeven hoeveel punten je wil gebruiken bij de huidige bestelling. Ook zie je daar hoeveel punten je verdiend hebt door het plaatsen van de bestelling. Die punten kunnen bij de volgende bestelling worden verzilverd.

5.    Kan ik de spaarpunten ook gebruiken in de fysieke winkel?

Dat is momenteel niet mogelijk. De spaarpunten kunnen alleen in de online shop worden gespaard en uitgegeven. 

Search engine powered by ElasticSuite