Wonderfoon

Ontdek de Magie van de Wonderfoon: Oude Liedjes, Nieuwe Herinneringen

Welkom in de betoverende wereld van de Wonderfoon, waar nostalgie, muziek en technologie samenkomen om herinneringen tot leven te brengen. Bij SOS Solutions zijn we verheugd om de Wonderfoon in ons assortiment te hebben, een uniek en charmant apparaat dat de kracht van oude liedjes gebruikt om geliefde herinneringen opnieuw te beleven.

Wat is een Wonderfoon? Een Wonderfoon is veel meer dan alleen een muziekspeler. Het is een prachtig vormgegeven apparaat dat oude telefoons een nieuw leven geeft door ze om te toveren tot muziekspelers. Het combineert de nostalgie van retro-telefoons met de schoonheid van oude liedjes, waardoor het een speciale plek in het hart van velen verovert.

De Magie van de Wonderfoon:

  • Herbeleef Herinneringen: De Wonderfoon brengt oude liedjes tot leven, waardoor je geliefde herinneringen kunt herbeleven terwijl je luistert naar de deuntjes die de tand des tijds hebben doorstaan.

  • Eenvoudig te Gebruiken: Het gebruik van de Wonderfoon is eenvoudig en intuïtief. Draai aan de hendel en luister naar de vertrouwde melodieën die je je jeugd of bijzondere momenten herinneren.

  • Uniek Cadeau: Een Wonderfoon is een perfect cadeau voor geliefden, vrienden of familieleden, en brengt vreugde en ontroering in iedere ruimte.

  • Creativiteit: De Wonderfoon is ook een geweldig DIY-project voor makers die oude telefoons willen transformeren in iets bijzonders.

Laat de Muziek Spelen met een Wonderfoon Of je nu herinneringen wilt oproepen, een uniek cadeau wilt geven of gewoon wilt genieten van de tijdloze muziek, de Wonderfoon is er om je te betoveren. Stap binnen in de wereld van de Wonderfoon en geniet van de harmonie van het verleden en het heden.

Bestel Nu en Ontdek de Magie van de Wonderfoon Bestel vandaag nog een Wonderfoon bij SOS Solutions en laat de muziek en herinneringen stromen. Creëer nieuwe momenten met een vleugje nostalgie en betovering.

Kant en Klare Wonderfoon T65 van de PTT

Deze PTT telefoon de T65 is omgebouwd zodat deze als "Wonderfoon" werkt. 
De Wonderfoon beschikt over een ingebouwde printplaat ontworpen door SOS Solutions.

Wij werken tegenwoordig met 3 kwaliteitsniveau's, Zichtbaar gebruikt, Goed, en Uitstekend:

Zichtbaar gebruikt wil zeggen: U ziet hij dat hij gebruikt is, er zitten nog stickers van vroeger op met telefoon nummers, de draaischijf is veelal verkleurd en hij heeft de nodige gebruikssporen. € 89,95 => Klik Hier

Goed wil zeggen: U ziet minder snel dat hij gebruikt is, de draaischijf is niet verkleurd, maar u ziet nog wel de nodige gebruikssporen. € 99,95 => Klik Hier

Uitstekend wil zeggen: Deze zijn zo goed als nieuw, puntgaaf, geen beschadigingen, geen stickers. € 109,95

 

 

Wonderfoon

Filters

Project: HifiBerry

Kun jij extreem genieten van hoge
kwaliteit muziek waarbij je elk klein detail kunt horen?
Dan is dit project echt iets voor jou!

LEES MEER

Project: RetroPi Arcadekast

Een hele gave arcadekast
met de Raspberry Pi 3 B Retro Nintendo Game Console Emulator
onder de motorkap!

LEES MEER
Search engine powered by ElasticSuite