RFXcom: de leverancier voor de beste apparatuur - SOS Soluitions

Waarom RFXCOM?

Er zijn in de wereld van domotica vele leveranciers bij wie u uw apparatuur kunt bestellen. Er zijn echter maar weinig bedrijven die zich specifiek richten op de communicatie tussen de computer, afstandsbediening, signalering of smartphone en het te bedienen object. Met RFXCOM bent u zeker van een zeer betrouwbare draadloze communicatie.

Simpel gezegd vertaalt de RFXCOM-interface die u tussen de bediening en het te bedienen object plaatst het berichtenverkeer, zodat de apparatuur van verschillende leveranciers elkaar begrijpt en wacht tot er ruimte in de ether is, waardoor zeker is dat de draadloze communicatie zonder problemen plaatsvindt. Hierdoor bent u zeker van een zeer nauwkeurige bediening.

Draadloos uw apparaten bedienen

Automatisering en huisautomatisering in het bijzonder, maakt uw leven stukken eenvoudiger. Denk aan de verwarming die u op afstand alvast aan kunt zetten, zonwering of gordijnen die vanuit uw luie stoel open en dicht gaan, lampen die u centraal vanuit uw computer, of via uw smartphone aan of uit doet, of een alarminstallatie die u precies vertelt welke ramen of deuren er nog openstaan. Er zijn legio mogelijkheden om uw apparatuur draadloos aan te sturen.

Standaardinstallaties hebben echter nogal eens beperkingen. Met uw eigen RFXCOM-installatie richt u uw huisautomatisering, ook wel domotica genoemd, precies in zoals u dat wilt. En alles is met elkaar te integreren, of het nu om beveiliging, communicatie, verlichting, cv, entertainment of automation gaat.

RFXcom

RFXcom

Filters
 1. Home Assistant Kit met Raspberry Pi 5

  € 109,95 € 90,87

  € 269,65 € 222,85

  Van € 124,95 Aan € 109,95
  Klik voor
  actuele levertijd
 2. Home Assistant Plug-And-Play Kit met Raspberry PI 4B

  € 87,95 € 72,69

  € 272,60 € 225,29

  40% of 100
  Klik voor
  actuele levertijd
 3. RFXCOM-XL Domoticz Starter Kit met Raspberry Pi 3B+

  € 110,00 € 90,91

  € 152,90 € 126,36

  Van € 179,95 Aan € 110,00
  Klik voor
  actuele levertijd

Project: HifiBerry

Kun jij extreem genieten van hoge
kwaliteit muziek waarbij je elk klein detail kunt horen?
Dan is dit project echt iets voor jou!

LEES MEER

Project: RetroPi Arcadekast

Een hele gave arcadekast
met de Raspberry Pi 3 B Retro Nintendo Game Console Emulator
onder de motorkap!

LEES MEER
Search engine powered by ElasticSuite